Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben bu terliği istiyorum... Anneme hediye alacağım.. Annem her ayakkabı ve terlikle rahat edemiyor.. Bİnde bir bulabiliyor rahat ettiği terliği.. Ama numarada kararsız kaldım.. Annemin terlikleri iki numara arasında değişiyor. 39-40...
Sanırım ben 40 alacağım... Niğdeye kargo dahil nekadar söylermisin.. Bİrazdan adresi göndereyim sana...
bende ablama ve anneme almak için fiyatını öğrenebilirmiyim acaba
sağol canım Allah hepinizden razı olsun. (mutluluktan gözleri dolmuş , dudakları titreyen, burnu karncalanan smile:)CAnım benim,ne mutlu bize...umarım tez zamanda eşin askerden gelir.her şey gönlünce olsun..yaaa çok mutlu oluyorum..inanılmaz sevinçliyim.
Cnm ben bu terliği istiyorum... Anneme hediye alacağım.. Annem her ayakkabı ve terlikle rahat edemiyor.. Bİnde bir bulabiliyor rahat ettiği terliği.. Ama numarada kararsız kaldım.. Annemin terlikleri iki numara arasında değişiyor. 39-40...
Sanırım ben 40 alacağım... Niğdeye kargo dahil nekadar söylermisin.. Bİrazdan adresi göndereyim sana...
Doğum gününü bizlerde kutlarız canım.mutlu yıllar dileriz.ne güzel sanada hediye vermiş olduk..mutlulukla giymek nasip olsun terliklerimizi[/FONT].
Çok teşekkür ederim kızlar gerçekten unutamayacağım bir gün oldu a.s.Kadere bak beee,, kermite bile çıkmış. :küçük emrah smileyi:
Smhsmh'e çıkmış. İyi oldu valla hamişliğin üstüne.:CüvCüv:
Güle güle giyin ayağınızda paralansın arkadaşlar. Turuncu86 seninde doğum günün kutlu olsun yavrukuşsositososito
Nazlımm süper bir organizasyondu, sıyırtık sürgüyü seni ve Elif ablamı tebrik ederim. Eylemlerinizi devam ettirin arada:1rolleyes:
peki bunun 40 numarası varmı. Eşimde bunu beğendi çünkü.. eğer bu yoksa senin dediğin olsun...
Canım arkadaşlarım,Sergü şimdi evde kutuları hazırlamak ile meşgul.(çok yoruldu bunu bilesiniz.)hedefimiz size bir an önce ulaştırabilmek..sağolun var olun..
hem de 1. sırada ben çıkmışım:sm_cool:
artık sırtım yere gelmez benimhihoyyyt
terlliğim gelince de poz poz çeker koyarım artıkın :görmemişin terliği olmuş smileyi:
sen birinci bende ikinci siradayim sart oldu zaten terliklerimiz gelince poz verip cekip koymak bide ayagimizda nasil duracak görelim dimi yayerimsenibena.s.:teytey::hooray:
Sergü abla alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ellerim yoruldu.. Gerisi sonra... Eğer son görderdiğimin 40 numarası varsa onu eğer yoksa senin gösterdiğinin 40 numarasını istiyorum... Adreside hemen özelden gönderiyorum...