- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
Ben anlamadımcurly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;
1-bazı uyeler konu acıyor aradan zaman gecınce kımse gormeden ıcerık sılınıyor ama konu gerılere dustugu ıcın kımse gormuyor ben mesela uyenın profılınden oyle coookk konu sıkayet ettım sımdı profıllere ulasılamadıgı ıcın bu sıte ıcın dezavantaj olur
2- bazen ozellıkle bdv ye acılan konularda uyenın eskı konularına bakılarakta yorum yapılıyokı ben cogu zaman bunu desteklıyorum yanı uye bızımle dalgamı gecıyo gercekmı anlasılıyo aklıma bu kadar geldı:)
yanlız bılgılerı uye olmayanların gormemelerı cok cok ıyı olmus:)
ya bence olmasın ama sebeplerını yazdım genede karar sızın tabıkı:)Ben anlamadım
Profili kapatma özelliği olmasın mı ?
evet ya bende mahjong oynardım kaldırıldı niye acaba
Ya arkadaşlar siz her bilginizin internet alemine açılmasında bir sakınca görmüyor olabilirsiniz.ama ben rahatsızım!! Ne güzel düzeltmişlerdi.niye karıştırdınız ortalığı yaaa!! Hiç olmazsa üyelere açık olsun veya seçenek bize bırakılsın.bu durum hiç adil değil!
Ben anlamadım
Profili kapatma özelliği olmasın mı ?
Ziyaretçilere kapalı olsa daha güzel olur evet,dedektiflik olarak düşünmeyin birçok eski konu sayesinde açılan bazı konuların ya fake olduğu ortaya çıktı yada bazı üyelerin yalan söylediği ortaya çıktı.Tüm bilgileri değiştireceğiz o zaman cnm yapacak başka birşey yokBence de adil değil kk üyelerini anlarım ama ziyaretçilerin görmesi hakikaten hoş değil ayrıca bdv de dedektiflik yapmak neden bu kadar önemlidir hala anlayabilmiş değilim
Keleşini alıp gelsen mi acaba hanımcımProfiller yine ziyaretçilere açık konumda,bundan rahatsız oluyoruz lütfen dışardan kimse bilgilerimizi görmesin ..
Ziyaretçilere kapalı olsa daha güzel olur evet,dedektiflik olarak düşünmeyin birçok eski konu sayesinde açılan bazı konuların ya fake olduğu ortaya çıktı yada bazı üyelerin yalan söylediği ortaya çıktı.
Keleşini alıp gelsen mi acaba hanımcım
ziyaretçilere kapalı olması benim için yeterli zaten siz de haklısınız fake konu açanlar sadece kendilerini kandırır gerçi takip etmediğim için bir fikrim yok açıkçası
"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.Tüm bilgileri değiştireceğiz o zaman cnm yapacaaz nk başka birşey yokBence de adil değil kk üyelerini anlarım ama ziyaretçilerin görmesi hakikaten hoş değil ayrıca bdv de dedektiflik yapmak neden bu kadar önemlidir hala anlayabilmiş değilim
Bazı arkadaşlar itiraz etti.hemen değiştirdi yönetici.Yok almayım,yönetim buna bir çare bulur inşallah,bir kaç gün önce ziyaretçilere kapatmıştık,neden değişti anlamadım.
Demin baktım eskisi gibi değişmedi..
Bazı arkadaşlar itiraz etti.hemen değiştirdi yönetici.
"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.
Yok almayım,yönetim buna bir çare bulur inşallah,bir kaç gün önce ziyaretçilere kapatmıştık,neden değişti anlamadım.
Demin baktım eskisi gibi değişmedi..
"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?