Yeni öğrendim bu konuyu feryad edesim var

Muhammed Ali Rıza Canbakal 'a destek olalım arkadaşlar 3 Aylık bir bebek ilacın %95 faydalı olması için son 3 ayı kaldı..

Çaresi varken çaresiz kalmasınlar🙏

IMG-20200929-WA0004.jpg

İnstagramda hem kumbaraları hem sayfaları var ..Muhammed Ali Rıza Sma

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba şu an Muhammedin Kumbarası İnstagramda Canlı yayında Sattiklari Ürunlerin hepsi Sıfır.Harika güzel ürünler var .Yardım etmek isteyenler lütfen baksın. İnstagram sayfası @muhammedriza_sma

Arkadaşlar merhaba şu an Muhammedin Kumbarası İnstagramda Canlı yayında Sattiklari Ürunlerin hepsi Sıfır.Harika güzel ürünler var .Yardım etmek isteyenler lütfen baksın. İnstagram sayfası @muhammedriza_sma

Ailesi acil yardım bekliyor.
Kol ve bacak kas kaybından sonra yutma ve nefes almada zorlanmaya başlamış bebek. Nefes alması için boğazı delinmeden once ilacı almak istiyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-05-14-48-36-292_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-10-05-14-48-36-292_com.android.chrome.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 21
Bir kadın cinayetiyle açtığım bu günü bir çoçuğun istismar haberiyle kapattım. Kimsenin hiçbirşey umurunda değil. Herşey bir düzende yürüyüp duruyor. Kendi akıl sağlığımı korumakta zorlanıyorum. Uzun sürede TV izlemiyordum. Sadece dijitürk film. Çünkü panik ataktan tut bir sürü şey yaşadım. Sinirlene Sinirlene üzüle üzüle yürüyüşlere katılsamda yazsamda çizsemde kampanyalarla olmuyor.Herşey için bağırmak zorundamıyız olması gereken niye olmaz. Normali bu değilmi Çocuklar geleceğimiz değilmiydi. Yaşama hakkı parayamı bağlıydı. Vicdan merhamet sağduyu nereye gitti... Yoruldum. Çok yoruldum.

Back