Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

Sahsencim ben de tam crystale karar vermistim. Sen boyle diyince kafam karisti yine :) Canim yeni crystaller nasil ? Resimlerini koyabilir misin ? Ben mavi gri bir lens dusunuyorum.

Arkadaslar mavi-gri tonlarinda lens istiyorum. Bir aydir arastiriyorum. Sonunda charme ice siparisi verdim ama icime sinmiyor kalin ringi. Gozlerim orta kahve. Crystalin yeni serisi mavi-griymis. Ben yesil-gri durmasindan korkuyorum. Yakin zamanda crystal alanlar resimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Son düzenleme:

Bende yeşil gibi durmasını istiyorum. resimleri eklersen sevinirim..

yeni seriymiş demek..fakat son kullanma tarihi 2015 demek istedin sanırım.

ben ilgelenebilirm özelden mailimi yazdım canım :)

satmadıysan bana mesaj at cnm özelden.

canim ya fazla oldum biliyorum ama olmuyo buraya

tek kelımeyle bayıldım dıyebılırım tam ıstedııgm gıbı .uzun zmandr solatıcanın quartzo rengını arastırıyorum ben yesılımsı ıstıyorum ,mellere baktım ama ıstedgım gıbı yesıl yok yaa cok kalın harelı ya da cok cırtlak yesl var.o yuzden quartzoyla takılmsdım .ama bazılarında grımsı duruyordu buda benı endıselndıryordu grı durmasını ıstemıyorum cunku .barız ben lensım dememelı grı lensde bana oldum olsaı yapay gelmsdır.neyse bazı arklar chrıstllerle quartzoları bırbırne benzetmsler ,hatta chrıstaller ıcın quartzoların dogalı demsler de ben hıc bı alaka goremıyorum acıkcsı.guartzo bıldıgımz yesılken chrıstaller gırımsı mavı .ıcelerla chrıstaller bence cok daha yakınlar bırbırlerıne

yeni aldıgın quartzoların bı fotosunu koyabılırmısın acaba cok merak ettım bende almayı dusunuyorumm

kızlaar bunlarda benim yeni cristallerim masmavi durdular bide çok doğallar çok sevdiim

Eki Görüntüle 132874

cnmm mrb yeni üye oldum baddem gözlerine aşıkk oldumm seni gördüm hmen üye oldumm:)) bi lens bu kadar mı doğal durur yaa mükemmel gerçekten normalde de bu kadar doğal duruyor mu bombeli durmuyor dmi? birde hangi siteden aldın inşallah benimkilerde böyle güzel çıkar:/ cevaplarsan beni çoooookkk mutlu edersinn:*)

arkadaşlarrr yeni üye oldummm biri bana yardımcı olabilir mi solotica lens konusunda lütfeennn acilllll:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…