Yeni Site Eksikler, Talepler

her zaman eklediğim dosya boyutundaki fotoyu bugün eklemeye çalışıyorum ve boyut büyük uyarısı alıyorum

Merhaba,

Şu anda 256 KB sınırını kaldırdım. Resim boyutunu otomatik olarak değiştirecek şekilde değiştirdim böylelikle resimleri sizinoptimize etmenize gerek yok..
Sonuç şu anda büyük dosyaları yükleyebilirsiniz. Ziyaretciler de optimize edilmiş hallerini görecekler. Sorun olmaması lazım. Dener misiniz.

Örnek Yukarıdaki resimin orjinal boyutu 1 Mb in üstünde sizin gördüğünüz hali 251 KB

farklı alıntılama yaptığını bende düşündüm ama başka bir ayarı varmı öğrenmek istedim.
Yani alıntılama yaptığım mesajın rengi değişmesini istemem

çok tesekkür ederim cevap için

merhaba kk Yönetimi :)
bende yazı karakterlerinde eskiden kalın ıtalık seçenekleri vardı onlar geri gelsin istiyorum.
şimdide var ancak yazı karakterli çok az 3-4 tane kalmış
teşekkürler.

Merhaba,
Profil mesajlarina yorum yapan arkadaslarimizin mesajlarını begenmek istiyoruz fakat beğeni butonu yok, aslinda olsa çok iyi olurdu...

Benim de bir sorum olacaktı?
Bir konuyu kara listeye alıp o konuyu bir daha hiç görmemek mümkünmü acaba?
Veya komple onun bağlı oldugu forum kısmını gorünmez yapmak??

Kazen dikkatimi çekti bazı üyelerin profillerinde hem "Yer" hem de "Yaşadığınız Yer" kısımları var ama mesela bende sadece Yaşadığınız Yer kısmı var. Ben mi farklı bir yere bakıyorum yoksa prolar farklı, diğer üyeler farklı mı?

Kişisel bilgiler kısmında yazıyor,benimde aynı yaşadığınız yer yazıyor ofişim..
Hazır seni yakalamışken sorayım,videoyu nasıl ekliyorduk sayfaya,daha önce yapmıştım şimdi olmuyor..

Kişisel bilgiler kısmında yazıyor,benimde aynı yaşadığınız yer yazıyor ofişim..
Hazır seni yakalamışken sorayım,videoyu nasıl ekliyorduk sayfaya,daha önce yapmıştım şimdi olmuyor..

youtube videosu mu abla? eğer öyleyse gülen surat simgesinin 2 yanında ki Medya simgesine tıklayıp linki yapıştırıyorsun, sonra göm diyorsun..

youtube videosu mu abla? eğer öyleyse gülen surat simgesinin 2 yanında ki Medya simgesine tıklayıp linki yapıştırıyorsun, sonra göm diyorsun..

Yok değil msn sayfasında vardı,yapayım dedim olmadı acaba başka yerde dşyemi olmadı,dediğin gibi yapayım bakalım olacakmı sağol ofişim..

Yok değil msn sayfasında vardı,yapayım dedim olmadı acaba başka yerde dşyemi olmadı,dediğin gibi yapayım bakalım olacakmı sağol ofişim..

abla öyle olmuyorsa o videoyu bilgisayarına indir, sonra mesaj yazdığımız yerin altında "dosya yükle" kısmında direkt yükleniyor, bir de öyle dene istersen.

Arkadaşlar ben çizelge yapamıyorum.
Artık evlilik çizelgesi falan koyamıyor muyuz?

yarım saattir siteye giriyorum mesaj yazıyım derken tekrardan giriş istiyo site beni atıyo herkeste böylemi sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…