Googleden o kisinin profilini aratmadim hic, aklima gelmedi daha dogrusuYukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...
Diğer bir nokta doğru söylüyorsun KK ya üye olmak çok zor değil ye olmayan birisi sizin profilinize bakmak isterse hemen bir mail alıp KK ya üye olabilir.. Yani bu yaptığımız sadece izyaretcilerin işlerini zorlaştırmak olacak..
Ama diyorsanız ki eskiden bu yoktu şimdi var. Ben çektim yenilerde çeksin bişey diyemem.
Neden ?
Evet o sayfanın uçması bende de oluyor.çok sıkıntı veriyor.Googleden o kisinin profilini aratmadim hic, aklima gelmedi daha dogrusu
Benim icin pek sorun degil acik kalabilir ama sadece bir linkse ve dediginiz gibi uzun yoldan da bulunabiliyorsa öyle yapmasini tercih ederim, neden derseniz erkeklere de daha kolay oluyor erisimler ve bu dediginizi cogu kisi yapmaz bence
Bunun disinda yazma paneli de degismis, yazarken birden sayfa basina ucuyor, tekrar asagiya scrollemem gerekiyor, buna da bir göz atarsaniz sevinirim
Neden üye olmayan benimle ilgili tüm ayrıntıları görsün ki?? Ben böyle bir şey olduğunu çok önce fark ettim.email de atmıştım sizlere hatta.neyse, fark edince hemen kisısel bilgilerimi değiştirdim.ne gerek vardı halbuki.Yukarıda yazmıştım. Bu sadece bir link. Bu linki kaldırsak bile herhangi biri gelişmiş aramadan x kullanıcının mesajlarını arayabilir. Bu sadece +1 adım fazla yapmasına ama sonuçta aynı yere varmasına engel olmayacak...
Diğer bir nokta doğru söylüyorsun KK ya üye olmak çok zor değil ye olmayan birisi sizin profilinize bakmak isterse hemen bir mail alıp KK ya üye olabilir.. Yani bu yaptığımız sadece izyaretcilerin işlerini zorlaştırmak olacak..
Ama diyorsanız ki eskiden bu yoktu şimdi var. Ben çektim yenilerde çeksin bişey diyemem.
Neden ?
Sorum buydu zaten: Sizinle ilgili hangi ayrıntıdan bahsediyoruz ? Hangi mahrem bilgiden ? İsim ? Soyad ? TC Kimlik No ?Neden üye olmayan benimle ilgili tüm ayrıntıları görsün ki?? Ben böyle bir şey olduğunu çok önce fark ettim.email de atmıştım sizlere hatta.neyse, fark edince hemen kisısel bilgilerimi değiştirdim.ne gerek vardı halbuki.
o ıtıraz eden arkadaslar kk dakı kişiler gorsun zıyaretcıler goremesın dıye ıtıraz ettı sebeplerınıde lutfen bı okuyun ya !Bazı arkadaşlar itiraz etti.hemen değiştirdi yönetici.
curly yenı uygulama getırılmıs artık ısteyen profılını kımseye acmaz ozellıgı gelmıs ama bu bence dezavantaj olabılır bırkac neden yazayım;
1-bazı uyeler konu acıyor aradan zaman gecınce kımse gormeden ıcerık sılınıyor ama konu gerılere dustugu ıcın kımse gormuyor ben mesela uyenın profılınden oyle coookk konu sıkayet ettım sımdı profıllere ulasılamadıgı ıcın bu sıte ıcın dezavantaj olur
2- bazen ozellıkle bdv ye acılan konularda uyenın eskı konularına bakılarakta yorum yapılıyokı ben cogu zaman bunu desteklıyorum yanı uye bızımle dalgamı gecıyo gercekmı anlasılıyo aklıma bu kadar geldı:)
yanlız bılgılerı uye olmayanların gormemelerı cok cok ıyı olmus:)
ya bence olmasın ama sebeplerını yazdım genede karar sızın tabıkı:)
yanlız uye olmayanlara kapatılabılır ona sozum yok:)
Afacan Tolinsanırım
lutfen mesajları dogru okuyalım!Ben söylemistim bu sorunu.lisalina adlı yönetici sağolsun yardım etti.hemen hallettiler.yanlış hatırlamıyorsan aynı akşam kapattılar tekrar.birileri istedi diye.
Yukarıda nerdesey bir sayfa yazı yazdım. Sonra 1-2 cevap verdim.
Hala mantıklı bir cevap gelmedi. İstemiyorum o kadar.
Madem bilgilerinizi değiştirdiğinizde bir sorun kalmıyor. En güzel çözüm bu sanırım. Yukarıda yazdıklarımıda unutun.
Bir gün o bilgilere inşallah ihtiyaç duymassınız.
Sadece üyeler görecek şekilde değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?