• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Ilgilenen varmi isteklerimizle ??? :KK64:

tapatalk ve kadınlar kulübünün telefon uygulaması hala olmuyor sanırım. tarayıcıdan acmak sürüyor. bu yönde çalışma var mı, bir an önce yapılsa cok güzel olurdu :)

Yan sekmede başka birşeyle uğraştığımız zaman, gelen bildirimleri sadece sayfaya dönüp yenileme yaparsak fark edebiliyoruz. Bildirime sesli özelliğide eklense çok güzel olur sanki :) Yada Örneğin Mail geldiğinde adres çubuğunda (1) uyarısını görebiliyoruz ordaki gibi bi sistem, burası içinde mümkünse çok güzel olur.

Onceden banlanan kisinin profiline girildiginde `` profile ulasim kisa sureligine engellenmistir`` gibi bir yazi cikiyordu. Artik cikmiyor. Ben mobilden giriyorum belki pclerde boyle bisey yoktur bilmiyorum. Yeni uygulamalardan biri bumu? Belki bilirimde pro olurum diye yazayim dedim :-)

Onceden banlanan kisinin profiline girildiginde `` profile ulasim kisa sureligine engellenmistir`` gibi bir yazi cikiyordu. Artik cikmiyor. Ben mobilden giriyorum belki pclerde boyle bisey yoktur bilmiyorum. Yeni uygulamalardan biri bumu? Belki bilirimde pro olurum diye yazayim dedim :-)
üzgün yazıyor şimdi hahaha üzgün falan değilim oysaki :D

Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Öncelikle yeni olusturulan site cok daha iyi bir görunume sahip ancak iyi bir temaya sahip olmasi malesef hersey demek degil . Mobilden girilince ciddi bir reklam sorunu yasiyor bir cok uye , ve inanilmaz derecede kota tukettigini söyluyorlar . Bir linke tiklayacakken reklamin ustune tiklamak asiri donma sorunu vs bir cok siralayabilecegim sikinti var , Eski android uygulamasi o kadar iyiydiki her konuyu reklamsiz ve tasaruflu okuyabiliyorduk . Bir cok sitenin android uygulamasi var artik ve bu kadar cok uyeye sahip bir platformun android uygulamasinin olmamasi cok uzucu bir durum . Umarim bu sorunlara en kisa zamanda care bulunur .

: ) boşluk bırakmadan gülümseme ifadesi yapınca bu arkadaş çıkıyor. :)

Bir de yine boşluk bırakmadan : D yapınca da :D bu arkadaş çıkıyor.

Acil düzeltilmesini talep ediyorum yönetim. :KK52:

Gerçekten gıcık oldum bunlara. :KK53:

Takıntılıyım ben, bir de düzeltmekle uğraşıyorum sonra. :KK53:

Eskiden fotogrflaf tam ekran çıkardı şimdi tıkla büyüt deıistir...

Pro üye olrak yazı stilimizi, rengini vs. ayarlayamıyor muyuz? :cool:

Göremedim de...

Bilen varsa yazsın please. :KK53:

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 90
Ne zamandır buradasın tatlım, neyin nerede olduğunu bilmiyorsun. Garip :nazar:

Ne zamandır buradasın tatlım, neyin nerede olduğunu bilmiyorsun. Garip :nazar:

Ben gel- git üyeyim. :KK53: Bir bakarsın buradayım, bir bakarsın UI dolaylarında. :KK53: Site de değişti ben yokkken haliyle.:KK39: O yüzden garip değil de senin bu yepyeni üyeliğinle bunu sorgulaman biraz garip bence. :nazar: Ben yeni üyeyken bu bölümü bile bilmezdim. :KK8:

Vivid Vivid kanka olduğumuzu farz ediyorum ve soruyorum: :KK53: :KK50:

1) Çevrimiçi durumumu gizlediğim halde online olduğum gözüküyor.

2) Yazı tipimi örneğin ''bold'' yapamıyorum. İmzamdaki yazı tipini ayarlayamıyorum (eskiden böyle değildi.)

3) Kişisel bilgilerimi ziyaretçilere kapattığım halde dışarıdan bakınca görebiliyorum.

Kısaca ne iş? :KK53: :KK53:

Vivid Vivid kanka olduğumuzu farz ediyorum ve soruyorum: :KK53: :KK50:

1) Çevrimiçi durumumu gizlediğim halde online olduğum gözüküyor.

2) Yazı tipimi örneğin ''bold'' yapamıyorum. İmzamdaki yazı tipini ayarlayamıyorum (eskiden böyle değildi.)

3) Kişisel bilgilerimi ziyaretçilere kapattığım halde dışarıdan bakınca görebiliyorum.

Kısaca ne iş? :KK53: :KK53:

Her türlü sorabilirsin :KK53:

İlki sadece sende öyle görünüyor ben görmüyorum : ) Gizlisin yani. Bizde de var ama, görünüyor mu? :KK53:

Sanırım kalın italik durumu yok şuan eklerler mi bilmem..
Diğer konuyu ben de sordum ama cevap alamadım, görünüyor maalesef :KK51:

Her türlü sorabilirsin :KK53:

İlki sadece sende öyle görünüyor ben görmüyorum : ) Gizlisin yani. Bizde de var ama, görünüyor mu? :KK53:

Sanırım kalın italik durumu yok şuan eklerler mi bilmem..
Diğer konuyu ben de sordum ama cevap alamadım, görünüyor maalesef :KK51:

Tamamdır kanka. :KK45:

Sizdekini ben de göremiyorum. Sorun çözüldü. :KK53:

Bir de şu bizim öpücük ifadesi vardı, kırmızı rujlu. :) O da mı yalan oldu? :KK57:

Seni öpecektim, öpemiyorum. :KK22:

Bir de şu bizim öpücük ifadesi vardı, kırmızı rujlu. :) O da mı yalan oldu? :KK57:

Aslında çevrimiçi durumunu göremiyorum dedim ya, ben demin görüyordum örneğin sorgulayan yeni arkadaşı. :KK53:

Ancak seni göremiyorum. Demek değişiyor. :KK14:

Tamamdır :KK53:

:KK15: Bu mudur : )

Aslında çevrimiçi durumunu göremiyorum dedim ya, ben demin görüyordum örneğin sorgulayan yeni arkadaşı. :KK53:

Ancak seni göremiyorum. Demek değişiyor. :KK14:

O yapmamıştır bu ayarı. Bilmiyorum yenilerde değişiyor mu ama :KK51:

Back
X