Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
apps storeden indirdim hata veriyor nedeni ?
Mevcut sitenin mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamaması, mobile uygulamanın da sitede olan bir çok fonksiyonu kullanaması sebebi ile siteyi mobile hale getirdik. Bu sebeple mobil uygulamamızı yayından kaldırdık. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak web browser(Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox vb.) kullanarak kullanabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum
Adresinden yeni mobil sitemizi kullanabilirsiniz.
Kazen bey kullanıcı kontrol paneli ne zaman gelecek???????????????????????????
Bu değil işte yazı stili tipi rengi sabitleştirme yok
Onu yeni sürümde bekliyoruz bizde de aynı sorun mevcut maalesef.
Kazen bey avatarlar ne zaman hareket etmeye başlayacak![]()
Kız Sedulu senin kırbaş hareket etmezse sen duramazsın zaten![]()
Aynen yeni siteye geçtiğimizden beri durgun kızım![]()
Kazen ben bir şeyi anlayamadım, daha doğrusu neye göre oluştuğunu, şu panelimizde beni izleyenler ve benim izlediklerim var ya, benim izlediklerimde yer alan kişileri ben izlememiş oluyorum ama orada yer alıyor. Ben hiç anlayamadım, profiline girmemiş oluyorum ama orada benim izlediklerimde yer alıyor. Bir kaç gün önce baktıklarımızdan yada albümlerden falan mı, Vallahi anlamadım.. (daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın) ( bu arada sitenin yeni halini ben çok beğendim)Onu yeni sürümde bekliyoruz bizde de aynı sorun mevcut maalesef.
Apps store dan hangi uygulamayı indirdiniz ? Mobil uygulama artık bulunmuyor. Artık herkes için 1 web sitesi mevcut. Bilginize.![]()
kadınlar klübünün uygulaması sanırım indirdim ama foruma bağlanılamadı diyor :)
Mevcut sitenin mobil kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayamaması, mobile uygulamanın da sitede olan bir çok fonksiyonu kullanaması sebebi ile siteyi mobile hale getirdik. Bu sebeple mobil uygulamamızı yayından kaldırdık. Tüm fonksiyonları sorunsuz olarak web browser(Safari, Chrome, Internet Explorer, Firefox vb.) kullanarak kullanabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum
Adresinden yeni mobil sitemizi kullanabilirsiniz.
tesekkur ederımTam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım;
En üst sağda konuyu izleme diye bir şey var konuyu izlerseniz site size bildirimler bölümünden sizden sonra kimin o konuya ne cevap yazdığını bildirim olarak gönderiyor zaten.
İzlediğiniz konuları da fotoğraftaki gibi görebiliyorsunuz İzlenen konular butonuna bastıktan sonra bu çıkıyor görmek için tıklayın deyince de konular geliyor.
![]()
bu ödül puanı nedir ?