Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

Sahsencim ben de tam crystale karar vermistim. Sen boyle diyince kafam karisti yine :) Canim yeni crystaller nasil ? Resimlerini koyabilir misin ? Ben mavi gri bir lens dusunuyorum.

Arkadaslar mavi-gri tonlarinda lens istiyorum. Bir aydir arastiriyorum. Sonunda charme ice siparisi verdim ama icime sinmiyor kalin ringi. Gozlerim orta kahve. Crystalin yeni serisi mavi-griymis. Ben yesil-gri durmasindan korkuyorum. Yakin zamanda crystal alanlar resimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaslar cristallerim geldi ama ben begenmedim quartzo gibi buda bende yesil durdu eger quartzolariniz varsa cristal kesinlikle almayin cunki quartzonun biraz daha natural duran hali eger cok natural bi yesil istiyosaniz cristal ok ama ben bazi fotolarda grilik gormustum ama yesil gibi oldu bende kesinlikle ice ismarliycam artik en azindan mavi oldugu kesin eger newyork ta oturan bi arkadas varsa uygun bi fiyata satabilirim bir kere denemek icin taktim quartzo yu denememis olsaydim belki begenirdim cok yakin oldu rengi neyse almak isteyen olursa resimleride ekliycem.

Bende yeşil gibi durmasını istiyorum. resimleri eklersen sevinirim..

dsc0071

Bu quartzolar yeni serimi..??????? şahane olmuş, bende istiyorum

akıtra cım bu yenı serı daha alalı 2,3 hafta oldu son kullanma tarıhıde 2005. Ama ben bıraz daha acık renk ıstıyorum hanı solotıcaların orjınal resımlerındekı ıce varya cok begenıyorum o rengı ama koyu kahve gozlerde o renk durmuyo galıba ben tam o resımdekı rengı ıstıyorum halen arastırıyorum bu arada ben herkesı yaklasık bır yıldır takıp edıyorum sızın sayenızde buldum bu markayı herkese cok tesekurler .

yeni seriymiş demek..fakat son kullanma tarihi 2015 demek istedin sanırım.

mrb kızlar solotica crystal lenslerimi satıyorum rengi süper ama benim gözüme çapı uymadı şişelerini attığım için iade edemiyorum sadece denemek için taktım ve öyle duruyor isteyen olursa uygun fiyata vericem

ben ilgelenebilirm özelden mailimi yazdım canım :)

mrb kızlar solotica crystal lenslerimi satıyorum rengi süper ama benim gözüme çapı uymadı şişelerini attığım için iade edemiyorum sadece denemek için taktım ve öyle duruyor isteyen olursa uygun fiyata vericem

satmadıysan bana mesaj at cnm özelden.

canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya
dsc00708o.jpg

tek kelımeyle bayıldım dıyebılırım tam ıstedııgm gıbı .uzun zmandr solatıcanın quartzo rengını arastırıyorum ben yesılımsı ıstıyorum ,mellere baktım ama ıstedgım gıbı yesıl yok yaa cok kalın harelı ya da cok cırtlak yesl var.o yuzden quartzoyla takılmsdım .ama bazılarında grımsı duruyordu buda benı endıselndıryordu grı durmasını ıstemıyorum cunku .barız ben lensım dememelı grı lensde bana oldum olsaı yapay gelmsdır.neyse bazı arklar chrıstllerle quartzoları bırbırne benzetmsler ,hatta chrıstaller ıcın quartzoların dogalı demsler de ben hıc bı alaka goremıyorum acıkcsı.guartzo bıldıgımz yesılken chrıstaller gırımsı mavı .ıcelerla chrıstaller bence cok daha yakınlar bırbırlerıne

:nazar:Canim meraba lenslerin inanilmaz guzel durmus cok dogal ve cok guzel duruyo lutfen soylermisin kendi goz rengin ne renk ben yaklasik bir yildir solotica arastiriyordum ve iki hafta once quartzo aldim guzel ama ben giri bekliyordum resmen yesil cikti ben aslinda ice lari cok begeniyordum ama bazilarinin gozunde cok cig ve acik geldi bana son zamanlardada crstal i dusunuyordum ama cok acik olur diye bakmiyordum bile senin gozunde gorene kadar cok harika duruyo benim goz rengim koyu kahve seninkiler ne renk cevabini bekliyorum simdiden tesekurler cok uzun oldu ama yazim neyse gorusuruz bekliyorum canim bay.

yeni aldıgın quartzoların bı fotosunu koyabılırmısın acaba cok merak ettım bende almayı dusunuyorumm

kızlaar bunlarda benim yeni cristallerim masmavi durdular bide çok doğallar çok sevdiim :KK69:

Eki Görüntüle 132874

cnmm mrb yeni üye oldum baddem gözlerine aşıkk oldumm seni gördüm hmen üye oldumm:)) bi lens bu kadar mı doğal durur yaa mükemmel gerçekten normalde de bu kadar doğal duruyor mu bombeli durmuyor dmi? birde hangi siteden aldın inşallah benimkilerde böyle güzel çıkar:/ cevaplarsan beni çoooookkk mutlu edersinn:*)

X