• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Eveet ben de imzamı sildim yeniden ekledim.
Eski çizelgemi de kullanabilirim İnşallah. En Büyük KK

İmza özlü söz, eklediğim bölümde siyah ama burada gri görünmüş. :KK76:

Kızlar birşey sorucam..Daha önceden burda meslek bilgileri vs gözüküyordu şimdi neden yok acaba?Ve nasıl gri getirebilirim?

:KK31::KK31:
albümler neden tüm fotolarla birlikte açılıyor acabaa :KK14:
tek tek albümlerin gözükmesi daha iyiydi böyle çok karışmış bi de her fotoyu görmek istemiyoruz belki :KK51:

mobilden girmek tam bir işkence olmuş. kapanmayan reklam pencereleri de nedir böyle? çok abartılmış ya

Abone olduğumuz konulara nerden giriyoruz bende bu da görünmüyor :KK43:Offf :KK43:

NaIBkhO.png

eski hali sanki daha kullanışlıydı şimdiki hali başka bir sitenin benzeri olmuş onu beğenmiyordum burasıda öyle oldu.

bilen varsa yardımcı olabilir mi? meslek ve yer bilgileri bazı üyelerde gözükmüyor onu nasıl kapatabilirim.

Sitede yıllardır kullanıs eksıklıgı var ara ara bukonuda hep yazdım ancak en eskı forum stılı ve sıte arayuzunu kullanıyorlar hala. en basıtı buaksam yasadıgım bır sorun : kac tane konuyu ızlemeye al dedım emaıl bıldırımını sectım ama sonrasında ızlemeye aldıgım konularda kesınlıkle gorulmuyorlar. , nıck ımın ustune tıkladıgımda, yazdıgım forum konularını goremıyorum.. yanı bır yere yazı yaz sonra ara kı bulasın tekrar..
bu kadar cokkullanılan bır sıteye bukadar cok reklam alıp ama özenılmemesı cok ayıp cıdden!

mesajları silme gibi birşey olamaz mı eşimin girip bakmasını istemiyorum tabi yazdığım konularda

Back
X