E
EU3
Ziyaretçi
hey yarebbim. Lan bi çık git şu topikten innasabirin. Bekçimi diktiler seni burda:mymeka:
gitmiyom işte banane banane :dilcikar:
zati senin beğendiğin modelin 38i kalmamış sen karar verene kadar lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey yarebbim. Lan bi çık git şu topikten innasabirin. Bekçimi diktiler seni burda:mymeka:
nazlım bebişim
klasik modelleri var mi bu telühlerin
böle taşlı
yada efenime söylim barnak arası sandalet hihoyyyt
yannız bişi diim mi
atiker sıralı otogaz şeyleri kurtlar vadisine değil de KKya reklam verse daha çok tanınırdı
maşallah rüyamda bile carla verde terlikler ucusur oldu gözümün önünden hihoyyyt
bende kazanmışım çoook teşekkurlerrrr
:dance:
ayrıca bunu bana biliren incitanem tuanayada teşekkur ederim...
a.s.
nazlımm ve següm ikinizede özelden msj attım benmlede ilgilenn yaa![]()
Sergü ablamı kargodan aramışlar.bugun çok yoğunuz belki alamayız demişler.. bizde ısrar ile bugun gitmesini istiyoruz.artık nasıl bir sonuç olur bilemiyorum..yarında alsalar pazar günü dagıtabılırlermiş.kızlar.inşallah anneler gününde elinizde olabılselerdi.üzüldüm vallahi...
Aslına bakarsanız 9004-97 de çok güzel. Ayyy hangisini alsam ki:sm_confused:
aycaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,hallettık ablam..su an sergü ablam senin terliği paketliyor.şanslısın...ama isim yok.aycaaaaaaaaaa olarak yazsak gelirmi...
ama kuzu kendince cok hakkli hepside birbirinden güzel
benim modelimi dün esim secdi cünkü bende karar veremedim askim hepsi güzel ama ben sana bunu yakistiririm dedi:asigim:
buarada
iyiki kadiniz
iyiki esiz
iyiki anneyiz
tskler carla verde yoksa bu güzellikleri yasayamazdik
erkek olsak es olsak baba olsak dimi ama :)))))))
Nazlım sen bana 9004-97 nin aynı burda göründüğü şekliynen 38 numarasını gönder şekerim.
Adresimi özelden yazıcam şimdi.