• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni saç rengi seçimi konusunda yardım

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar saç rengim şuanda saç rengim bal köpüğü tonlarında ben saç rengimi değiştirmek istiyorum biraz daha koyu tonlara doğru yanlız ten rengim bronz ekleyeceğim saç tonları sizce olur mu çok koyu olup ten rengimi kapatmasını istemiyorum ... yorum sizin kızlar bu renkler olur mu olursa hangisi daha güzel durur :8:

Eklentiler

• $635496_detay.jpg
    $635496_detay.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $images.jpg
    $images.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
kızlar saç rengim şuanda saç rengim bal köpüğü tonlarında ben saç rengimi değiştirmek istiyorum biraz daha koyu tonlara doğru yanlız ten rengim bronz ekleyeceğim saç tonları sizce olur mu çok koyu olup ten rengimi kapatmasını istemiyorum ... yorum sizin kızlar bu renkler olur mu olursa hangisi daha güzel durur :8:

bronz kahwe weya tütün kahwesi gisemli kahwe tonlarınada bak istrsen boyamadysan :)

ben bi cesaret deneyebilirsem sana yarı kalıcı boyalardan önerebilirim:)
benım de saçım koyu sarı çikolata kahve ve daha koyular kafamı çeliyor
bu dediğim boyanın üstünde de 6-8 haftada çıkar yazıyor ama ya çıkmazsa daha cesaret edip uygulayamadım:)
denersem ve memnun kalırsam, koyuya ve kızıla dönüşler için güzel bi alternatif olabilir bence

Back