• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni polis ne kadar maaş alır?

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
polislik okulunu bitiren işe yeni başlayan bir polisin ne kadar maaş aldığını bilen var mı? ayrıca bi de üniversite mezunu işe yeni başlayan polis ne kadar maaş alıyor?

bilenlerden cevap bekliyorum teşekkür ederim

Polis Akademsini kazanmak zor diye biliyorum. Zaten akademi mezunları direk Komiser olarak mezun oluyor maaşından 2000 fazla olur. Benim abim fakülte mezunuydu sonradan işsizlikten polis oldu 2000 civarı alıyor polis memuru Komiser daha fazla alır.

Son düzenleme:
Polis Akademsini kazanmak zor diye biliyorum. Zaten akademi mezunları direk Komiser olarak mezun oluyor maaşından 2000 fazla olur. Benim abim fakülte mezunuydu sonradan işsizlikten polis oldu 2000 civarı alıyor polis memuru Komiser daha fazla alır.

bilmiyodum bunu teşekkür ederim :)

akademide okuyan bir akrabamız var son sınıfta okuyor şu an. akademiye giriş için bazı fiziki sınavlara tabi tutuluyor. Normal polis memurları 1800 tl civarı maaş ile başlıyor, aile yardımı vs. 2000 tl'ye kadar çıkıyor. Normal bir polis memuru en fazla başkomiser olabilirken(komserlik sınavı var) akademi mezunu 1.sınıf emniyet müdürlüğüne kadar yükselebiliyor

akademide okuyan bir akrabamız var son sınıfta okuyor şu an. akademiye giriş için bazı fiziki sınavlara tabi tutuluyor. Normal polis memurları 1800 tl civarı maaş ile başlıyor, aile yardımı vs. 2000 tl'ye kadar çıkıyor. Normal bir polis memuru en fazla başkomiser olabilirken(komserlik sınavı var) akademi mezunu 1.sınıf emniyet müdürlüğüne kadar yükselebiliyor

polis okulundan sonra açık öğretim işletme okursa insan peki nasıl olur maaşı yada derecesi?

üniversite mezunu devlet memurlarının maaşlarında ufak da olsa bir iyileşme oluyor ancak tam olarak ne kadar onu bilmiyorum. Derece olarak polislikte akademi hariç fark edeceğini sanmıyorum.

2200 civarı sanırım polsan ıcın falan kesılıyor bıraz 100 tl.2den asagı almıyor...istanbuldaysa teror parasıda alır 150ydı en son.dogudaysa daha fazla alır sehıre gore degısıyor

Back