offffff anladım canım ama deneyerek alma imkanım yok ki ,ben çok korkuyorum ,az da verilen paralar..deneyerek alamıyoruz ki
bugün bu solüsyonu aldığım yere soloticayı sordum ve siparile getirdiklerini söylediler.yani demek ki bazı optikçiler solotıca siparişi alabiliyor,fiatları ise adam 150 180 arası dedi solotıca için ...
koydum bu arada charm grafitelerimi fresh care ye bakalım ne olacak ..
tşk ederim canım yorumuna
canım ımageshack .com a gir fotonu yükle,açılan sayfda direkt link yazan kımı buraya grafik ekle kısmına ekle.ve gönderarkadaslar biri bana yardim etsin bende resim eklemek istiyorum olmuyo
crystallerimin rengi griye döndü
solüsyonun adı fresh care rengini griye döndürdü,rengini açan solüsyon arayanlara duyurulur
arkadaslar biri bana yardim etsin bende resim eklemek istiyorum olmuyo
canım olmamış ..küçült resmi boyutlar var yükleme butonuna basmadan rakamlarla yazan yerden seç 640 lı olan yeterli boyutta onu seç ..upload de sonradaImageShack® - Online Photo and Video Hosting
yine olmadi galiba ya benim resimlerimin ebati buyuk o yuzden olmuyo
canım olmamış ..küçült resmi boyutlar var yükleme butonuna basmadan rakamlarla yazan yerden seç 640 lı olan yeterli boyutta onu seç ..upload de sonrada
canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya
canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya
canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo burayasonunda yaptim ya ben yanlis yapiyomusum adresin sadece yarisini yaziyomusum gerisi varmis o yuzden resimde buyuk pek net degil ama baskada gondericem bakalim begenecekmisiniz .NIL canim cok tesekur yardimin icin
bence çok güzel olmuş cnm yeşil quartzoya denk gelmek için dua eden insanlar var nekadar şanslısın işte
sahsen yeni seri değil galiba bu?? Cok güzel yaa