• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

opera denemedim hiç chrome ve explorer kullanıyorum bide onu denerim. uygulama çok iyiydi ya keşke yine gelse :(((

Hepsini okumadim, bilmiyorum daha once yazan oldu mu... Ne zaman video eklemeye kalksam "Url hatali/gecersiz" uyarisi aliyorum PC'de.. Belki ben bilemiyorumdur nasil olacagini dedim, sistem kullanma hakkinda bilgi aradim sitede, bulamadim. Yani eskiden vardi, ne oldu bilmiyorum. Yardim konularinin altinda arayayim dedim, orada da alakasiz 5-6 konu hakkinda bilgi disinda baska hicbirsey yoktu. Benim de sorunum bu iste, cozumlenirse, veya cozumu var da ben bulamadiysam ve adres gosterilirse memnun olurum.

yeni sistem pek olmamış üzgünüm.Sayfayı yenilesem baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum,konular arası geçişte zorlanıyorum, eskiden hergün girerken mobilden şimdi useniyorum vs vs.

yeni sistem pek olmamış üzgünüm.Sayfayı yenilesem baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum,konular arası geçişte zorlanıyorum, eskiden hergün girerken mobilden şimdi useniyorum vs vs.

Şifrenizi girdikten sonra beni hatırla yı işaretledi iseniz böyle bir hata vermemesi gerek. İsterseniz geçmiş i silip yeniden giriş yapın ;)

Site üstünde ki menüyü inceler misiniz ? Orada bir çok eski özellik mevcut.

merhabalar daha once soruldumu diye bakindim ama bulamadim sonra dan bir zilgit yemiyim diye AMA YAR BANA MEDET :D

1...telefondan giriyorum nete fakat ifadeler yok hic olmuycak mi

2..takip ettiklerim dedigim de gizlilik ayarlarina su beni izleyenler fotolarima bilgilerime bakamior dimi dogru mu anladim

3.. Artik arkadaslik talebi ve oyle bir secenek hic yok mu olmucak mi su beni izleyenleri engelleyebiluormuyuz...

4..album de fot ekle dedigim de o kucuk satira uzantim eklendigi halde kaydetmio yada eklemio

5..imza alanina su bebisleri gun gun takip ettigimiz cizelgelerden eklenior mu sadece yazimi yazilio ....

Not :::: her ne kadar eski surumden cok memnun olsamda o kucuk mavi kutucuklari ozlesemde...daha fazla net imi yese de bian da g larim ucsada elinize saglik hos olmus yaaa alissak biraz daha benxe herkeste memnun kalicak :D

Bende ise tam tersi oldu. Evvelden beni hatirlayi isaretlemedigim icin ne zaman bir kac dakika uzak kalsam, hatta mesaj yazarken dahi site beni disari atardi ve yeniden giris yapmak zorunda kalirdim. simdi ise bir actim mi sayfayi istedigim kadar internette sorf yapip geliyorum, hala beni atmamis oluyor.. Ben PC'den giriyorum, bilmem fark eder mi..

ya site içi arama yapamıyorum ben, arama çubuğuna örneğin bir derdim var yazıyorum ara diyorum ama çıkmıyor..farklı topikler vs geliyor... önceden site içinde topik topik gezerdim ordan oraya geçerdim, şimdi bulamıyorum topikleri, lütfen bilen biri yazsın artık, iki üç kez sordum bu soruyu cevap yazan olmadı üfff

ya site içi arama yapamıyorum ben, arama çubuğuna örneğin bir derdim var yazıyorum ara diyorum ama çıkmıyor..farklı topikler vs geliyor... önceden site içinde topik topik gezerdim ordan oraya geçerdim, şimdi bulamıyorum topikleri, lütfen bilen biri yazsın artık, iki üç kez sordum bu soruyu cevap yazan olmadı üfff
Canım merhaba
Takip ettiğin bölümleri ana sayfadan girip FORUM İZLE seçeneğini tıklarsan.Daha sonra izlenen forumları açtığında ;forumları ve oraya açılan konuları takip edebilirsin.Veya konuları izlediğin zaman izlenen konuları tıkladığında; izlediğin konular açılıyor.:KK64:

Canım merhaba
Takip ettiğin bölümleri ana sayfadan girip FORUM İZLE seçeneğini tıklarsan.Daha sonra izlenen forumları açtığında ;forumları ve oraya açılan konuları takip edebilirsin.Veya konuları izlediğin zaman izlenen konuları tıkladığında; izlediğin konular açılıyor.:KK64:

ana yoldan gitek varken ara sokakları tercih edicez yani :KK34:
eski sistemi istiyorum En Büyük KK

ana yoldan gitek varken ara sokakları tercih edicez yani :KK34:
eski sistemi istiyorum En Büyük KK
Canım ben bu sistemi çok bğendim.Örneğin izlediğim forumlara yeni konu açılınca hemen bildirim geliyor veya daha önce yazdığım veya izlediğim konulara biri birşey yazınca bildirim geliyor.Daha ne olsun:-)

Canım ben bu sistemi çok bğendim.Örneğin izlediğim forumlara yeni konu açılınca hemen bildirim geliyor veya daha önce yazdığım veya izlediğim konulara biri birşey yazınca bildirim geliyor.Daha ne olsun:-)

edi'ler için avantajlı olabilir nevom, ama bizler için hiç iyi olmadı yaa , bir arama çubuğuna bile yazdığımı bulamadıktan sonra ne anladım ki, inan çoğu zaman girmiyorum bile siteye...
annemin kocası babam olur der gibi olmuş sitenin yeni hali .....
ordan oraya şurdan buraya, dolaşa dolaşa kafa dönüyor....

edi'ler için avantajlı olabilir nevom, ama bizler için hiç iyi olmadı yaa , bir arama çubuğuna bile yazdığımı bulamadıktan sonra ne anladım ki, inan çoğu zaman girmiyorum bile siteye...
annemin kocası babam olur der gibi olmuş sitenin yeni hali .....
ordan oraya şurdan buraya, dolaşa dolaşa kafa dönüyor....
Canım site size nasıl görünüyorsa bize de öyle görünüyor.Ben birde tatildeyim pek giremiyorum .Pek girme imkanım olmuyor yinede az çok çözdüm:KK60:Biraz zamana bırakalım emin ol hepimiz bu yeni halini daha çok seveceğiz:KK65:

wp uygulaması istemekten yoruldum ben artık... herhalde bilgisayarı boynumuza asıp da gezeceğiz...

site cok güzel olmus hayirli olsun gecmisten kalan bir yaziniz alintilanti mesajlarini silemiyorum ne yapmaliyim bulamadim

1 haftadır girmemiştim ev taşıdığım için döndüğümde kullanıcı kontrol paneli geri gelir diyordum hala yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pro üyeyiz bi yazı stili bile sabitleştiremiyoruz kaç kere yazacam bunu ya ben

Back
X