oyleyse ii geceler madem ki siz sorsaniz sorulari cunku gercekten bunca zamandir bi kez cewap alamadim....cok mu sacma oluo sorularim diye dusunmeye bile baslamistim....belki bilginiz vardir bu albumum deki fot. Sadece benim takip ettiklerim yaptim fakat gormupdur degil mi baskasida..... Arkadaslik gibi birsey gelicek mi yine.....
Reklamlar gercekten tel. Ekranimizda cok yer kaplio....
Alintilarimi cewaplarken imlec en alt koseli parenteze gelmio so. Cumleye gecmio yani baska tekl de denedim ...
Bu altimiza takvimler yada cizelgelr gelicek mi vb benzeri bisi ...
Tesekkurler simdikten....
Merhaba ,
Kazen
in albüm ve fotoğraflarlar ilgili bilgilendirme mesajı aşağıdaki gibidir. Daha önce farklı bir konuda cevapladığı için fark etmemiş olabilirler. Bilginize.
"
Kazen
:
Albümleri sadece sizin takip ettiğiniz kişiler görebilir olarak set ettik.
"Fotoğrafları herkes görür şekilde" yapmanız bile fotoğrafların albüm altında olmasından dolayı sizin takip etmediğiniz kişiler tarafından görülmüş olması mümkün değildir. Dün bütün gün bunun testlerini yaptık.
Güvenlik ayarlarında Albümü sadece takip ettiklerim yapın(zaten şu anda herkesin ki böyle) fotoğraflarda ayarın bir önemi olmaz sistem ilk albümün iznine bakar fotoğrafın değil.
Bu açıdan lütfen içiniz rahat olsun.
Kazen,
13 Ağustos 2014 "
Kazen
:
Arkadaşlar bu konuya bir nokta koyarsak sevinirim. İçiniz rahat olsun, PRO üye olarak, Standart üye olarak, Ziyaretçi olarak, onayda bekleyen üye olarak testleri yaptık. Merak etmeyin kimse fotoğraflarınızı görmüyor ve görmedi. Bakın siz bu yönde açıklama yapınca insanlarda panik havası yaratıyorsunuz cümlenin sonunu başını okumadan bodozlama dalınıyor konuya lütfen içiniz rahat olsun.
İçiniz hala rahat etmiyorsa sizden ricam albümlerinizi silmeniz zira yazdıklarıma itimatınız yok gibi...
Sizin aklınızı karıştıran fotoğraf kırılımına indiğinizde "herkese açık" açıklaması oysa albümün izinlerine bakarsanız "takip ettikleriniz"...
Kazen,
13 Ağustos 2014 K.İ.B.