çok güzelmiş benim istediğim model buydu ama bana farklı gelmiş gelnde güzel gerçi ama bu çok güzelkızlaaaaarrrr hemizin ayağında paralansın emiii....
Benimde sabah geldi ama telaştan geldi dedim iki cümle yazdım geçtim..
şimdi işim gücüm bitti dedim hem bi bakayım kızlar nasıl hemde net yorumlarımı yapayım...
Ya öyle rahat öyle güzellerki..
Inanın şu an ayağımda ama büyük çıkmazdayım kıyamıyorum evdemi giysem dışardamı diye..
Ben terliklerime kıyamıyorum yaaa.....
Següşüm nazlım sağolun varolun bize bu kadar güzel imkan sunduğunuz için canlarım...
Valla ayağıma tam oturdu ablamda ayrıca size teşekkür etti oda çok beğendi terliklerini..
Ooo bu sene ayaklarımız rahat edecek diyor...
Carlaverde başımızın tacısın...
E sıra resmime geldi ekliyim bari..
Ablam aldı gitti resim çekme fırsatı bulamadım ama kendikimi ekliyim hemencecik...
Sevgiler canlarım....
sergü bebişim problem var mirmirmirmir
istediğim modelde 38 kalmamış diye 9 unu istedim
tamam farklı model modeli beğendim ama mirmirmirmir
40 ını göndermişsin be bacim büyük oldu
En Çok beyendİĞİm kutunun Üzerİndekİ not Çok gÜzeldİ Çok tŞk terkrardan
az önce bersu aradı terliği gelmiş çok heyecanlı ve çok mutluydu .. bersucum fotoları bekliyoruz a.s.
canısı aslında her kutuya mesaj yazmakdı dileğim ama maalesef yetiştiremedim bende burdan o dileklerimi hepinize tekrarlıyorum..
Terliklerinizi en güzel günlerinizde , sağlık, huzur ve mutluluk içinde giymenizi dilerim..
a.s.
Vay adi Sergü baa niye not yazmadın he:mymeka:
canım 39 demişsen kesin 39'dur , ayak yapısından kaynaklana farklar olabiliyor ama buda büyük rahatsızklık verecek kadar bariz bir şey değil.. ..
Hediye terliklerimizde numaralara özellikde dikkat edildi renk ve modelden çok , ayak sağlığınız ve rahatlığınız bizim için ön planda , o yüzden numarada oynama yapmadık canım ,
ne istemişseniz o numara gönderildi , bütün terlikleri sanırım 5 kere kontrol ettimki aman farklı numara gitmesin diye..
canım beğendiysen hazır kampanyada varken bir terlik al, onuda bir yakınına hediye edersin..
sevgiler a.s.
bersu güle güle giy canım ee ayağına giyip çekseydinya sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?