Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

cristal quartzounun doğal duran hali ben size sölim demedi demeyin
canım crıstal quartzonun dogal duran halı derken ne demek ıstedın tam olarak anlamadım yanı aynı renkmı demek ıstedın cok merak ettım cunkı ya ıce yada crıstal almayı dusunuyorum bu arada herkese cok tesekur ederım ama lenslerın rahat olması cok muhım rahatlar ama 6-7 saat sonra rahatsız edıyo yorumlarınız ıcın tsk

nıl cım fresh care ı kullandınmı actımı lenslerının rengını lutfen cevaplarmısın ben bulamadım daha ama bılmek ıstıyorum sımdıden tsk:44::44:

nıl cım fresh care ı kullandınmı actımı lenslerının rengını lutfen cevaplarmısın ben bulamadım daha ama bılmek ıstıyorum sımdıden tsk:44::44:
canım,kullanıyorum ve cidden işe yaradımı ,berraklaşı lensler,matlığı ,pusu gitti canlı oldular ton oldular ve dolayısyla da açıldılar..
sahsen senin gözlerin koyu mu ,bende cristal düşünüyorum da ?

bu arada resmi diğre topikte var ,ama sana ve görmeynelere tekarar yardımı olsun diye yine koyuyorum ..
solüsyon farkı ;

Son düzenleme:

Rengi guzel ama ben mavi giri cok begeniyorum hidrocor ice ve icemint arasinda kaldim eger resimleriniz varsa gonderirmisiniz icemintin yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar.

çok yakışmış bayıldım quartzo iştahım kabardı ya bişi sorcam çok bellimi lensim diye bağırıyomu fotoğraflarda hemen hemen bütün lensler daha doğal duruyo o yüzden pek dikkate almıyorum ben renk süper acaip yakışmış ama tepkiler nasıl ? alsam mı almasam mı bi türlü karar veremiyorumda :18:

:79:
Canim tesekurler icin rahat olsun gercekten inan cogu kisi kendi goz rengim saniyo disarda gun isigindada cok dogal duruyo ben cok memnunum ama ben gri lens cok seviyorum o yuzden halen bakiyorum dogal goz rengim koyu kahve icemint, cristal yada ice bilmiyorum hangisi gri mavi durur bide cok koyu istemiyorum cok acikta istemiyorum halen bakiyorum yesil seviyosan mutlaka quartzo al cok guzel bi renk tekrar gorusuruz canim :79:

canım,kullanıyorum ve cidden işe yaradımı ,berraklaşı lensler,matlığı ,pusu gitti canlı oldular ton oldular ve dolayısyla da açıldılar..
sahsen senin gözlerin koyu mu ,bende cristal düşünüyorum da ?

bu arada resmi diğre topikte var ,ama sana ve görmeynelere tekarar yardımı olsun diye yine koyuyorum ..
solüsyon farkı ;

COK TESEKUR CANIM RESIMLER ICIN GERCEKTEN ACMIS GIBI GORUNUYO CEVABIN ICIN TSK DOGAL GOZ RENGIM KOYU KAHVE RESIM KOYMAYA CALISICAM YA BEN FRES CARE I BULAMIYORUM CLEAR CARE VARDA BU YOK. ASLINDA BENDE CRISTAL DUSUNMUSTUM AMA YESIL ISTEMIYORUM GRI MAVI ISTIYORUM BILMIYORUM SIMDILIK HALEN BAKIYORUM SENIN GOZ RENGIN NE RENK CANIM BAY SIMDILIK.::79:[/QUOTE]

Son düzenleme:
KENDI GOZ RENGIM BUDA SIZCE SOLOTICA NIN HANGI RENGI GRI MAVI OLUR BENDE EN COK HANGISI DOGAL DURUR ICE ,ICEMINT,CRISTAL BUNLARDAN HANGISINI ALSAM ARKADASLAR SIMDIDEN HERKESE TSKURLER.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım içim rahatladı yeşil seviyorum evet düz gri durmaz değilmi quartzolar ? gerçi sende yemyeşil tam benim istdiğim ton bazı arkadaşlar yakından bağırıyo diyolar lensim diye o korkutuyo beni cristal var bende ama yeşil değil ya mavi gri çok doğal sana önerim bu ıce garip durabilir koyu kahve gözünde benim albümümde var ice da vardı bende bakabilirsin fikir istersen canım

Canim grilik mavilik yok gordugun gibi yesil hicte bagirmiyo lensim diye bilmiyorum bence cok dogal resimlerine nasil bakicam goremedim merak ettim cristallerini yesillik varmi ben mavi gri istiyorum gorusuruz canim.

Canim grilik mavilik yok gordugun gibi yesil hicte bagirmiyo lensim diye bilmiyorum bence cok dogal resimlerine nasil bakicam goremedim merak ettim cristallerini yesillik varmi ben mavi gri istiyorum gorusuruz canim.

Selam kızlar,
Ben Charm serisi Ice aldım, gözlerim koyu kahve, yalnız masmaviiii durdu, grilik yok hiç( Yine de çok güzel bence ama günlük kullanım için çok uygun gelmedi, fazla iddialı ve parlak...
Crystal siparişi verdim, bakalım o nasıl duracak... Yarın geçecek elime sanırım, yorum yazarım deneyince...

tia charm ıce fotoları eklersen sevinirim ,merak ettiğim ve düşündüğüm bir tondu ama siyah gözlerimde violet durma beni korkuttu,eğer eklersen resim çok sevinirim..bende charm grfaite var mavi ve gri yansımalı soft bir ton duruyor seviyorum ama daha açık bir mavi istiyorum,grafiteler koyu -orta mavi arası bir ton ..
bende yeni cristal aldım albümde fotolarını görebilirsin...
şimdiden güle güle kullan,koyu gözde cristal çok doğal ,hiç kötü olumsuz tepki almadım 2 gündür kullanıyorum... ıce resimlerini bekliyorum..

sevgili NİL taze taze bütün soloticaları denedim geldm şuan ice kesinlikle önermiyorum koyu göze hiç düşünme bence direk lilasımsı duruyor hiç beğenmiyorum ve lens olduğu aşırı belli.. sen grafiteden şaşma bence crystallarını da gördüm tam yüz foto da çok güzel yakışmış ama tekli resimlerde grafite kadar beğendim diyemem ve biraz koyu buldum..güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle..

canım tşk ederim ilgine:)
biliyorsun cor garfite alacaktım ama koyulaşması beni farklı seçenkelere itti,cristal ve ıce arasında idim ama cristal aldım ,yazdıklarından iyidki de cristal almışım,crisatl çok açık durmadı bende ama koyu da olmadı..tüm yüzüme bakınca aynada beğeniyorum bende ve sevdim cristalleri özellikle doğallığı harika..
charm grafitelerim koyu mavi biliyorsun,gece ise lacivert oluyor ben ise çok açık bir mavi renk yada lens zaten kullanamam ama açığa yakın bir mavi tonu istiyorum ve cor grafite de bulurum derken vs koyulaştı denildi öyle olunca charm garfitem ile coor grafitem arasında ton farkı hiç olmayacak sadece çembersizi ve harsizi olacak diyede vazgeçtim,acaba gerçekten ton farkı olmaz mı yada 1-2 ton farkı için değer mi charm serisinin bebek gözü güzelliğine kıymaya bilemiyorum..birde charm grafiteler benimle artık öyle özdeşleşti ki ,kıyamıyorum da:)
sen alırsan resimlerini görürüsem ,ona göredaha net karar verebilirim sanırım

sahsen ekledim canım seni bakabilirsin albüme

Baktim resimlerine canim cok guzeller bayildim ama hangisi cristal galiba usteki fotolar en alttaki renk ice mi cok begendim ama senin goz rengin cok farkli bi renk yesil galiba tesekur canim.

Canim cristal lerin geldiyse resim eklermisin buraya tesekur.

kızlaar bunlarda benim yeni cristallerim masmavi durdular bide çok doğallar çok sevdiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…