- 4 Haziran 2014
- 1.341
- 884
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni sistem pek olmamış üzgünüm.Sayfayı yenilesem baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum,konular arası geçişte zorlanıyorum, eskiden hergün girerken mobilden şimdi useniyorum vs vs.
Site üstünde ki menüyü inceler misiniz ? Orada bir çok eski özellik mevcut.
Bende ise tam tersi oldu. Evvelden beni hatirlayi isaretlemedigim icin ne zaman bir kac dakika uzak kalsam, hatta mesaj yazarken dahi site beni disari atardi ve yeniden giris yapmak zorunda kalirdim. simdi ise bir actim mi sayfayi istedigim kadar internette sorf yapip geliyorum, hala beni atmamis oluyor.. Ben PC'den giriyorum, bilmem fark eder mi..yeni sistem pek olmamış üzgünüm.Sayfayı yenilesem baştan giriş yapmak zorunda kalıyorum,konular arası geçişte zorlanıyorum, eskiden hergün girerken mobilden şimdi useniyorum vs vs.
Canım merhabaya site içi arama yapamıyorum ben, arama çubuğuna örneğin bir derdim var yazıyorum ara diyorum ama çıkmıyor..farklı topikler vs geliyor... önceden site içinde topik topik gezerdim ordan oraya geçerdim, şimdi bulamıyorum topikleri, lütfen bilen biri yazsın artık, iki üç kez sordum bu soruyu cevap yazan olmadı üfff
Canım merhaba
Takip ettiğin bölümleri ana sayfadan girip FORUM İZLE seçeneğini tıklarsan.Daha sonra izlenen forumları açtığında ;forumları ve oraya açılan konuları takip edebilirsin.Veya konuları izlediğin zaman izlenen konuları tıkladığında; izlediğin konular açılıyor.![]()
Canım ben bu sistemi çok bğendim.Örneğin izlediğim forumlara yeni konu açılınca hemen bildirim geliyor veya daha önce yazdığım veya izlediğim konulara biri birşey yazınca bildirim geliyor.Daha ne olsunana yoldan gitek varken ara sokakları tercih edicez yani
eski sistemi istiyorum![]()
Canım ben bu sistemi çok bğendim.Örneğin izlediğim forumlara yeni konu açılınca hemen bildirim geliyor veya daha önce yazdığım veya izlediğim konulara biri birşey yazınca bildirim geliyor.Daha ne olsun![]()
Canım site size nasıl görünüyorsa bize de öyle görünüyor.Ben birde tatildeyim pek giremiyorum .Pek girme imkanım olmuyor yinede az çok çözdümedi'ler için avantajlı olabilir nevom, ama bizler için hiç iyi olmadı yaa , bir arama çubuğuna bile yazdığımı bulamadıktan sonra ne anladım ki, inan çoğu zaman girmiyorum bile siteye...
annemin kocası babam olur der gibi olmuş sitenin yeni hali .....
ordan oraya şurdan buraya, dolaşa dolaşa kafa dönüyor....
Canım site size nasıl görünüyorsa bize de öyle görünüyor.Ben birde tatildeyim pek giremiyorum .Pek girme imkanım olmuyor yinede az çok çözdümBiraz zamana bırakalım emin ol hepimiz bu yeni halini daha çok seveceğiz
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/İş-ve-kariyer.45/Editöre ya da site yöneticisine birşey sormak istiyorum.
İş ilanı verebiliyor muyuz?
site cok güzel olmus hayirli olsun gecmisten kalan bir yaziniz alintilanti mesajlarini silemiyorum ne yapmaliyim bulamadim