• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Öncelikle günlerdir içten içe çemkirdim hani benim mobil uygulamamm diye ama emek büyük, ellerinize sağlık demek istedim. Sorunlarıma gelince:
*Çok ama çok reklam mevcut.
*Mesaj yazdığımızda bir pencere açılıyor açılmasın o veya açılacaksa da "mesajınız alınmıştır" falan desin. *Attığımız mesajı o topikte biz o an da göremiyoruz. Anca o topikten çıkıp tekrar girmemiz gerekiyor ki görebilelim.
*Oft'nin daha kullanışlı olmasını diliyorum bir de. Ben mobil'ci bir üye olarak eskiden "en son" cevaplanan aktif konuları kolayca izleyebilirdim. Şimdi kendimi yapayalnız hissediyorum :)
*Mesaj yazarken belli bir karakter sayısını geçince türkçe karakterlerde yazamıyorum. Bir bana mı oluyor o acaba? Lütfen bu da düzeltilsin:KK43:
Bana deseniz ki bu yeni düzen mi, yoksa eski mi? Elbette ki bu yeni daha hoş ve de kullanışlı. Ama mobil uygulamanin yerini de tutamaz hani :KK43:
Cok haklisin bende sana katiliyorum mobil uygulama diyorum baskada bisey demiyorum :(

600 pix genişliğinde bir imzayı cep telefonuna sığdıramadığımız için üzgünüz :)
:KK45::KK45: bazen çok gülüyorum cevaplarınıza bazende çok sert oluyo inanın belki bakış açısından yada o andaki psikolojiden dolayı algılama farklılığından kaynaklanıyo ama yine de işiniz çok zor bunca insanla uğraşmak. fakat bizide anlayın ki fazlasıyla siteye ( şehsen cepten giriyorum) alıştık ve bu kopukluk bizleri üzüyo doğal olarak serzenişte bulunuyoruz... eski uygulama çok rahattı buna alışmak zor sayfa geçişleri çok yavaş, reklam çok çok fazla,kullanıcı adı şifreyi girene kadar bi dünya reklama tıkladım mesela.. umarım biz bir n önce alışırız sizde aksaklıkları bir an evvel çözersiniz...

mesela benim şu kartımda mesleğim ve şehrim görünsün istiyorum ama görünmüyor gizlilik ayarını da açtım acaba sebebi nedir

Cvp yazarken habire yukari atiyor alintilanan msjin içine yani asabi cekuyorum yine atiyor
Ve smile kullaninca bi daha msjin sonuna inemiyorum her cvplamadan sonra hata var msjida cabasi...
Kisacasi fitil oluyorum bi cvp yazana kadar

bilen varsa yardımcı olabilir mi? mesaj kutusunu nasıl boşaltabiliyoruz? bir türlü yapamadım.

Back
X