Yeni Site Eksikler, Talepler

Profil sayfamızdaki detayların tüm üyeler tarafından görülmesini ne zaman engelleyeceksiniz????????!!!!!!

Profil sayfamızdaki detayların tüm üyeler tarafından görülmesini ne zaman engelleyeceksiniz????????!!!!!!
Merhaba,ne gibi detayların görülmemesini istiyorsunuz? Profil gizlilik ayarlarınızdan istediğiniz bilgileri istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.Sadece izlediğiniz üyelere açık yapın profil bilgilerinizi

A
Merhaba,ne gibi detayların görülmemesini istiyorsunuz? Profil gizlilik ayarlarınızdan istediğiniz bilgileri istediğiniz üyelerle paylaşabilirsiniz.Sadece izlediğiniz üyelere açık yapın profil bilgilerinizi
yAaaaayyy biri kaale aldı beni.çok teşekkürler.dediğinizi yapmıştım.ama o bölümün ilk sırasında profil bilgile r inin herkese açık olduğu otomatik olarak seçilmişdolayısıyla yaptığım seçimin geçerli olup olmadığını anlayamıyorum.ofaal olmadigı için düzeltemiyorum.yukarda birkaç arkadaş da aynı sorunu dile getirmiştı.

Evet siz söyleyince baktım .Doğru diyorsunuz ilk ayarlama kapalı durumda ve ilettim bunu teknik birim yetkilisine.Cevap alınca döneceğim siz.

Lisam bu çok iyi oldu,daha bir kaç gün öncesine kadar etkin değildi o bölüm,cidden rahatsızlık veriyordu

Duzelltim şimdi ama aklima bir soru gel f i lisabella.o sütuna tik atmadan bıraksak nolur, kim görür? Çünkü tik atınca illa bir seçenegı seçmek gerekiyor.

Duzelltim şimdi ama aklima bir soru gel f i lisabella.o sütuna tik atmadan bıraksak nolur, kim görür? Çünkü tik atınca illa bir seçenegı seçmek gerekiyor.
Hiç kimse hiç bir şey göremez.Yani profilinize hiçkimse ulaşamaz

Pardon k.i.b nedir, ne işe yarar??
KİB=Kötü İcerik Bildirimi
Eğer forum kurallarına uymadığını düşündügünüz bir durumla karşılaştïğınızda bu butonu kullanıyorsunuz.Mesela hakaret,müstehcen ifadeler,erkek üye,2.üyelik düşündüğünüz bir üye,reklam,iletişim bilgisi,ilaç ismi.....vs.gibi forum kurallarına uymayan içerikler.Siz KİB yaptiğınızda bölüm editörü
ve yetkililere mesaj gidiyor onlarda gerekli müdahaleyi yapıyorlar.Çünkü herzaman heryerde bulunamayacakları için kötü içerikle haberdar oluyorlar.Lakin her durumdada KİB butonunu kullanmamak gerekiyor.Çünkü gereksiz yere yapılan bir KIB onu inceleyen yönetim için zaman kaybı bu da asıl müdahale edilecek mesajlara geç müdahalede bulunuyor..

O zaman ben birkaç defa -ne olduğunu anlamak amacıyla-yanlışlıkla bastım.bir sonuca da ulaşamayınca tabi, ne olduğunu öğrenemedim.teşekkürler.

Mesela herhangi bi topicte bir mesaja KİB yapiyorum bir saat sonra donus yapan yonetici cevaben ZATEN BANLANDI yaziyor. Guzel kardesim ben o uyariyi bi saat once uye catir catir yazarken yapmisim sen gec gormussun bana ZATENli tripleri niye atiyosun nazikce tesekkur et uyari icin gec

Takip etmeye devam edebilirsiniz. Zira bu özelliği kaldırdık
curly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;
1-bazı uyeler konu acıyor aradan zaman gecınce kımse gormeden ıcerık sılınıyor ama konu gerılere dustugu ıcın kımse gormuyor ben mesela uyenın profılınden oyle coookk konu sıkayet ettım sımdı profıllere ulasılamadıgı ıcın bu sıte ıcın dezavantaj olur
2- bazen ozellıkle bdv ye acılan konularda uyenın eskı konularına bakılarakta yorum yapılıyokı ben cogu zaman bunu desteklıyorum yanı uye bızımle dalgamı gecıyo gercekmı anlasılıyo aklıma bu kadar geldı:)
yanlız bılgılerı uye olmayanların gormemelerı cok cok ıyı olmus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…