• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

her zaman eklediğim dosya boyutundaki fotoyu bugün eklemeye çalışıyorum ve boyut büyük uyarısı alıyorum o_O

Evet dosya başına 256 KB sınırlaması var.

Yeri gelmişken bununda açıklamasını yapmak isterim. Daha önceden siteye gelen ziyaretcilerin çok küçük bir kısmı cep telefonu ile siteye giriş yapıyordu. Son 1 yıldır bu oran %50 yi geçti.

Bu şu demek: 1 mesaja 10 resim eklenebiliyor 256 KB X 10 = 2560 Kb = 2.5 MB.
Yani 10 mesajlık 1 sayfada sadece 1 mesajda olan resimler bile cep telefonu kullananların kotasından 2.5 MB eksiltiyor.

10 Mesajda da 2.5 MB oluesa bu rakam 25 MB a cıkıyor ki şu an bu1 sayfasaki sadece eklentiler için hesaplanmış.
Buna imza alanlarına konulan devasa resimleri de eklerseniz cep telefonundan giriş yapanlar için bir külfet olduğunu göreceksiniz.

Tabi şöyle bir durum da var. Cep telefonundan girenlerin büyük bölümü mobile hatlarını değil wifi kullanarak giriyorlar. Bundan dolayı kotaları bitmiyor ama trend mobile hattların kullanımının arttığı yönünde. Bu sebeple resim boyutlarını 256 KB ile sınırladık.
Sayfanın sağında ve solunda gördüğünüz sayfa giydirme resimlerinin boyutu 1900x945 ve ortalama 80 KB en çok 100 KB büyüklükte. Yani 256 KB çok büyük bir birim.

Merhaba,

Şu anda 256 KB sınırını kaldırdım. Resim boyutunu otomatik olarak değiştirecek şekilde değiştirdim böylelikle resimleri sizinoptimize etmenize gerek yok..
Sonuç şu anda büyük dosyaları yükleyebilirsiniz. Ziyaretciler de optimize edilmiş hallerini görecekler. Sorun olmaması lazım. Dener misiniz.

P1010154.webp

Örnek Yukarıdaki resimin orjinal boyutu 1 Mb in üstünde sizin gördüğünüz hali 251 KB

Siz prosunuz sizin belirlediğiniz bir RENK kodu var. Ben de PRO yum benimde belirlediğim RENK kodu var. Muhtemelen bahsettiğiniz durum bundan kaynaklanıyor. Pro olmayan üyelerin mesajlarından alıntı yapmak ile pro üyelerden yapılann alıntı farklı olabilir deneme yapmadım.

farklı alıntılama yaptığını bende düşündüm ama başka bir ayarı varmı öğrenmek istedim.
Yani alıntılama yaptığım mesajın rengi değişmesini istemem

çok tesekkür ederim cevap için

:KK68:

merhaba kk Yönetimi :)
bende yazı karakterlerinde eskiden kalın ıtalık seçenekleri vardı onlar geri gelsin istiyorum.
şimdide var ancak yazı karakterli çok az 3-4 tane kalmış
teşekkürler.

Merhaba,
Profil mesajlarina yorum yapan arkadaslarimizin mesajlarını begenmek istiyoruz fakat beğeni butonu yok, aslinda olsa çok iyi olurdu...

Benim de bir sorum olacaktı?
Bir konuyu kara listeye alıp o konuyu bir daha hiç görmemek mümkünmü acaba?
Veya komple onun bağlı oldugu forum kısmını gorünmez yapmak??

Kazen Kazen dikkatimi çekti bazı üyelerin profillerinde hem "Yer" hem de "Yaşadığınız Yer" kısımları var ama mesela bende sadece Yaşadığınız Yer kısmı var. Ben mi farklı bir yere bakıyorum yoksa prolar farklı, diğer üyeler farklı mı?

Kazen Kazen dikkatimi çekti bazı üyelerin profillerinde hem "Yer" hem de "Yaşadığınız Yer" kısımları var ama mesela bende sadece Yaşadığınız Yer kısmı var. Ben mi farklı bir yere bakıyorum yoksa prolar farklı, diğer üyeler farklı mı?

Kişisel bilgiler kısmında yazıyor,benimde aynı yaşadığınız yer yazıyor ofişim..
Hazır seni yakalamışken sorayım,videoyu nasıl ekliyorduk sayfaya,daha önce yapmıştım şimdi olmuyor..

Kişisel bilgiler kısmında yazıyor,benimde aynı yaşadığınız yer yazıyor ofişim..
Hazır seni yakalamışken sorayım,videoyu nasıl ekliyorduk sayfaya,daha önce yapmıştım şimdi olmuyor..

youtube videosu mu abla? eğer öyleyse gülen surat simgesinin 2 yanında ki Medya simgesine tıklayıp linki yapıştırıyorsun, sonra göm diyorsun..

youtube videosu mu abla? eğer öyleyse gülen surat simgesinin 2 yanında ki Medya simgesine tıklayıp linki yapıştırıyorsun, sonra göm diyorsun..

Yok değil msn sayfasında vardı,yapayım dedim olmadı acaba başka yerde dşyemi olmadı,dediğin gibi yapayım bakalım olacakmı sağol ofişim..

Yok değil msn sayfasında vardı,yapayım dedim olmadı acaba başka yerde dşyemi olmadı,dediğin gibi yapayım bakalım olacakmı sağol ofişim..

abla öyle olmuyorsa o videoyu bilgisayarına indir, sonra mesaj yazdığımız yerin altında "dosya yükle" kısmında direkt yükleniyor, bir de öyle dene istersen.

Arkadaşlar ben çizelge yapamıyorum.
Artık evlilik çizelgesi falan koyamıyor muyuz?

yarım saattir siteye giriyorum:KK57::KK57: mesaj yazıyım derken tekrardan giriş istiyo site beni atıyo herkeste böylemi sinir oldum:KK67::KK67:

Back
X