Yeni öğrendim bu konuyu feryad edesim var

Ben bir hesap açıp bazı gazetecilere , Okan Bayülgen ve Anjelika Akbar ' a tweet attım , yalnız kullanmayı pek bilmiyorum , onlara ulaşır değil mi bu şekilde ?
Çok teşekkür ederim , herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
yazdım yazdım sildim... şairin dediği gibi "dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük"
aziz nesin'i daha iyi anlıyorum şimdi...

aziz nesin az bile demiş hemde çok az

Aynen yazdım yazdım sildim "dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük"...

ama bende niyeyse her sözcük küfre değil, bedduaya dönüyor içimden

Hep bir gün keser döner sap döner, gün gelir devran döner demek geliyor.

İnansa bu sözde inananlar, bu dünyanın öte tarafınında olduğuna acaba böyle fütursuz olabilirler mi ? İnançları özde değil , dilde bunların.

Bir arkadaşım yazmış, 200.000 kişilik platformda yazan sayısına bak diye, gerçekten içler acısı. Ha bide şu var, oy verenlerin bile destekleyemeyeceği , desteklese bile yazamayacağı bir konu olduğunu da unutmayalım. Hangi yüzle yazacaklar, hangi yüzle o evlatlar ölsün devlet haklı diyebilecekler.

Son düzenleme:
Zeynep Hanım,

London2012 arkadaşımız twiter hesaplarını açmış, o sayfaları düzenlemek için sizden bilgi almam lazım, bende çok profesyoneli değilim ama öğreneceğim. Benimle irtibat kurmanızı rica ediyorum. Size özelden bilgilerimi göndermiştim

Arkadaşlar bu konunun peşini bırakmayalım, gündemde tutalım, desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum

Hay Allah'ım bu ne demek ya zekasında sorun var diye ölsün mü bu çocuklar! Yazık günah! Nasıl vicdansızlık bu böyle.. :50:

Ben konuya gelene kadar herkes ne güzel cözümler bulmus..!!!

Yapabilcegim extra birsey varsa beni de haberdar edin, ben de köse yazarlarina mail atayim belki birden fazla mesaj iletildiginde daha fazla dikkat ceker..

Devlet bakar sözü kulaklarimda cinliyor su anda...

sabah sabah moralim sıfır oldu.ben görmemiştim bu haberi çok üzüldüm o yavrucaklar için..Allah herkese akıl fikir versin diyecek laf bulamıyorum

Arkadaşlar

Mps derneğinin kurucusu ve yöneticisi Nalan Hanım ile görüştüm.

Gerekli tüm yasal girişimler yapılmış, başvurularına sonuç bekliyorlar

Bizden destek bekliyorlar, konuya dikkat çekmek için yardıma ihtiyaçları var

Şirketteki arkadaşlardan yardım alıyorum, twiter hesabı düzenleniyor

Zeynep hanım eylem için izinleri almaya uğraşıyormuş, o da tamamlanınca eyleme de katılırız diye düşünüyorum.

bir de mail zinciri yaptım, herkese gönderiyorum

Allah yardımcımız olsun

twit kullanmıyorum

ama facede paylaşmamın bi faydası olurmu

yada başka bişey

ne bileyim siz söyleyin

Bence herşeyin faydası olur, Nalan Hanım bugün bana artık insanların bu hastalığı tanıdığını,her geçen gün farkındalığın arttığını söyledi. Haklı, hangimiz biliyorduk ki MPS LH ın ne olduğunu.

Ne kadar duyurabilirsek o kadar iyi, bir günde derneği ziyaret etmek istiyorum, en azından moral olur insanlara, savaşları çok büyük ve zor

Kürtaj tartışmasında da çıkıp; "Devlet bakar." diyorlardı. :) Daha dünyada olanları sahiplenmeden tohum olacaklara sahip çıkmak niye? :) Sanki dünyanın en kıt nüfusa ve en güçlü ekonomisine sahip ülkeymişiz gibi davranmak niye? İşsizlik gerçeğini aştık da, 3 çocuk şartı ve kürtaj engeli getirmeye çalışıyorlar. Uğraşlarını takdir ediyorum ama yanlış yolda ilerliyorlar. Türkiye ekonomisi 2023'te kendini özgür bırakacak etmenlerden sebeplenemezse krize girecek ülke o yıllarda. Bu da o sahipleniriz dediğiniz çocukları doğrudan etkileyecek...

Hangisi cinayet? Kürtaj mı? Ya da hangisi daha acı?

İkiside cinayet ama tedavi edilmeyen çocuklar daha acı.

Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ama hiçbir korumada %100 güvenli değildir. Tecavüzü var, cahilliği var, var oğlu var. Bir sürü gazetede okuyoruz "öpüştüm hamile kalır mıyım" diyor. Cinselliğin tabu olduğu bir toplumda cahillikten bile olsa mutlaka istemeyen gebelikler oluşuyor. Bu yatmasını bildin korunmasını da bil gibi birşey değil. Dolayısıyla çöpe atılan, wc deliğine bırakalın nefes alan, bakmaya kıyamadığın dünyalar güzeli evlatları ölüme terketmek yerine yasal sınır içerisinde kürtaj tabi ki daha mantıklı.

Ancak, isteyerek uğruna hayaller kurularak doğmuş bir evladı sırf zeka seviyesi düşük diye bile isteye acı çekerek ölüme terketmek daha acı. Ve ne acıdır ki o hastalığın emaresidir zeka seviyesi. Yani o hastalığın pençesine düşen hiçbir evladın IQ su yüksek olamaz.

Bence diye bitireyim.

Back