Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar cristallerim geldi ama ben begenmedim quartzo gibi buda bende yesil durdu eger quartzolariniz varsa cristal kesinlikle almayin cunki quartzonun biraz daha natural duran hali eger cok natural bi yesil istiyosaniz cristal ok ama ben bazi fotolarda grilik gormustum ama yesil gibi oldu bende kesinlikle ice ismarliycam artik en azindan mavi oldugu kesin eger newyork ta oturan bi arkadas varsa uygun bi fiyata satabilirim bir kere denemek icin taktim quartzo yu denememis olsaydim belki begenirdim cok yakin oldu rengi neyse almak isteyen olursa resimleride ekliycem.
akıtra cım bu yenı serı daha alalı 2,3 hafta oldu son kullanma tarıhıde 2005. Ama ben bıraz daha acık renk ıstıyorum hanı solotıcaların orjınal resımlerındekı ıce varya cok begenıyorum o rengı ama koyu kahve gozlerde o renk durmuyo galıba ben tam o resımdekı rengı ıstıyorum halen arastırıyorum bu arada ben herkesı yaklasık bır yıldır takıp edıyorum sızın sayenızde buldum bu markayı herkese cok tesekurler .
Bende yeşil gibi durmasını istiyorum. resimleri eklersen sevinirim..
mrb kızlar solotica crystal lenslerimi satıyorum rengi süper ama benim gözüme çapı uymadı şişelerini attığım için iade edemiyorum sadece denemek için taktım ve öyle duruyor isteyen olursa uygun fiyata vericem
bendede charm mel war. 11.5 ayı var 2016 seri tks edeblrz istersen
mrb kızlar solotica crystal lenslerimi satıyorum rengi süper ama benim gözüme çapı uymadı şişelerini attığım için iade edemiyorum sadece denemek için taktım ve öyle duruyor isteyen olursa uygun fiyata vericem
cyrstal çok hoş bir renk...
canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya
Canim meraba lenslerin inanilmaz guzel durmus cok dogal ve cok guzel duruyo lutfen soylermisin kendi goz rengin ne renk ben yaklasik bir yildir solotica arastiriyordum ve iki hafta once quartzo aldim guzel ama ben giri bekliyordum resmen yesil cikti ben aslinda ice lari cok begeniyordum ama bazilarinin gozunde cok cig ve acik geldi bana son zamanlardada crstal i dusunuyordum ama cok acik olur diye bakmiyordum bile senin gozunde gorene kadar cok harika duruyo benim goz rengim koyu kahve seninkiler ne renk cevabini bekliyorum simdiden tesekurler cok uzun oldu ama yazim neyse gorusuruz bekliyorum canim bay.
kızlaar bunlarda benim yeni cristallerim masmavi durdular bide çok doğallar çok sevdiim
Eki Görüntüle 132874
crystallerimin rengi griye döndü
solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur
crystallerimin rengi griye döndü
solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur