• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Evet yazı stilini sabitleme gitmiş,görünmezlik de yoktur heralde :KK61:

görünmezlik
çevrimiçi durumunu göster diye var

2.webp

Mobilden cok yavas cokk uygulama cok iyidi kullanisliydi
bide alıntı yaptığımda yazılar karisiyo ordan oraya atliyo
uygulama geri gelmicekmi acaba:(

ticker factory dışında nerden yapabiliriz birde iki çizelge birden yapamazmıyım

Konuların altında kimlerin online oldugunu sadece pro üyeler görüyormuş..Bizlerde görmek istiyoruz.

beğenmediğim mesajların altında beğendiniz ibaresini neden görüyorum lütfeeeen

Son düzenleme:
açtığımız konuları nerden görebiliriz? ben hala bulamadım :(

açtığımız konuları nerden görebiliriz? ben hala bulamadım :KK43:

1)profilinin üzerine fare okuyla geldiğinde bir kartvizit gibi açılıyor ya orada altta açtığım konular var
2)profilinde mesajlar kısmına girdiğinde en altta tüm içeriği arattır-konuları arattır iki seçenek var
3)yine profile girdiğinde hakkında kısmında içeriği-konuları arattır olarak iki seçenek var

1)profilinin üzerine fare okuyla geldiğinde bir kartvizit gibi açılıyor ya orada altta açtığım konular var
2)profilinde mesajlar kısmına girdiğinde en altta tüm içeriği arattır-konuları arattır iki seçenek var
3)yine profile girdiğinde hakkında kısmında içeriği-konuları arattır olarak iki seçenek var

sonunda gördüm:) teşekkür ediyorum:KK36:

Valla bilemiyorum ne reklamı var, yan taraftaki boşluklara yanlışlıkla tıklamazsam reklam görmüyorum.

Web sitelerinde paralı üyeliklere reklamsız temiz görünüm vaadedilir hep ondan tuhaf geldi herhalde.

resim yüklerken sürekli sorun çıkıyor.... boyutu büyük diye yüklenmeyen resim, daha sonra yükleniyor....

sürekli deneme yapmak gerkiyor... çok uğraştırıcı:(

evet sıtede kımler var ben göruyorum baska gören var mı anormallık mı bende ya :)

Back
X