• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Telden bunun testini yapmadım ama PC de bu konuda veya bu kategoride arat gibi seçenekler var

Bu güzel öneri, notumuzu aldık ama çok gerekli mi ?

Az evvel bilgisayardan da denedim , aynı seçenekler var fakat kelimeyi , aramasını istediğim konuda degil , tum forum da arıyor . Kimse bu sorundan bahsetmedigine gore ben yapamıyorum galiba .

Tesekkur ederim , biraz diger siteden kalma gözüm arıyor . Ben bakardım saatlere ama sistemde yük olacaksa cok gerekli değildir sanırım .

mobil uygulamadan gürüş yapılmıyo bıkac arkadasta yazmıs o ne zaman duzelıcek acaba herkes bılgısayardn gırmıyo cunku mobıl uygulama kolaylıktı hep elımızın altındaydı

Sayfa başı sadece 10 mesaj görüntülenmesi gerçekten çok can sıkıcı, bunu artırmak için seçenek sunamaz mısınız eskisi gibi?

İşte süper tespit mesaj sayısı arttırılmıştır. Sayfa sayfa geç geç daralmıştım bu hiç aklıma gelmemiş : )

Az evvel bilgisayardan da denedim , aynı seçenekler var fakat kelimeyi , aramasını istediğim konuda degil , tum forum da arıyor . Kimse bu sorundan bahsetmedigine gore ben yapamıyorum galiba .

Tesekkur ederim , biraz diger siteden kalma gözüm arıyor . Ben bakardım saatlere ama sistemde yük olacaksa cok gerekli değildir sanırım .

Nurlum hanım, arama kutusuna tıkladığınızda aşağıda sadece bulunduğunuz konuda arama yapma seçeneği geliyor, onu işaretleyebilirsiniz.

Ben mi yaşlanmışım ne, bu yeni uygulama bana biraz zor geldi. Önceki daha kullanışlıydı, bana göre tabi.

Yıllardır diğer siteyi kullandığımız için gözümüze değişik geliyor sadece. Eski alışkanlıklar bir günde terk edilmiyor. Değişikliğin yapıldığı ilk gün çoğumuz aynı şeyi düşündük.

Birkaç gün içinde gelen öneriler ve yönetimin çalışmalarıyla eski halini aratmayan bir hale geldi aslında. Bulamadıklarımızı biraz karıştırarak , arkadaşlara sorarak buluyoruz sırayla.

Gözünüz korkmasın 1-2 güne eliniz alışacaktır ;)

Mobil uygulama çok yetersiz maalesef.

Yasal olarak konuları saklamak zorunda olduğumuzdan konu silme seçeneği maalesef bulunmuyor.

Şu anda bir çalışma var bu sebeple bu hatayı alıyorsunuz.
Yeni bir mobil uygulama calismasi olacak mi sevgili kazen?
Gecici bir durum diyebilir miyiz?

Yeni konu açtım ama kimse ilgi göstermedi bende yer işgal etmesin diye silmek istedim aradım aradım sil yok
Kendi konumu rapor ettim
Sil varda ben mi bulamadım?

Silme işlemi yasaktır, bunun yerine konu kapatılır.

Sayın Bibibella Bibibella
Amacınız forumu kullanmak mı ? Yoksa imzalara bakıp çıkmak mı ? Kusura bakmayın size denk geldi hışım ama inanın dalga geçer gibi sorunca dayanamadım. Cep telefonuna imzayı sığdıramadık, bunun için üzgünüz sığmasını istiyorsanız sizin de söylediğiniz gibi cep telefonunu yan çevirin.
Benim msjımın neresinde dalga geçmişim acaba sayın kazen sürekli siteyi cepten takip eden birisi olarak sitenin her ayrıntısını eskisi gibi görmek istiyorum bu kadar basit ve benim için en büyük sorun bu yan kullana bilseydim sürekli sormazdım zaten

Nurlum hanım, arama kutusuna tıkladığınızda aşağıda sadece bulunduğunuz konuda arama yapma seçeneği geliyor, onu işaretleyebilirsiniz.
O secenekle de daha evvel denedim ama sonuc bulunamadı diyor . Rica etsem mesela bu konu icinde her hangi bir kelime arar misiniz ?

Son düzenleme:
O secenekle de daha evvel denedim ama sonuc bulunamadı diyor . Rica etsem mesela bu konu icinde her hangi bir kelime arar misiniz ?

Konuda "mesela" kelimesini arattım ve sonuç: çalışması gerektiği gibi çalışıyor arama özelliği.

gzY5DJ6.jpg

mobil girişin olmaması bir de topiclere yazdığımızda yarım saat aktif olan mesajı düzenle panelinin kalkmış olması biraz can sıkıcı :/

Bir de ben bilgisayarımdan resim yükleyemiyorum acaba ben mi beceremiyorum ?
Nereyi tıkladıysam URL adresli bişeler istiyor :KK64:

Bir de ben bilgisayarımdan resim yükleyemiyorum acaba ben mi beceremiyorum ?
Nereyi tıkladıysam URL adresli bişeler istiyor :KK64:

Eğer mesajlarda kendi bilgisayarından resim yüklemek istiyorsan, mesaj yazılan yerin altında dosya yükleye tıklayıp resmi tam göster diyebilirsin.
Eğer albümlerin için ise zaten resim ekle butonu var.

Back
X