- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben çıkışı bulamıyorum, nerden çıkcez?![]()
Aaa tamam teşekkürler buldum.sağ üst köşede kullanıcı adınızın üstüne gelin aşağı doğru açılan seçeneklerde altta çıkış yazıyor![]()
Med o portal sepeti çok lanet bişey virüs diyebiliyorumeşimin bil.ına format atmak zorunda kaldım
Bide ceptende bil.danda aynı modemi kullanıyorsan modeme ilk önce format at
Kastettiğiniz ' gelen kutusu ' ise eğer , sayfada silmek istediğimiz mesajların başındaki kutucuğu tıklayıp , açılan pencereden ' konuşmayı terket ' seçeneğini seçerek sildim .bilen varsa yardımcı olabilir mi? mesaj kutusunu nasıl boşaltabiliyoruz? bir türlü yapamadım.
Bu pro uye nedir birde sitede toplanan puanlar ne anlama geliyor bilen biri aciklayabilirmi
Bu pro uye nedir birde sitede toplanan puanlar ne anlama geliyor bilen biri aciklayabilirmi
Tesekkur edrimPuanlarınızın açıklamalarını görmek için puanınızın üstüne tıklamanız yeterli. Sizinki şu şekilde:
![]()
Ifadelerin karakter şeklinde nasıl yazıldığını nereden görebiliriz . Özellikle sık kullandıklarımız ezberimizde olurdu . Telden ifade kullanmak biraz uğraştırıyor , kullanmadan da olmuyor çünkü KK daki ifadeler çok güzel .
Eskiden bir konu okurken altta kac uyenin benimle ayni konuyu okuyorlar fialn o yok:)))):))))))))Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
İmlecinizi ifadelerin üstünde kısa bi süre bekletince kodlar görünüyor ":KK**:" şeklinde.
** yerine sayılar geliyor, çok akılda kalıcı bir şekilde düzenlenmiş., aklınızda sadece birkaç sayı tutmanız yeterli.Teşekkür ederim.
Telden bu mümkün olmuyor , ben ağırlıklı telden bağlanıyorum .
Bilgisayardan bakıp ezberlemem gerek anlaşılan .
Ya mobil uygulamalardan telefondan foruma giremiyorum tapatalk bu topluluk uzerinde kullanilamaz yaziyo kafayi yiycem napabilirim duzeltmek icin teledondan foruma girebilmek icin
Off sorma ya nerden bulastı anlamadım..pcden biyere girdigim yok dogru duzgun..sistem geri yukleme yaptım yok suan..
Tlfna mozilla yukledim..blr de reklam engelleyici adblock lndirdim..suan reklam gormuyorum telden..ama hala takılmalar var..
Simdi de imlec bi tuhaflastı..ileri geri gitmiyor yahu..pfff..