• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Iyi günler. Mobil uygulama artık calismiyor mu acaba. Tapatalk üzerinde kullanilamaz diye bir uyarı geliyor. Arkadaşlara cvp vermissiniz ama anlamadım silecek miyiz :)

Iyi günler. Mobil uygulama artık calismiyor mu acaba. Tapatalk üzerinde kullanilamaz diye bir uyarı geliyor. Arkadaşlara cvp vermissiniz ama anlamadım silecek miyiz :)

Merhaba ,

Mobil uygulama artık yok. Site mobil hale getirildi.Daha önce kullandığınız uygulamaları telefonunuzdan silebilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum adresinden yeni mobil siteyi kullanabilirsiniz.

Konu hakkında Kazen in yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir. Bilginize ;)

Mevcut sitenin mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamaması, mobile uygulamanın da sitede olan bir çok fonksiyonu kullanaması sebebi ile siteyi mobile hale getirdik. Bu sebeple mobil uygulamamızı yayından kaldırdık. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak web browser(Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox vb.) kullanarak kullanabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum
Adresinden yeni mobil sitemizi kullanabilirsiniz.

Mobil uygulamaya girince bu uygulama tapa talk özelliği kullanılamaz hata 404 diyor
Daha önce aynı soruna cevap verilmiş kusura bakmayın :)

Merhaba ,

Mobil uygulama artık yok. Site mobil hale getirildi.Daha önce kullandığınız uygulamaları telefonunuzdan silebilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum adresinden yeni mobil siteyi kullanabilirsiniz.

Konu hakkında Kazen in yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir. Bilginize :KK66:

Ama haksızlık yaaa :((( çok kolay oluyordu bize çok üzüldüm :((teşekkür ederim cvp için

Bu smileyler düzelecek mi? Bazılarından ikişer tane var.Eskileri geri gelsin.o_O

fotoğraf yorumlarında da gelişmiş mesaj seçenekleri olsa :/

Selam yönetim,

Artık arkadas sistemini kaldırdınız. Anladıgım kadarıyla bizi takip edenler kısmından cıkarmak istedigimiz kişileri sadece gözardı edebiliyoruz, yani yazdıklarını görmüyoruz. Takipten kişi kendi cıkarmadıkca biz o kişiyi sayfamızdan kaldıramıyoruz, bence acilen buna bir cözüm bulmalısınız.

Kolay gelsin...

Konuşuldu mu bilemiyorum,tüm sayfaları okuyamadım.
Bir talebim var.
''izlenen konular'' kısmında mesaj yazdığımız konulardan yeni mesaj gelenler ön sırada oluyor sanıyorum.
Benim sürekli takip ettiğim ''teog anneleri'' konusunda çok mesaj olmadığı için hep gerilerde kalıyor ve aramak zorunda kalıyorum.
Konuları işaretleyip izlediğimiz konularda üstte kalmasını sağlayabilsek güzel olurdu.

kazen arama sonuçlarını en yeniden en eskiye sıralayabilir miyiz? örnek veriyorum BDV de "ingiltere" kelimesini arattığımda yüzlerce sonuç çıkıyor, ilk sayfada hep 2011-2012 sonuçları oluyor.. bu sonuçları en yeni olandan eski olana doğru sıralamak mümkün mü?

:KK14:şafak panomu geri istiyorum lütfennn

:KK14:şafak panumu geri istiyorum lütfenn

bazı smileyler değişmiş yani, eskisi siteden aynı rakamlarla başka smiley çıkarken şimdi başka çıkıyor, eski konuları okurken saçma oluyor, bunlar düzeltilse güzel olur bence
mesela:KK1: bu smileylinin yerinde eskiden başka smileyli çıkıyordu muhtemelen
bide kızıl dağınık saçlı dili dışarda hareketsiz smileylide eklerseniz çok sevinirim

Sayin yoneticim .....

Sayin yoneticim........

Bi kac msj alintiladiktan sonra ayrintli cewap alintilari ekle dedik mi dedik iki mesaja yazdim en altin koseli parentezine gelmio imlec baska model telefonda denedim klawye secimi degistirdimolmuo cok kotu bi durum ne den bole oluor....

Birde lilyp gibi sema ve ewlilik takvimiz geri gelsin imza ile ne yapilabir ki

birde arkadaslarimiz Gelsin allah askina kim nie izlio beni pardonda

ii calismalar simdikten tesekkurler ama forum super olmus bi de cok net yemese wifi disi baglananlarin cep paketine yazik ya hu :D

bazı smileyler değişmiş yani, eskisi siteden aynı rakamlarla başka smiley çıkarken şimdi başka çıkıyor, eski konuları okurken saçma oluyor, bunlar düzeltilse güzel olur bence
mesela:KK1: bu smileylinin yerinde eskiden başka smileyli çıkıyordu muhtemelen
bide kızıl dağınık saçlı dili dışarda hareketsiz smileylide eklerseniz çok sevinirim
ben o smileyi çok kullanıyodum eksikliğini çok hissedyorum :mad:

Forum çok kötü olmuş, bembeyaz . hastane gibi olmuş, yanlardaki reklamlar da rahatsız edici, forum çok kalabalık hale gelmiş , biraz daha düzenlenmeye ve sadelige ihtiyacı var.

• Profil sayfanızdaki detayları görebilir:
    • Tüm Ziyaretçiler Sadece Üyeler Sadece İzlediğiniz Üyeler
  • Merhaba önce yazıldı mı bilmiyorum fakat gizlilik neden çalışmıyor profilimizdeki detayları ziyaretçilerin görmesini neden engelleyemiyoruz şık değişmiyor o_Oilgilenirseniz sevinirim şimdiden tşkler

Back
X