Yeni Site Eksikler, Talepler

Mobilde sayfa başına git vs. şeklinde ikon eklenmesi mümkün mü ?

Çamaşır sepeti yeni mi eklendi ?

bu pro üyeler için yokmuydu zaten bizedemi gelmiş
Pro üyeler için geçerliydi yine onlar için geçerli olur galiba,site değiştiğinde sorun olmuştu yazı rengi falan pro üyeler için galiba tekrar eklendi.

selama rkadaslar ben cok yeniyim dun uye oldum konu nasil aciliyor bulamadim bana yardim eder misiniz

kadınlarkulubu nickli robotik arkadaş sürekli bdv de eski konuları hortlatıyor yaw, 2009 açılmış derde de çözüm üretmeye çalışıyor arkadaşlar

selama rkadaslar ben cok yeniyim dun uye oldum konu nasil aciliyor bulamadim bana yardim eder misiniz

konu açmak istediğin ana bölüme gelip, yeni konu aç butonuna tıklıyorsun, senin için resmini ekledim:

Eski görünümü çok özlüyorum : (

Şu avatar kısımları çok silik..Kim yazmış gözlerim seçmiyor resmen..Nick renkleri zemin renkle aynı tonlarda olduğu için hiç seçilmiyor..Eskisi gibi avatarlar mesaj başlarında olsa..en azından mesajın başında görünür nickler..böyle solda çok silik duruyor..Bir de altında bir sürü yazı, karman çorman..

yazı renkleri sabitlenmiş..elinize sağlık..

yazı sabitleme güzel de mesela önceden yazının italik, kalın vs. olacağı da ayarlanıyordu bunda o yok
o eksik kalmış
onu da yapabilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…