kuzum carla verde nin de kopyasını yapmışlar
etlik iş merkezi nde ayakkabıcılarda gördüm geçen hafta markası farklı özellikle benimde dikkatimi çektiği için baktım ama [/COLOR][/FONT][/B]
SERGÜCÜMM BU MODELıN 38 NUMARASI VAR MI? VE AYRICA HALA 24 TL Mı?:kedi:KENDıME ALMAM LAZIM ACıLEN... AYAKKABI AYAĞIMI MAHVETTı DÜN... HASTANEDE GıYMEK ıÇıN BEYAZ ıSTıYORUM ÖZELLıKLE... BANA Bı ULAŞIRMISIN CANIM?
nesrinciğim 38 numarada beyaz olarak sadece bu modeller mevcut bunlardan beğendiğin birisi olursa yardımcı olurum ve fiyat hala kargo dahil 24 TL..
sevgiler..a.s.
http://imageshack.us 8007-51
8253-51
http://imageshack.us8035-50
canım bu model de güzel... peki benim beğendiğimin 39 u var mı? varsa o yoksa bu...
Merhaba mümkünse 9090-56 nın 9545-51 in ve 9004-51in 37 numarası ve kahve yada taba rengi varmı bakabilirmisiniz? Ödemeyi nasıl yapıyorum banka hesap numaranızıda gönderirmisiniz. Teşekkürler
carla verdeleri burda gördükten sonra uzuuun bi zaman geçmişti ki geçen gün denk geldim bursa inegölde :)
ama o zaman burada satışı var mı yok mu bilmiyordum ve unutmuştum topiği...
sandalet tipi bi ayakkabı istediğim için almak istedim, hamilelikte rahat olması gerekiyor ya, dün gidip aldım sandaletini (ayaklarım şiş olduğu için komik durmuş gülmeyin bakın hee -tatlicadiarzu- ) :
9545-51 aradığım terlik modeli bu idi. bu ara ayaklarım çok şişiyor 38 giyiyorum ama ayaklarım 39 a anca oluyor. karar veremedim. eğer kalıp bol ise 38 yoksa 39 numarasını istiyorum. birde 9520-51 modeli var. ikisininde beyazı mevcutmu bakabilir misiniz.
birde affınıza sığınarak birşey söylemek istiyorum. madem her yerde mağazalar açılıyor madem daha bol çeşit varsa neden nete koyamıyorsunuz. benim gibi çalışıp çarşı yüzü görmeyenler için çok büyük bi fırsatken neden biten modellerin yeri dolmuyo ve çeşit fazlalaşmıyo. bunu yapmak her anlamda karınız olacakken .
birde ankarada hangi mağazalarda satışı var öğrenebilir miyim.
carla verdeleri burda gördükten sonra uzuuun bi zaman geçmişti ki geçen gün denk geldim bursa inegölde :)
ama o zaman burada satışı var mı yok mu bilmiyordum ve unutmuştum topiği...
sandalet tipi bi ayakkabı istediğim için almak istedim, hamilelikte rahat olması gerekiyor ya, dün gidip aldım sandaletini (ayaklarım şiş olduğu için komik durmuş gülmeyin bakın hee -tatlicadiarzu- ) :
yukarda bi kaç tane kod bildirdim. bunların içinde özellikle 9090-56 kodda 38 varmı yada diğerlerinden elinizde olan hangisi ise bildirir misiniz. teşekkür ederim. kaç gündür bu sorularımın cevabını alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?