• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

• Profil sayfanızdaki detayları görebilir:
    • Tüm Ziyaretçiler Sadece Üyeler Sadece İzlediğiniz Üyeler
  • Merhaba önce yazıldı mı bilmiyorum fakat gizlilik neden çalışmıyor profilimizdeki detayları ziyaretçilerin görmesini neden engelleyemiyoruz şık değişmiyor o_Oilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkler
Güzel bir konuya parmak bastınız,siz yazınca bende baktım evet gizlilikle ilgili sıkıntı var sanırım.
Umarım düzenlenir.

Evlilik takvimi ve mobil uygulama istiyoruuummm :)

Daha once baska bir arkadas belirtti mi bilmiyorum ama reklamlar oldukça rahatsız edici .cok büyük ve tıklayınca donuyor sayfa. Aşağı inmiyor parmak eskaza degsin iskenceye dönüşüyor.

• Profil sayfanızdaki detayları görebilir:
    • Tüm Ziyaretçiler Sadece Üyeler Sadece İzlediğiniz Üyeler
  • Merhaba önce yazıldı mı bilmiyorum fakat gizlilik neden çalışmıyor profilimizdeki detayları ziyaretçilerin görmesini neden engelleyemiyoruz şık değişmiyor o_Oilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkler
Evet bende baktım oradaki tik işareti sabit duruyor, ayarlama yapılmaması icin sabitlenmis, değişmesi lazım

Kazen öncelikle emeğinize sağlık:KK52: Ben de yorumlarda yazığı gibi mobil uygulama istiyorum lürfen dikkate alın çok rahat oluyordu ıp...ne için kolaylıkdı şuan forum adminleri ile iletişime geçin uyarısı veriyor. Şimdiden teşekkğr ederim ufak tefek aksaklıklar mutlakki olcaktır ama düzelir kesinlikle En Büyük KK

merhaba
cep telefonumdan eskiden resim yukleyebiliyordum ikinci el satıs sayfalarına.simdi 10mb dan kucuk olmalı uyarısı cıkıyor. halbuki fotografın boyutu 4.7 mb yazıyor. ben yalnıs bir yerden mi yukluyorum sorun nedir acaba

merhaba
cep telefonumdan eskiden resim yukleyebiliyordum ikinci el satıs sayfalarına.simdi 10mb dan kucuk olmalı uyarısı cıkıyor. halbuki fotografın boyutu 4.7 mb yazıyor. ben yalnıs bir yerden mi yukluyorum sorun nedir acaba

Merhaba ,

Kazen Kazen in , Tek tek sorunları dinleyelim konusundaki cevapları belki yardımcı olabilir sorunuza.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tek-tek-sorunları-dinleyelim.706225/page-137 ve son sayfasında fotoğraf yükleme ile ilgili yanıtlar mevcut.

Diğer konudan alıntıdır :

4justice dedi:
Kazen bahsettim şu kısım

Eki Görüntüle 1218127

Kazen dedi:
Merhaba
Bahsettiğiniz butonlara basmadan önce Albümünüze gidin bahsi geçen albümde veya fotoğrafta iken adres barda adres bakın ya adresi kopyalayın ya da ID sini o alana yapıştırın yani ben onu eklemek için albüme gittim

http://
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/bla bla bla....26423/

Buradaki rakamı girdim çalıştı.

4justice dedi:
hiçbişi anlamadım desem ? :KK48:

ID ne demek ? ve adres derken ?

ben bit pazarı için sormuştum bunu pcden foto yüklemek istiyorum yani albümden veya netten foto almıcam
direk bilgisayarımda ki fotoyu orta boyutlu atmak istiyorum
pcdeki fotolarda adres falan oluyomu ki veya dediğiniz ID neyse artık o_O

Kazen dedi:

Sitenin albüm bölümünde bir albüm oluşturup, Bit pazarına buradan ürün fotoğraflarını koyabilirsiniz.

4justice dedi:
ama çok uzun iş Kazen milyon tane foto olur :KK43:
direk dosya yükle kısmından orta boy foto atma işi yalan oldu o zaman :KK53:
küçük resim var, tam resim var , orta resim yook :mad:

Kazen dedi:

Mesaja foto eklemek için o butonu değil mesaj yazdığın alanın hemen altında olan cevapla butonun yanında olan , DOSYA YÜKLE butonu ile ekleyebilirsiniz.

Merhaba

Pro üyeler için yazı rengi ve stili ayarları bölümü vardı. ancak yeni sitede bir türlü bulamadım.
Nerede olduğunu öğrenebilir miyim ?

Sayfaları kontrol ettim ancak cevap verilmemiş olarak görünmektedir.

Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı ?

Ayaları varda ben mi bulamıyorum acaba ?

Yardımcı olursanız sevinirim :KK68:

Bu değil işte yazı stili tipi rengi sabitleştirme yok

Sayfaları kontrol ettim ancak cevap verilmemiş olarak görünmektedir.

Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı ?

Ayaları varda ben mi bulamıyorum acaba ?

Yardımcı olursanız sevinirim :KK68:

zey zey zey zey , bu konu hakkında Kazen Kazen ; en son aşağıdaki mesajı paylaştı. Yeni bir gelişme yok.

Onu yeni sürümde bekliyoruz bizde de aynı sorun mevcut maalesef.

Merhaba arkadaşlar, sitenin eski versiyonunda topic sayfasına anket ekleyebiliyorduk o kadar aramama rağmen yeni sistemde bunu bir türlü bulamadım iptal mi oldu acaba ? :KK64:

Merhaba arkadaşlar, sitenin eski versiyonunda topic sayfasına anket ekleyebiliyorduk o kadar aramama rağmen yeni sistemde bunu bir türlü bulamadım iptal mi oldu acaba ? :KK64:
Merhaba,
anket seçeneği var, konuyu açacağınız bölüme gidin, Yeni Konu Aç butonuna basın, Konu Başlığı kısmında sol tarafta ufak bir ok işareti göreceksiniz, ona basın, Anket, Popüler Konu gibi seçenekler var, Anket yazana basın daha sonra konu başlığınızı oluşturun.
İçeriğe anketle ilgili yazınızı yazın, alt kısımda Anket Mesajı başlığı altında bir bölüm göreceksiniz, anket sorusunu yazın, altında 2 seçenek seçili gelir, anket cevapları 2 seçenekten fazlaysa seçenek ekle butonuna basarak cevapları çoğaltabilirsiniz, daha sonra üyeler birden fazla şıkkı oylayabilsin, oylar genele açık olsun diyorsanız, yanında kutucuk olan seçenekleri işaretler, kaç gün açık kalmasını istediğinizi belirler, konuyu oluştur tuşuna basara anketinizi açarsınız.

Çevrimiçi üyelerin bulunduğu yer de iyi değil önceden altta bulunuyordu ve dikkatinizi çektimi bilmem de robot üye ne alaka ???

Tümü: 4.638 (üye: 677, ziyaretçi: 3.886, robot: 75)

Merhaba ben siteyi mobil kullaniyorum birinden alinti yapip yorum yazarken bir bakiyorum yazdiklarim alinti kismina cikmis oraya yaziyor bir de yazarken biraz yukari cikip eski yazdigimi duzeltiyim derken asagidaki yaziya ulasamiyorum asagi kaydırmaya calisiyorum sayfa asagi kayiyor yaziya ulasamiyorum sayfayi yeniliyorum hala eski yazdiklarim duruyor ben de vazgeciyorum yorum yazmaktan :KK12:

şikayetlere takriben 24 saat içinde dönüş yapılıyor, yani en azından benim hiç bir şikayetim dönüşsüz kalmadı :KK64:
oyleyse ii geceler madem ki siz sorsaniz sorulari cunku gercekten bunca zamandir bi kez cewap alamadim....cok mu sacma oluo sorularim diye dusunmeye bile baslamistim....belki bilginiz vardir bu albumum deki fot. Sadece benim takip ettiklerim yaptim fakat gormupdur degil mi baskasida..... Arkadaslik gibi birsey gelicek mi yine.....
Reklamlar gercekten tel. Ekranimizda cok yer kaplio....
Alintilarimi cewaplarken imlec en alt koseli parenteze gelmio so. Cumleye gecmio yani baska tekl de denedim ...
Bu altimiza takvimler yada cizelgelr gelicek mi vb benzeri bisi ...

Tesekkurler simdikten....

oyleyse ii geceler madem ki siz sorsaniz sorulari cunku gercekten bunca zamandir bi kez cewap alamadim....cok mu sacma oluo sorularim diye dusunmeye bile baslamistim....belki bilginiz vardir bu albumum deki fot. Sadece benim takip ettiklerim yaptim fakat gormupdur degil mi baskasida..... Arkadaslik gibi birsey gelicek mi yine.....
Reklamlar gercekten tel. Ekranimizda cok yer kaplio....
Alintilarimi cewaplarken imlec en alt koseli parenteze gelmio so. Cumleye gecmio yani baska tekl de denedim ...
Bu altimiza takvimler yada cizelgelr gelicek mi vb benzeri bisi ...

Tesekkurler simdikten....

Merhaba ,

Kazen Kazen in albüm ve fotoğraflarlar ilgili bilgilendirme mesajı aşağıdaki gibidir. Daha önce farklı bir konuda cevapladığı için fark etmemiş olabilirler. Bilginize.

" Kazen Kazen :
Albümleri sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görebilir olarak set ettik.

"Fotoğrafları herkes görür şekilde" yapmanız bile fotoğrafların albüm altında olmasından dolayı sizin takip etmediğiniz kişiler tarafından görülmüş olması mümkün değildir. Dün bütün gün bunun testlerini yaptık.

Güvenlik ayarlarında Albümü sadece takip ettiklerim yapın(zaten şu anda herkesin ki böyle) fotoğraflarda ayarın bir önemi olmaz sistem ilk albümün iznine bakar fotoğrafın değil.

Bu açıdan lütfen içiniz rahat olsun.
Kazen, 13 Ağustos 2014 "

Kazen Kazen :

Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.

İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...

Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...
Kazen, 13 Ağustos 2014 K.İ.B.

Back
X