• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Kazen Kazen Mune Mune
Merhabalar,
Site de bir yenilik farkettim ki belirli bir kismi benim talep ettigim birseydi.
Konu gizlilik ayarlari.
Sadece izledigim üyeler ayari kaldirilmali ve sadece uyeler ayari kalmali diye düşünüyorum.
Neden derseniz, eski konulara mesajlara bakip kisinin yalan söyleyip söylemedigini, alay edip etmedigini veya sadece merakimizi gideriyorduk.
Kac senesinde acilmis konulari okuyup yeni konuyla birlestirip bir nevi hayat hikayesi okuyorduk.
Ve bu bence kk nin bir markasiydi.
Herseyin SEFFAF olmasi.
Böyle herkes gizli profillerin arkasina gizlenip her türlü konuyu acabilir.
Eminim cogu kiside benim gibi düsünüyordur. En azindan kk nin uzun süreli ve sadik üyeleri.
Umarim bir an önce degistirilir bu ayarlar.
Benim profilim de gizli herkesle beraber kk nin kamusuna acilmasini istiyorum.
SaygilarEn Büyük KK

curly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;
1-bazı uyeler konu acıyor aradan zaman gecınce kımse gormeden ıcerık sılınıyor ama konu gerılere dustugu ıcın kımse gormuyor ben mesela uyenın profılınden oyle coookk konu sıkayet ettım sımdı profıllere ulasılamadıgı ıcın bu sıte ıcın dezavantaj olur
2- bazen ozellıkle bdv ye acılan konularda uyenın eskı konularına bakılarakta yorum yapılıyokı ben cogu zaman bunu desteklıyorum yanı uye bızımle dalgamı gecıyo gercekmı anlasılıyo aklıma bu kadar geldı:)
yanlız bılgılerı uye olmayanların gormemelerı cok cok ıyı olmus:)
Ben anlamadım
Profili kapatma özelliği olmasın mı ?

Editörler ceza veremez bu sebeple yanlış bilgiler ile insanları da yanlış yönlendirmeyin.

Evet gizlililik ayarlarında "sadece üyeler" kısmı kalmalı..Bdvde eski konulara bakmak farz..Böyle olunca kimsenin profiline ulaşılamaz oldu : )

yine eskisi gibi olmuş arkadaşlar,tüm ziyaretçiler görebiliyor.

Ya arkadaşlar siz her bilginizin internet alemine açılmasında bir sakınca görmüyor olabilirsiniz.ama ben rahatsızım!! Ne güzel düzeltmişlerdi.niye karıştırdınız ortalığı yaaa!! Hiç olmazsa üyelere açık olsun veya seçenek bize bırakılsın.bu durum hiç adil değil!:KK12::KK20:

evet ya bende mahjong oynardım kaldırıldı niye acaba

hımm bilemiyorum.. bende tavla istiyorum çünkü diğer sitelerde erkeklerle oynamak dışında sohbet etmek istemiyorum çünkü konu hep aynı iğrenç yere geliyor..kadın olan rakipte denk gelsemde istemiyorlarki yahuu.. bilgisayardan oynamakta sıkıldım iice..böyle işte tabii eğer mumkunse..

Ya arkadaşlar siz her bilginizin internet alemine açılmasında bir sakınca görmüyor olabilirsiniz.ama ben rahatsızım!! Ne güzel düzeltmişlerdi.niye karıştırdınız ortalığı yaaa!! Hiç olmazsa üyelere açık olsun veya seçenek bize bırakılsın.bu durum hiç adil değil!:KK12::KK20:

Tüm bilgileri değiştireceğiz o zaman cnm yapacak başka birşey yok:KK14::KK14: Bence de adil değil kk üyelerini anlarım ama ziyaretçilerin görmesi hakikaten hoş değil ayrıca bdv de dedektiflik yapmak neden bu kadar önemlidir hala anlayabilmiş değilim o_O

Ben anlamadım
Profili kapatma özelliği olmasın mı ?

Curly bu özellik değiştirilmiş belli ki..
Şahsi fikrim hiç hoş olmamış.. Tüm ziyaretçilere açık şuanda profillerimiz..
Sadece üyelere tüm profiller açık olsa daha doğru olur kii zaten bunun değiştirilmesini isteyen arkadaşlarda bu şekilde yazmıştı bunu :KK51:

Tüm bilgileri değiştireceğiz o zaman cnm yapacak başka birşey yok:KK14::KK14: Bence de adil değil kk üyelerini anlarım ama ziyaretçilerin görmesi hakikaten hoş değil ayrıca bdv de dedektiflik yapmak neden bu kadar önemlidir hala anlayabilmiş değilim o_O
Ziyaretçilere kapalı olsa daha güzel olur evet,dedektiflik olarak düşünmeyin birçok eski konu sayesinde açılan bazı konuların ya fake olduğu ortaya çıktı yada bazı üyelerin yalan söylediği ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Albümlerin olduğu yerde videolar kısmı kullanılamıyor sanırım?

(Bir de çok önemli bir mevzu değil ama bize ulaşın kısmından yazmıştım, ulaştı mı bilmiyorum.)

Profiller yine ziyaretçilere açık konumda,bundan rahatsız oluyoruz lütfen dışardan kimse bilgilerimizi görmesin ..
Keleşini alıp gelsen mi acaba hanımcım:KK66::KK66:

Ziyaretçilere kapalı olsa daha güzel olur evet,dedektiflik olarak düşünmeyin birçok eski konu sayesinde açılan bazı konuların ya fake olduğu ortaya çıktı yada bazı üyelerin yalan söylediği ortaya çıktı.

ziyaretçilere kapalı olması benim için yeterli zaten siz de haklısınız fake konu açanlar sadece kendilerini kandırır gerçi takip etmediğim için bir fikrim yok açıkçası

Keleşini alıp gelsen mi acaba hanımcım:KK66::KK66:

ziyaretçilere kapalı olması benim için yeterli zaten siz de haklısınız fake konu açanlar sadece kendilerini kandırır gerçi takip etmediğim için bir fikrim yok açıkçası

Yok almayım,yönetim buna bir çare bulur inşallah,bir kaç gün önce ziyaretçilere kapatmıştık,neden değişti anlamadım.
Demin baktım eskisi gibi değişmedi..

Tüm bilgileri değiştireceğiz o zaman cnm yapacaaz nk başka birşey yok:KK14::KK14: Bence de adil değil kk üyelerini anlarım ama ziyaretçilerin görmesi hakikaten hoş değil ayrıca bdv de dedektiflik yapmak neden bu kadar önemlidir hala anlayabilmiş değilim o_O
"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.:KK66: hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.

"Bdv"demişsin canım.o ne demek? Ben zaten bazı bilgilerimi değiştirdim.çünkü çevremde de kk üyesi çok insan var.benim ben olduğumu bilmemeleri lazım.:KK66: hiç üye olmayanların her ayrıntıyı görme s i çok yanlış.bir seçenek mutlaka olmalı.

BDV=Bir derdim Var bölümü..

Yok almayım,yönetim buna bir çare bulur inşallah,bir kaç gün önce ziyaretçilere kapatmıştık,neden değişti anlamadım.
Demin baktım eskisi gibi değişmedi..

Yönetimin bir çare bulacağına eminim aylar sonra nihayet düzelmişti bu şık fakat bugün yine eski haline dönmüş bekeleyeceğiz bakalım:KK51:

Bir Derdim Var Bölümü canım:KK66:

Back
X