Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni saç çıkartan bir yağ önerirmisiniz,duacınız olurum!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Meryem ana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
52
4
36
55
Arkadaşlar kardeşimin saçları azalıyor, kel kalırsa psikolojisi çok bozulur, buluğ çağında.O yaşlardaki psikolojiyi hepimiz yaşamışızdır muhakkak. Bebek saçlar çıkartan yağ varmı?

Sarımsağı ikiye bölün saç diplerine masaj yaparak sürün bide acı badem yağı uygulaya bilirsiniz. Kullandığı sampuanin içine doğum kontrol haplarından 10 tane kadar havanda ezip katın saç dökülmesine de önler yeni sacda çıkarır

Allah razı olsun,sana dua okudum bile,bunları mutlaka deneyeceğiz.

Allah razı olsun,sana dua okudum bile,bunları mutlaka deneyeceğiz.
Sizden de cnm Allah razı olsun ama doğum kontrol hapını mutlaka sampuana katın etkisini 2 hafta içinde fark edersiniz ben musterilerime öneriyorum hepside memnun saçlarına spreyil jöle vaks vs şekillendirici kullaniyorsada yıkamadan kesinlikle yatmasın bunların saç dökme etkisi çok yüksek saçta fazla kaldığı sürece geçmiş olsun

Allah razı olsun,bir dua da sana gönderdim.
Allah sizdende razı olsun. Yukardaki arkadaşın dediği gibi çiy sarımsağı ikiye bölüp saç dökülen yere sürün. Bi süre sonra (yarım saat falandı yanlış hatırlamıyorsam) yıkansın. Kokusu geliyo bu arada, tedavi sürecinde rahatsız ede bilir. Etkisi kesin ama.
Bu arada kardeşiniz küçük yanlış anlamadıysam. Saç dökülmesi genetik değilse doktora görünsün mutlaka, hormonal pronlemi ola bilir

kasaptan birkaç kemik alıp kaynatın, iliğini çıkarın. epey çıkıyor zaten. kasaba saç için derseniz o da ne vereceğini bilir muhtemelen, çok insan alıyor çünkü saç için.
çıkan ilikleri bir kaseye koyup buzluğa atın.
kullanacağınız zaman, süreceğiniz miktarı ayıp eritirsiniz.
bunu hindistancevizi yağı ile 1e 1 ölçüde karıştırıp sürersiniz tüm saçına, köklerine masaj yaparak.
2 saat dursun saçında, aralarda da kurutma makinasını tutup ısıtması gerekecek.
8 hafta boyunca her hafta, sonraki 8 hafta boyunca 2 haftada bir, ondan sonraki 8 hafta boyunca da 4 haftada bir uygulamak gerekiyor.

benim saçlarım mahalle arasında saçma bir kuaför yüzünden yarı yarıya dökülmüştü. bu şekilde epey çoğaldı. tavsiye ederim.
yalnız tabi biraz zahmetli bir iş. uğraşmayı göze almak lazım.

Bende İpek kirpik yaptırmıştım Olan kirpiklerimden de oldum kirpik çıkartan bi formül var mı ki?

Bende İpek kirpik yaptırmıştım Olan kirpiklerimden de oldum kirpik çıkartan bi formül var mı ki?
Aci badem yağını kulak çöpü ile diplerine günlük uygulayın hem uzatır hemde kirpiklerinizi çıkartır geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…