Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gÜnlÜĞÜne avatarlarınızda carla verde yazılı olarak sİte İÇerİsİnde hava yapabİlİrmİsİnİz.?
ayy ne güzel durmuş ayağınızda bee
çok güzel sarmış
hepinizin ayağında paralansın işalla
bunlar hiç paralanacağa benzemiyo ya neyse :roflol:
Nazlıcım seni kırmadım.Ben bir şey yazdım ama içinde carla verde geçiyor.Umarım kabul olur.
LİLACIGIM harika olmuşlar.iyi günlerde giy.ayagın da paralanmazlar ..kızlarına bile kalır bunlar.kızlaaaaarrrr hemizin ayağında paralansın emiii....
benimde sabah geldi ama telaştan geldi dedim iki cümle yazdım geçtim..
şimdi işim gücüm bitti dedim hem bi bakayım kızlar nasıl hemde net yorumlarımı yapayım...
ya öyle rahat öyle güzellerki..
inanın şu an ayağımda ama büyük çıkmazdayım kıyamıyorum evdemi giysem dışardamı diye..
ben terliklerime kıyamıyorum yaaa.....
següşüm nazlım sağolun varolun bize bu kadar güzel imkan sunduğunuz için canlarım...
valla ayağıma tam oturdu ablamda ayrıca size teşekkür etti oda çok beğendi terliklerini..
ooo bu sene ayaklarımız rahat edecek diyor...
carlaverde başımızın tacısın...
e sıra resmime geldi ekliyim bari..
ablam aldı gitti resim çekme fırsatı bulamadım ama kendikimi ekliyim hemencecik...
sevgiler canlarım....
![]()
3 gÜnlÜĞÜne avatarlarınızda carla verde yazılı olarak sİte İÇerİsİnde hava yapabİlİrmİsİnİz.?
Taa taa tatammmm...:içelim:
Nerdeee nerdeeee ,CArLa VeRDe ?..:hooray:
Carla Verde nelere kadirsin sen?:roflol: Güvenlik görevlimize tembihledim Ptt'yi kapıda karşılamış.:roflol: Siteye girerken bir baktım kutu elinde beni bekliyor.:roflol:
Yukarı çıktım,bir güzel denedim.Yumaşıcıkk bir terlik .Ayağımda var mı ,yok mu belli değil. ...:lepi:
Emeği geçen herkese teşekkürler . :enbuyukkk:
terliklerim geldi :lepi: tam beğendiğim model
inanılmaz rahatlar hemen giydim ayağıma
teşekkür ederim tekrar
yaptım bile :teytey:
herkes 1 numara büyük alın demiş ama bana oldu hatta biraz büyük bile
arkadaşlar terlikleriniz harika güle güle giyin.ocean sende canım bende kazandım.annemgile gitmek zorunda kaldım evde yoktum geldilerse evde bulamayınca gitmişlerdir.not filanda bırakmamışlar.dedim yoksa daha gelmedimi baktım sana gelmiş.üzüldüm yarın ilk işim postaneden terliklerimi almak olacak.
arkadaşlar terlikleriniz harika güle güle giyin.ocean sende canım bende kazandım.annemgile gitmek zorunda kaldım evde yoktum geldilerse evde bulamayınca gitmişlerdir.not filanda bırakmamışlar.dedim yoksa daha gelmedimi baktım sana gelmiş.üzüldüm yarın ilk işim postaneden terliklerimi almak olacak.