Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni örmeye basladim arkadaslar, profosonyellige gecemedim henüz amatörce atkilar örüyorum simli ipler cok hosuma gidiyor... En iyi stres atma terapim örmek..
Sagolun arkadaslar, iplerin kalitesinden güzel gözüküyor yoksa hepsi bi ters bi düz.. En güzelide kendi emeginle ördügün atkiyi kullanmak.. Bi ara hevesim gider gibi oldu ama bu mesajlarinizi gördükten sonra hevesim artti diyebilirim.. Tsk ederim.. yerimseniben
bende başladım atkı hava çok soğuk bu havada en iyi yapılacak şey örgü örmek bende çok iyi bilmiyorum aynen senin gibi 2ters 2düz yapıyorum paylaştığın için teşekkürler canıma.s.
AnnemBirMelek Sağol canım beğenmene sevindim.. berede çok kolay en azından ben kolayını biliyorum..Yine atkı örer gibi düz şekilde örüyosun daha fazla ilmek atman gerekiyor.. baya genişce ördüğünde bırakıp büzerek tepesini ve yanlarını dikiyosun o kadar kolay gelsin..a.s.
Hülya yöneticimize Lütfen başlığımdaki msjları silmeyin kendi kendime konuşuyor pozisyonuna düşüyorum ayrıca yorumda bulunan arkadaşlar fikirlerini sunmuştu sadece tek cümlelik teşekkürünü içeren msjı yoktu.. Rica ediyorum.. Tşkler..
canım çok sağol.ilk defa şapka öreceğimde eşim istiyo.başladım canım dediğin gibi.olursa kendimede yapıcam.... bu arada ayıp olmazsa beyaz ve gri iplerin markaları nelerdir acaba merak ettim canım ya. aklındaysa ben şimdi simli ip alıyorum ama bunlar daha başka sankı bulup ta alamam o kadar beceriksizim yanı...kaydirigubbakcemile3 sevgiler canım:1hug:
Şimal tşk ederim arkadaşım pembe reveçta küçük kardeşime hediye etmiştim kendime yeniden örsemmi napsam..kaydirigubbakcemile3
incitanemtuana bende baya zor öğrendim sorma..yerimseniben
AnnemBirMelek İpin markası panda, inan hepsi bu marka kadar kaliteli olmuyor.. uyduruk bi ipse hiç kaliteli gözükmüyor.. bereni örünce ekle foruma emi:1hug: