Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KARGOLARINIZI NERDEN TAKİPO EDİYORSUNUZ YA BEN BULAMADIMDA...senağlama
adrese gelmiyormu ya, bizmi gidip alıcaz. Anlamadım ben.:sm_confused:
Amaaan adrese geliyorsa niye sorimki
Ödemeyi nasıl yapıcaz daha onu kimse demedi işte.şakkıdı
Yoğusam hedayemi ediyonuz Sn. Carla Verdeciler.-tatlicadiarzu-
veeeee terlikler nihayet yola çıktı , hayatımın en stresli 3-5 gününden biri olarak dünü ve bugünü tarihe geçirdim..
bütün aksilikler peşpeşe geldi..
dün netim koptu ,geldi,koptu ,geldi, koptu geldikafamçokkarıştı...
kargo gelebiliriz dedi gelmedi, saat başı telefon açtım bütün ankara ptt kargo beni tanıyor artık..
adamların ceplerine kadar ulaştım hepsi bin türlü özür diliyo ama eylem yok..dellendim-tatlicadiarzu-..
ne size mesajlara yanıt yazabildim nede ulaşabildim , bütün kutular tek tek defalarca gözden geçti , önce adresler isimler tektek yazıldı, sonra tekrar kontroller.. bu yoğunlukda komşum geldi kovdumÇok üzgünüm çoook ..
paketleri koyacak yer bulamadım ,bi yandan hala site gelmiyo habire kopuyo , nereye baksam terlik kutuları sonunda migren belasıda gelince tam oldum...
3 tane avmigrandan sonrada resmen bayılmışım..
en son hatırladığım başımın üstünde uçuşan terliklerdikaydirigubbakcemile3..
sabah ilk iş yine telefonlara sarıldım artık hepsi beni tanıdığından abla emret demeye başladılar neseki hamd olsun gönderdim terlikleri:teytey:..
bu arada ihmal ettiğim arkadaşlar bütün bunlardan sonra artık kusuruma bakmazsınız umarım..
adrese gelmiyormu ya, bizmi gidip alıcaz. Anlamadım ben.:sm_confused: