Yeni Site Eksikler, Talepler

şikayet olarak anladığım şey K.İ.B.'lerdi

yani KİB'lediğim/şikayet ettiğim her mesaja mutlaka dönüş aldım..

burada yazılan sorunlara ise genelde cevap verilmeye çalışılıyor..
bazı şeyler için sabretmek lazım yavaş yavaş oturuyor bazı şeyler..

Yarım saattir bazı konulara giremiyorum.Sistem hata veriyor.Bu sorunu yaşayan kimse yokmu

Cok tesekkur ederim cewapalara gordugunuz uzre imlecim en alta inmior bende tepenize yaziorum ;-)

Cevap için çok teşekkür ederim. Ben daha önce açtığım konuya anket eklemek istiyordum ama bu mümkün mü ?

Gizlilikte profil sayfamızdaki detayları kimin görebileceğini neden ayarlayamıyoruz? Pasif durumda..
Bir de dışarıdan etkinlik görünmüyor ama mesajlar görünüyor.

Gizlilikte profil sayfamızdaki detayları kimin görebileceğini neden ayarlayamıyoruz? Pasif durumda..
Bir de dışarıdan etkinlik görünmüyor ama mesajlar görünüyor.

Ben de yazmıştım fakat henüz bir geri dönüş alamadım cnmm beklemeye devam sevgili Kazen in bir çözüm bulacağına eminim

sıtenın yenı halını çok beğendım ama benım puanlarım neden eksık mesela 100 mesajda puan yada lk mesaj puanı gıbı...ve neden yenı uye gözüküyorum.

Kazen,
Yeni site kasıyor.
Metin kutusunun yazı yazarken kastığını söylemiştim, ek olarak, eski masaüstü sitedeki gibi kasmalar oluyor fotoğraflara bakarken, yakınlaştırırken. Kapanıyor.
İos uygulamasında rahatlamıştık eksikler olsa da en azından kasma / kapanma olmuyordu.
Şimdi eski deskstop siteye geri dönmüş gibiyiz.

Merhaba,
Yeni üye oldum. nasıl konu açacağımı bulamadım bir türlü. yardımcı olurmusunuz banada lütfen.

Merhaba,
Yeni üye oldum. nasıl konu açacağımı bulamadım bir türlü. yardımcı olurmusunuz banada lütfen.

Merhaba ,

Hangi bölümde konu açacaksanız öncelikle ilgili bölüme geliyorsunuz.

Örnek olarak : Sitede yaşadığınız sorunlar ! adımında konu açacaksanız ilgili adıma gidiyorsunuz. Bu sayfanın en üstünde " Sitede yaşadığınız sorunlar !" kısmına tıklayın. Sağ üstte Yeni Konu aç adımını görebilirsiniz :)

Hangi bölüme konu açacaksanız ilgili bölümde bu işlemi yapmanız yeterli :)

Tamamdır.. Teşekkürler :)

merhabalar öncelikle sitenin yeni düzeni hayırlı olsun ,
benim sormak istediğim daha önceki düzende konularda son yazılan cevaplar sayfanın en başında çıkıyordu şimdi ise en sonda çıkıyor diğer düzende bunun ayarı vardı en son mesaj en başta olsun diye ama şimdi o ayarı bulamıyorum yardımcı olur musnuz acaba ?

Alıntıda ki hata düzeltildi.

Cep telefonunda ifadeler butonuna basınca mesaj yazdığınız klavyeyi aşağı doğru indirirseniz ifadeleri görebilirsiniz.
KAZEN abicim bende ifadeleri bulamadim mobilden giriyorum yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…