- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Kişisel bilgilerime her girdiğimde daha önce seçmiş olduğum yerler sıfırlanıyor, meslek, eğitim durumu, yaşadığım yer vs.. Açılan listelerin en başındaki mesleği, eğitim durumunu vs. kabul ediyor değiştirmezsem.
İlişki durumu da seçili olmuyor her kaydet dediğim de uyarı alıyorum.
MObil uygulamayı google play de bulamıyorum yardım edebilecek olan var mı ?
Gurbik bu avatarda güzel yahu:)
E tabii hiç bi avatar sen kadar güzel olamaz:).Kızını çok seviyorum.Onuda ilave edeyim.Kaybolma artık bi yerlere.Hee ya srekten hallice
Kandiramazsin beni elif abla
Cok tipsiz bu hic bi sirinligi yok :zigara:
o uygulama yok artık,site değişime uğradı. bende telden girince oyle oluyo. smileyi yapıyorum,sonra cümleyi yazıyorumEskiden sizin profilinize kim girmiş bakmış görünüyordu, şimdi varmı öyle birşey, varsa Nerede?
İkinci sorum ise telden yazarken cümlenin sonuna smiley koymak istiyorum ama hep cümle başına konuyor,ne yapmam lazım?
Eskiden sizin profilinize kim girmiş bakmış görünüyordu, şimdi varmı öyle birşey, varsa Nerede?
İkinci sorum ise telden yazarken cümlenin sonuna smiley koymak istiyorum ama hep cümle başına konuyor,ne yapmam lazım?
veriyim senin olsun kiz elif ablaE tabii hiç bi avatar sen kadar güzel olamaz:).Kızını çok seviyorum.Onuda ilave edeyim.Kaybolma artık bi yerlere.Eki Görüntüle 1386571
Merhaba bildirimleri görebilmek için siteden çıkıp tekrar giriyorum acaba sayfa güncellemeyi başka nasıl yspabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?