Yeni öğrendim bu konuyu feryad edesim var

insanları IQ sü yüksek orta düşük diye ayıran bu anlayışı anlayamıyorum, anlamak da istemiyorum. insan bu ne olursa olsun... kimsenin sağlığı oynamaya kimsenin hakkı yok hem de ayrımcılık yaparak...

kızlar bir milletvekiline durumdan bahsetmiştim, ama beni takmadı kendisi. ben de az önce bir gazeteciye gönderdim okuyacağını düşünüyorum inşallah birkaç gün içinde gazetelerde görürüz haberi başka bir şey gelmiyor aklıma

Bugün haber kanallarının bir tanesinde konuyu ele aldılar.
Ortasında yakaladım.
Dernek başkanı olduğunu düşündüğüm bir kadın konuşuyordu.
Sağlık bakanlığı bazı sözler vermiş.
Özellikle olayın sosyal medyada ele alınmasının ve gazetelerde yayınlamasının çok büyük destek olduğunu söyledi.
Bakanlıktan gelecek kararları bekliyorlarmış

Bugün MPS LH Derneği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda oğlu Faruk da bir MPS hastası olan Muteber Hanım'la telefonda görüştüm.
Kendisi çok samimi ve bilgilendirici bir yaklaşımda bulundu.

Şu an için (işin hukuki boyutunu beklerken) olayı gündemde tutmanın büyük yarar sağlayacağından bahsetti.

Umuyoruz ki bu sessizlik birkaç gün içinde bozulacak; çünkü saatler bile çok önemli şu noktada.

MPS'li yakınlarına umut diliyorum bu tertemiz günde.
Yanınızdayız.

ben de mecliste gündeme getirildiğini duymuştum...bu konuyu insanların gündeminde tutabilmek yapılabilecek en güzel şey...

benim kardeşim de engelli..Yarkınla kıyaslanamaz , işinde gücünde hayatını devam ettirebiliyor ve engelli hakları ile ilgili başvurup kazandığı haklar var...bu konudaki derneklerle hiç olmadı kendi derneğiyle bu konu hakkında iletişim kurmaya çalışıyoruz...

Zeynep Hanım'dan uzun zamandır aldığım güzel haberi sizlerle paylaşmadan yapamadım, kendisi de yazacaktır mutlaka ama bekleyemedim

Ankara'da SGK başkanıyla yaptıkları görüşme olumlu sonuçlandı, bundan sonra çocuklar ilaçsız kalmayacak, hatalarını anladılar ve döndüler

Öyle mutluyum ki tarifi yok, hepinize destek için teşekkür ederim, ellerim titriyor sevincimden daha çok yazamayacağım, detayları Zeynep Hanım anlatır

harika bir haber

Hadi ya cok sevindim:) Bu gibi seyler, ne bos seyleri dert edindigimizi gosteriyor aslinda. Sen iyi birisin, hep boyle kal olur mu.

Gününüz gönlünüzce olsun:)
Çok mutluyum çokkkkk,Yarkın ve Yarkın gibi aynı hastalığı yaşayan çocuklar adına,geçen hafta Çarşamba gece 12 de Ankaraya vardık,Perşembe günü mecliste chp izmir vekili Mustafa Moroğlu vasıtasıyla basın toplantısı yaptık,aynı gün saat 3de SGK Başkanı Fatih Acar ile yerinde görüştük,bizleri çok güzel sıcak samimi karşıladılar.A dan Z ye bütün sıkıntılarımızı anlattık,ilacı kesilen çocukları rapor çıkarma ilaç getirtme prosedürünün uzun sürmesini,hastanede yapılan işlemlerin bizim çocuklarımızı çok yorduğunu vs....Fatih Acar bu yasa ile ilgili değişikliğin en kısa sürede yapılacağını,çocukların bu mağduriyetlerinin giderileceğini dile getirdi.Zaman olayının önemini her fırsatta tekrarladık.Güzel sıcak bir toplantı oldu.Yarkın gülmeye başladığında ordakiler ilacının verileceğine seviniyor dediler:)Ben ilk yazdığımda buraya önce bir anne olarak sonra bir kadın olarak sizlerin desteğini bekliyorum demiştim.Şimdi yine önce bir anne olarak sonrada bir kadın olarak Yarkın ve kendi adıma bizleri yalnız bırakmadığınız için yürekten teşşekür ediyorum.Attraenteye ayrıca teşşekür ediyorum izninizle,bu sorunu buraya ilk taşıyan kişi olduğu için:)Hayat kısa ama GÜZEL........
tv arşivi 0700

Bu ağlamada nerden çıktı ,elim sürçtü sanırım yazarken..:))

O cıvıl cıvıl sesinizden, pozitif enerjinizden o kadar etkilendim ki,

Gücünüz , insanlığınız çok güzel.

Sizi tanıdığım için çok mutluyum ve Yarkın oğlunuz olduğu için dünyanın en şanslı çocuğu

Sevgilerimle

Yazacak cok soz var ama düğümlendi bogazım.
Sadece sunu dıyebılırım, son gelısme ınsallah hayata gecırılır.
ınsallah hıc bır anne evladının acısını gormez.
Amin.

bayanlar merhaba
benimde oğlum 4,5 yaşında ve mps hastası. ilginiz ve alakanız için bende adıma çok teşekkür ederim. keşke herkes sizin gibi düşünse..biz ilaca bu ay başlıyoruz.şuanda hafif derecede zeka geriliği tespit edildi.6 ay sonra zeka testini tekrar yapacaklar. yoksa sanırım ilacı kesecekler.ama ben ilacın oğluma iyi geleceğine ve zekasının düşmeyeceğine inanıyorum.netten araştırırken gördüm bu konuyu. bende bi anne olarak yazmak istedim.
ilgileriniz için tekrar teşekkür ederim.

bişey yazacam ama siyasete kaçar mı bilemiyorum
nedir bu ülkenin kendi vatandaşlarına ettiği zulm yahu
öğrencilerine sayısız sınavla eziyet hastalarına eziyet herşeye bi engel
neyse...
yazmak istemiyorum kelimeler kifayetsiz

İnancınıza dualarımızla desteğiz hepimiz. Rabbim yardımcınız olsun

Atkadaşlar merhaba
Aybush arkadaşımızın açtığı buna benzer bir konuya destek olmak için hortlatıyorum konuyu kusura bakmayın. O zamanlar sesimizi duyurmayı başardık şimdi ne yapabiliriz sma hastası çocuklar için birbirimize akıl verelim. O zamandan sonra aramızda zeboş yok ama eminim duyar bizi gittiği yerden hadi düşünelim hep birlikte neler yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…