• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Kişisel bilgilerime her girdiğimde daha önce seçmiş olduğum yerler sıfırlanıyor, meslek, eğitim durumu, yaşadığım yer vs.. Açılan listelerin en başındaki mesleği, eğitim durumunu vs. kabul ediyor değiştirmezsem.
İlişki durumu da seçili olmuyor her kaydet dediğim de uyarı alıyorum.

Aynı sorun bende de var.

MObil uygulamayı google play de bulamıyorum yardım edebilecek olan var mı ?

Hee ya srekten hallice :p
Kandiramazsin beni elif abla
Cok tipsiz bu hic bi sirinligi yok :zigara:
E tabii hiç bi avatar sen kadar güzel olamaz:).Kızını çok seviyorum.Onuda ilave edeyim.Kaybolma artık bi yerlere.
images.webp

Eskiden sizin profilinize kim girmiş bakmış görünüyordu, şimdi varmı öyle birşey, varsa Nerede?

İkinci sorum ise telden yazarken cümlenin sonuna smiley koymak istiyorum ama hep cümle başına konuyor,ne yapmam lazım?

Eskiden sizin profilinize kim girmiş bakmış görünüyordu, şimdi varmı öyle birşey, varsa Nerede?

İkinci sorum ise telden yazarken cümlenin sonuna smiley koymak istiyorum ama hep cümle başına konuyor,ne yapmam lazım?
o uygulama yok artık,site değişime uğradı. bende telden girince oyle oluyo. smileyi yapıyorum,sonra cümleyi yazıyorum :KK53: kendimce öyle çözüm buldum :KK53:

Merhaba bildirimleri görebilmek için siteden çıkıp tekrar giriyorum acaba sayfa güncellemeyi başka nasıl yspabilirim

İmleci smile ekleyeceğiniz yerden oynatmadan , smile ekranını açıp o şekildeyken seçip eklenince sorun olmuyor . Ben öyle yapıyorum .:KK56:

E tabii hiç bi avatar sen kadar güzel olamaz:).Kızını çok seviyorum.Onuda ilave edeyim.Kaybolma artık bi yerlere.Eki Görüntüle 1386571
veriyim senin olsun kiz elif abla :P
Benden manyak olmasin da pek bi vukaatlidir kendileri. Az daha buyusun uye yapcam buraya
Topunuzu 1 ayda malulen emekli eder yeminle :D

ya bu avatarlarımız neden hareket etmiyor ? düzeltilecek mi bu acaba ? teşekkürlerr :)))

Iphone safariden bağlandığım zaman beni atıyor siteden. Üye girişinden yani. Web sayfası görüntülenemiyor diyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

İmza ayarları neden yok? İmzalar da sabit kaldı :KK51:

Forum ziyaretçilerine profilimizi kapatamıyor muyuz?
Bİr ara vardı böyle bir şey ama şimdi büttün konularımız çarşaf çarşaf ortada:KK12:

Back
X