• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

daha önce yazıldı mı bilmiyorum cevaplandıysa affola ben genelde tablet veya tel den giriyorum siteye 2 yaramazdan dolayı mobilden indirdiğimiz kk çok pratikti girdiğim konuda sayfalar arasında geçiş tek hareketle oluyordu bir yeri tıklamam gerekmiyordu okuduktan sonra geriyi tıklayınca da direkt konudan çıkıyordum şimdi her sayfa için sayfa sayısını tıklamam konudan çıkmam içinde her sayfadan geri çıkmam gerekiyor(bunun kolayı varsa bilmiyorum )genelde ufaklığı uyuturken siteye girebildiğim için pratik olması çok işime yarıyordu şimdi de eğer yoksa o şekilde bir uygulama olabilir mi acabao_O

Med o portal sepeti çok lanet bişey virüs diyebiliyorum o_O eşimin bil.ına format atmak zorunda kaldım :KK20:
Bide ceptende bil.danda aynı modemi kullanıyorsan modeme ilk önce format at

Off sorma ya nerden bulastı anlamadım..pcden biyere girdigim yok dogru duzgun..sistem geri yukleme yaptım yok suan..

Tlfna mozilla yukledim..blr de reklam engelleyici adblock lndirdim..suan reklam gormuyorum telden..ama hala takılmalar var..

Simdi de imlec bi tuhaflastı..ileri geri gitmiyor yahu..pfff..

bilen varsa yardımcı olabilir mi? mesaj kutusunu nasıl boşaltabiliyoruz? bir türlü yapamadım.
Kastettiğiniz ' gelen kutusu ' ise eğer , sayfada silmek istediğimiz mesajların başındaki kutucuğu tıklayıp , açılan pencereden ' konuşmayı terket ' seçeneğini seçerek sildim . o_O
Farklı ya da daha doğru bir yolu varsa Kazen Kazen veya Curly Curly bilgi düzeltmesi yaparlar muhakkak .

Kastettiğiniz ' gelen kutusu ' ise eğer , sayfada silmek istediğimiz mesajların başındaki kutucuğu tıklayıp , açılan pencereden ' konuşmayı terket ' seçeneğini seçerek sildim . o_O
Farklı ya da daha doğru bir yolu varsa Kazen Kazen veya Curly Curly bilgi düzeltmesi yaparlar muhakkak .

teşekkür ederim.hemen uyguluyorum.

Bu pro uye nedir birde sitede toplanan puanlar ne anlama geliyor bilen biri aciklayabilirmi

Puanlarınızın açıklamalarını görmek için puanınızın üstüne tıklamanız yeterli. Sizinki şu şekilde:
C3dyRUC.png

Ifadelerin karakter şeklinde nasıl yazıldığını nereden görebiliriz . Özellikle sık kullandıklarımız ezberimizde olurdu . Telden ifade kullanmak biraz uğraştırıyor , kullanmadan da olmuyor çünkü KK daki ifadeler çok güzel .

Ifadelerin karakter şeklinde nasıl yazıldığını nereden görebiliriz . Özellikle sık kullandıklarımız ezberimizde olurdu . Telden ifade kullanmak biraz uğraştırıyor , kullanmadan da olmuyor çünkü KK daki ifadeler çok güzel .

İmlecinizi ifadelerin üstünde kısa bi süre bekletince kodlar görünüyor ":KK**:" şeklinde.

Merhaba,
Mobil uygulama da yaşanan sorunlar ve ziyaretçi trafiğimizin %60 gibi bir oranının mobil olması daha da önemlisi eski yapının 6 senelik eski bir teknolojiye sahip olması sebebi ile böyle bir geçiş yaptık. Tabi ki eksiklikler olacaktır sizden ricamız eksiklikleri dile getirmeniz.
Eskiden bir konu okurken altta kac uyenin benimle ayni konuyu okuyorlar fialn o yok:)))):))))))))

İmlecinizi ifadelerin üstünde kısa bi süre bekletince kodlar görünüyor ":KK**:" şeklinde.

Teşekkür ederim.
Telden bu mümkün olmuyor , ben ağırlıklı telden bağlanıyorum .
Bilgisayardan bakıp ezberlemem gerek anlaşılan .

Ya mobil uygulamalardan telefondan foruma giremiyorum tapatalk bu topluluk uzerinde kullanilamaz yaziyo kafayi yiycem napabilirim duzeltmek icin teledondan foruma girebilmek icin

Ya mobil uygulamalardan telefondan foruma giremiyorum tapatalk bu topluluk uzerinde kullanilamaz yaziyo kafayi yiycem napabilirim duzeltmek icin teledondan foruma girebilmek icin

mobil uygulama artık kullanılmayacak direkt tarayıcıdan girilecek
şimdilik problemli ben de farkındayım ve muzdaripim bundan ama eminim adminler zamanla çözeceklerdir

Off sorma ya nerden bulastı anlamadım..pcden biyere girdigim yok dogru duzgun..sistem geri yukleme yaptım yok suan..

Tlfna mozilla yukledim..blr de reklam engelleyici adblock lndirdim..suan reklam gormuyorum telden..ama hala takılmalar var..

Simdi de imlec bi tuhaflastı..ileri geri gitmiyor yahu..pfff..

hepimize bulaştırıcan çık kızım siteden :p:p

yeni mesajları takip ederken kendi yazdıklarımın mesajlar arasında olmamasının sebebi nedir?

Back
X