Bende mobil giriyorum kk fakat ne klawyeyi asa indirin dediginizi ne de alintilarda imleci en son alintinin sin koseli parentezine getiremedim biturlu.....Yazı yazarken klavyeyi aşağı indirirseniz görebilirsiniz...
nasıl??ya ben anlamadimYazı yazarken klavyeyi aşağı indirirseniz görebilirsiniz...
konuya göz gezdirdim ama göremedim sanırım, sorulduysa kusura bakmayın. bazı üyelerin profilinin altında üzgün yazıyor. onun anlamı nedir ??Kazen
konuya göz gezdirdim ama göremedim sanırım, sorulduysa kusura bakmayın. bazı üyelerin profilinin altında üzgün yazıyor. onun anlamı nedir ??Kazen
Kazen'e sormuşsunuz ama ben cevaplayayım isterseniz;
kişiler ban'landığı zaman üzgün ifadesi yazıyor profillerinde..
hımm anladım teşekkürler kızlar, banlanan üyede geçici olarak hesap pasiftir yerine üzgün yazıyor demek ki artık. ben de acaba duygu durumumuzu mu güncelleyebiliyoruz diye ayarlarıma baktıydımHesap durumu geçici olarak pasif konuma düşen , banlanan üyelerde Üzgün yazıyor prenses006 :)
hımm anladım teşekkürler kızlar, banlanan üyede geçici olarak hesap pasiftir yerine üzgün yazıyor demek ki artık. ben de acaba duygu durumumuzu mu güncelleyebiliyoruz diye ayarlarıma baktıydım
- Profil sayfanızdaki detayları görebilir:
- Tüm Ziyaretçiler Sadece Üyeler Sadece İzlediğiniz Üyeler
- Merhaba önce yazıldı mı bilmiyorum fakat gizlilik neden çalışmıyor profilimizdeki detayları ziyaretçilerin görmesini neden engelleyemiyoruz şık değişmiyor
ilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkler
Ben bugün uzun bir süre foruma girdiğimde bir müddet kapalıyız uyarısı alırken şimdi bakıyorum o saatlerde herkes mesaj atabilmiş foruma.. Anlamadım.
Merhaba,
KUllandığınız Web Browser tarafında cache den gelen ekran o bu durumda shift-f5 e bastığınızda düzelecektir.
Sağ üstte üye adınıza tıklarsanız , çıkan seçenekler arasında açtığınız konular başlığı mevcut .merhaba daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben kendimin veya arkadaşımın açtığı konuları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederim sonunda buldum aradıklarımı yardım için tekrar teşekkürlerSağ üstte üye adınıza tıklarsanız , çıkan seçenekler arasında açtığınız konular başlığı mevcut .
Baska üyelerin ise yine üye isimlerini tiklayip, profil sayfası , ardından da mesajlar kısmına bakarsanız alt kısımda , üyenin açtığı tum konular var . Orayı tıklayarak konu başlıklarını bulabilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?