Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

arkadaslar biri bana yardim etsin bende resim eklemek istiyorum olmuyo

canım olmamış ..küçült resmi boyutlar var yükleme butonuna basmadan rakamlarla yazan yerden seç 640 lı olan yeterli boyutta onu seç ..upload de sonrada

denedim canim herseyi aslinda o linke tikladiginda my images i tiklayinca ben goruyorum bide sen denermisin tsk canim yazin yarim kalmis sonra demissin asil sonrasi muhim tekrar tsk:79:

canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya
sonunda yaptim ya ben yanlis yapiyomusum adresin sadece yarisini yaziyomusum gerisi varmis o yuzden resimde buyuk pek net degil ama baskada gondericem bakalim begenecekmisiniz .NIL canim cok tesekur yardimin icin

bence çok güzel olmuş cnm yeşil quartzoya denk gelmek için dua eden insanlar var nekadar şanslısın işte

bence çok güzel olmuş cnm yeşil quartzoya denk gelmek için dua eden insanlar var nekadar şanslısın işte

Tesekur ederim camin bende begeniyorum ama ben gri mavi cok seviyorum galiba cristal ismarliycam insallah istedigim renk cikar

şahsen rica ederim canım ,yapabilmene çok sevindim ...
bu arada harika görünüyor lensler ,çok yakışmış ten ve saç rengine özellikle

sahsen yeni seri değil galiba bu?? cok güzel yaa

sahsen yeni seri değil galiba bu?? Cok güzel yaa

akıtra cım bu yenı serı daha alalı 2,3 hafta oldu son kullanma tarıhıde 2005. Ama ben bıraz daha acık renk ıstıyorum hanı solotıcaların orjınal resımlerındekı ıce varya cok begenıyorum o rengı ama koyu kahve gozlerde o renk durmuyo galıba ben tam o resımdekı rengı ıstıyorum halen arastırıyorum bu arada ben herkesı yaklasık bır yıldır takıp edıyorum sızın sayenızde buldum bu markayı herkese cok tesekurler .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…