Yeni Site Eksikler, Talepler

Yazı yazarken klavyeyi aşağı indirirseniz görebilirsiniz...
Bende mobil giriyorum kk fakat ne klawyeyi asa indirin dediginizi ne de alintilarda imleci en son alintinin sin koseli parentezine getiremedim biturlu.....

Ama en cok cewaplaminizi istedigim beni izleyen benimde onu izledgim arkadaslarimiz albumlerimizi fot. Goremioz takip ettigim olmucakmi di secenek ozaman beni izleyen arkadasimi bnde izliosam gormem lazim degilmi

İmleç asagiya inmiyor telefondan girince cevaplama panelini asagi çekemiyorum yazilanlar degil sayfa asagi iniyor bir de alinti yapip yazarken imleç asagidayken hopp birden alintilanan kisima yazmaya basliyor oradakilere de siliyor alintiyla cevap yazmak imkansiz hale geliyor

konuya göz gezdirdim ama göremedim sanırım, sorulduysa kusura bakmayın. bazı üyelerin profilinin altında üzgün yazıyor. onun anlamı nedir ?? Kazen

Kazen'e sormuşsunuz ama ben cevaplayayım isterseniz;

kişiler ban'landığı zaman üzgün ifadesi yazıyor profillerinde..

Hesap durumu geçici olarak pasif konuma düşen , banlanan üyelerde Üzgün yazıyor prenses006 :)
hımm anladım teşekkürler kızlar, banlanan üyede geçici olarak hesap pasiftir yerine üzgün yazıyor demek ki artık. ben de acaba duygu durumumuzu mu güncelleyebiliyoruz diye ayarlarıma baktıydım

hımm anladım teşekkürler kızlar, banlanan üyede geçici olarak hesap pasiftir yerine üzgün yazıyor demek ki artık. ben de acaba duygu durumumuzu mu güncelleyebiliyoruz diye ayarlarıma baktıydım

Yalnız değilsin :) İlk gördüğüm gün , bu ne acaba diye bende profil ayarlarına bakmıştım :) Bu tarz etiketleme nereden yapılıyor diye

Sonra Kazen in mesajlarında gördüm açıklamasını. :)

Merhaba,

bu zamana kadar foto yükleyebiliyordum fakat şimdi hiç foto yükleyemiyorum. " dosyanız yüklenirken hata meydana geldi" diyor. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

teşekkürler
Ceren

pek çok soruya cevap verildiği halde neden minik bir aydınlatma gereği duyulmadığını çok merak ediyorum

Ben bugün uzun bir süre foruma girdiğimde bir müddet kapalıyız uyarısı alırken şimdi bakıyorum o saatlerde herkes mesaj atabilmiş foruma.. Anlamadım.

Ben bugün uzun bir süre foruma girdiğimde bir müddet kapalıyız uyarısı alırken şimdi bakıyorum o saatlerde herkes mesaj atabilmiş foruma.. Anlamadım.

Merhaba,
KUllandığınız Web Browser tarafında cache den gelen ekran o bu durumda shift-f5 e bastığınızda düzelecektir.

Yine site mi degisti.. yazi yazarken geç algiliyor, önceki gibi hızli yazilmiyor mobilden..

Yime site mi degişth yazi yayarjdm geb algilhxor (hzli yaznca böyle oluyo.)

merhaba daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben kendimin veya arkadaşımın açtığı konuları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Artık mobilden KK ya her bağlandığımda şifre istemiyor düzeldi . Teşekkürler .

merhaba daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben kendimin veya arkadaşımın açtığı konuları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sağ üstte üye adınıza tıklarsanız , çıkan seçenekler arasında açtığınız konular başlığı mevcut .
Baska üyelerin ise yine üye isimlerini tiklayip, profil sayfası , ardından da mesajlar kısmına bakarsanız alt kısımda , üyenin açtığı tum konular var . Orayı tıklayarak konu başlıklarını bulabilirsiniz .

çok teşekkür ederim sonunda buldum aradıklarımı yardım için tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…