Yeni örmeye baslayan biri olarak

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
Yeni örmeye basladim arkadaslar, profosonyellige gecemedim henüz amatörce atkilar örüyorum simli ipler cok hosuma gidiyor... En iyi stres atma terapim örmek..

ilk ördügüm atki, akilli iplerden..

Yapim asamasinda :)

Son düzenleme:
Sagolun arkadaslar, iplerin kalitesinden güzel gözüküyor yoksa hepsi bi ters bi düz.. En güzelide kendi emeginle ördügün atkiyi kullanmak.. Bi ara hevesim gider gibi oldu ama bu mesajlarinizi gördükten sonra hevesim artti diyebilirim.. Tsk ederim.. yerimseniben

canımhepsi okadar güzelki bayıldım.pembe atkı çok güsel olmuş.bişey sormak istiyorum ben hiç şapka örmedim.beyaz ipten örmüşsün ya nasıl yaptın canım anlatabilir misin bana....
bende acemıyım de....gamyoncuiremsu

bende başladım atkı hava çok soğuk bu havada en iyi yapılacak şey örgü örmek bende çok iyi bilmiyorum aynen senin gibi 2ters 2düz yapıyorum paylaştığın için teşekkürler canıma.s.

AnnemBirMelek
Sağol canım beğenmene sevindim.. berede çok kolay en azından ben kolayını biliyorum..Yine atkı örer gibi düz şekilde örüyosun daha fazla ilmek atman gerekiyor.. baya genişce ördüğünde bırakıp büzerek tepesini ve yanlarını dikiyosun o kadar kolay gelsin..a.s.

serpilce
sağol arkadaşım umarım sende devamını getirirsin..
a.s

Hülya yöneticimize
Lütfen başlığımdaki msjları silmeyin kendi kendime konuşuyor pozisyonuna düşüyorum ayrıca yorumda bulunan arkadaşlar fikirlerini sunmuştu sadece tek cümlelik teşekkürünü içeren msjı yoktu.. Rica ediyorum.. Tşkler..

kendine haksizlik ediyosun acemice diyipte ben okadarini bile yapamiyorum tig isi tamamda sise gelince kasiyorum kendimi :)
cok güzel olmuslar elline emegine saglik
güle güle kullan

canım çok sağol.ilk defa şapka öreceğimde eşim istiyo.başladım canım dediğin gibi.olursa kendimede yapıcam....
bu arada ayıp olmazsa beyaz ve gri iplerin markaları nelerdir acaba merak ettim canım ya.
aklındaysa ben şimdi simli ip alıyorum ama bunlar daha başka sankı bulup ta alamam o kadar beceriksizim yanı...kaydirigubbakcemile3
sevgiler canım:1hug:

Şimal
tşk ederim arkadaşım pembe reveçta küçük kardeşime hediye etmiştim kendime yeniden örsemmi napsam..kaydirigubbakcemile3

incitanemtuana
bende baya zor öğrendim sorma..yerimseniben

AnnemBirMelek
İpin markası panda, inan hepsi bu marka kadar kaliteli olmuyor.. uyduruk bi ipse hiç kaliteli gözükmüyor.. bereni örünce ekle foruma emi:1hug:

istediğin kadar güzel ip olsun beceri olmadıktan sona böyle güzel olmazlar :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…