evet ya bende mahjong oynardım kaldırıldı niye acabamerhaba,oyun bölümüne tavla gibi oyunlar yükleme/koyma durumunuz var mı acaba?
Merhaba,ne gibi detayların görülmemesini istiyorsunuz? Profil gizlilik ayarlarınızdan istediğiniz bilgileri istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.Sadece izlediğiniz üyelere açık yapın profil bilgileriniziProfil sayfamızdaki detayların tüm üyeler tarafından görülmesini ne zaman engelleyeceksiniz????????!!!!!!
yAaaaayyy biri kaale aldı beni.çok teşekkürler.dediğinizi yapmıştım.ama o bölümün ilk sırasında profil bilgile r inin herkese açık olduğu otomatik olarak seçilmişdolayısıyla yaptığım seçimin geçerli olup olmadığını anlayamıyorum.Merhaba,ne gibi detayların görülmemesini istiyorsunuz? Profil gizlilik ayarlarınızdan istediğiniz bilgileri istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.Sadece izlediğiniz üyelere açık yapın profil bilgilerinizi
Evet siz söyleyince baktım .Doğru diyorsunuz ilk ayarlama kapalı durumda ve ilettim bunu teknik birim yetkilisine.Cevap alınca döneceğim siz.A
yAaaaayyy biri kaale aldı beni.çok teşekkürler.dediğinizi yapmıştım.ama o bölümün ilk sırasında profil bilgile r inin herkese açık olduğu otomatik olarak seçilmişdolayısıyla yaptığım seçimin geçerli olup olmadığını anlayamıyorum.ofaal olmadigı için düzeltemiyorum.yukarda birkaç arkadaş da aynı sorunu dile getirmiştı.
Çok teşekkürler şekerimEvet siz söyleyince baktım .Doğru diyorsunuz ilk ayarlama kapalı durumda ve ilettim bunu teknik birim yetkilisine.Cevap alınca döneceğim siz.
Eki Görüntüle 1317068
Tamam bu seçenek etkinleştirildi,profilinizden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz :)Çok teşekkürler şekerim
Merhaba,ne gibi detayların görülmemesini istiyorsunuz? Profil gizlilik ayarlarınızdan istediğiniz bilgileri istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.Sadece izlediğiniz üyelere açık yapın profil bilgilerinizi
Evet abla yeni açıldı ..Lisam bu çok iyi oldu,daha bir kaç gün öncesine kadar etkin değildi o bölüm,cidden rahatsızlık veriyordu
Çok teşekkürler.artık, kk ile kimse ilgilenmiyor diye düşünmeye başlamıştım.hemen düzelteyim.Tamam bu seçenek etkinleştirildi,profilinizden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz :)
Hiç kimse hiç bir şey göremez.Yani profilinize hiçkimse ulaşamazDuzelltim şimdi ama aklima bir soru gel f i lisabella.o sütuna tik atmadan bıraksak nolur, kim görür? Çünkü tik atınca illa bir seçenegı seçmek gerekiyor.
Çok teşekkürlerHiç kimse hiç bir şey göremez.Yani profilinize hiçkimse ulaşamaz
Tamam bu seçenek etkinleştirildi,profilinizden istediğiniz ayarı yapabilirsiniz :)
KİB=Kötü İcerik BildirimiPardon k.i.b nedir, ne işe yarar??
curly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;Takip etmeye devam edebilirsiniz. Zira bu özelliği kaldırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?