Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside cinayet ama tedavi edilmeyen çocuklar daha acı.
Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ama hiçbir korumada %100 güvenli değildir. Tecavüzü var, cahilliği var, var oğlu var. Bir sürü gazetede okuyoruz "öpüştüm hamile kalır mıyım" diyor. Cinselliğin tabu olduğu bir toplumda cahillikten bile olsa mutlaka istemeyen gebelikler oluşuyor. Bu yatmasını bildin korunmasını da bil gibi birşey değil. Dolayısıyla çöpe atılan, wc deliğine bırakalın nefes alan, bakmaya kıyamadığın dünyalar güzeli evlatları ölüme terketmek yerine yasal sınır içerisinde kürtaj tabi ki daha mantıklı.
Ancak, isteyerek uğruna hayaller kurularak doğmuş bir evladı sırf zeka seviyesi düşük diye bile isteye acı çekerek ölüme terketmek daha acı. Ve ne acıdır ki o hastalığın emaresidir zeka seviyesi. Yani o hastalığın pençesine düşen hiçbir evladın IQ su yüksek olamaz.
Bence diye bitireyim.
evet canım![]()
Arkadaşlar az önce doktorum aradı haberlerde bununla ilgili bir şey varmış, bakan çözülecek demiş ama ben haberi bulamıyorum
Ben Serap Ezgüyüde aradım geri dönüş olmadı,yürekten teşekkür ediyorum burda yazan herkese,insanın yalnız olmadığını hissetmesi bilmesi güzel bir duygu:)Biz İzmirde yaşıyoruz,burda gerekli izinleri alıp Yarkın için eylem yapmayı düşünüyoruz.
Kürtaj için yürüyenler iş kendi keyiflerine gelince ses çıkartırlar.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ancak ne gerek var bõyle ithamlara, kürtaj için yürüyen bir insan olarak bu konuda da elimden geldiğince sesim yettiğince ses çıkarmaya çalışacağım. Bu konuyu düzeltmek için çaba harcayan birşeyler yapmaya çalışan ancak yasakların karşısında olduğundan da emin olduğum birsürü insan var bu başlıkta, beraber iyi birşeyler yapmak için çalışacaksak lütfen ayrılık yaratmayın sizde.
Arkadaslar twitter hesabi olan MPS sayfasini takip edebilir mi. Sayfayi konu sahibi duzenliyor ben degil, ona yardimci olalim lutfen. MPSicinElele (@MPSicinElele) Twitter'da
Ben Yarkının annesiyim,IQ sü düşük olduğu için ilaç alamayan çocuğun,önce bir anne olarak sonra bir kadın olarak sizlerin desteğini bekliyorum istiyorum,bazı şeyler vardırki insan başına gelince anlar,ÇARESİZLİK kadar zor bir durum yok,heleki evladın içinse bu.Burda yapmış olduğunuz paylaşımlarınız için teşekkür ederim,bukonunun çözülene kadar gündemde kalmasını istiyorum bunun içinde sizlerin yardımını istiyorum.Hayat kısa herkes için,güzelde.....
Bir ana haber bülteninde çıkmıştı bu konu ama pek etki etmedi nedense!
Aslında sabah haberlerinde özellikle fox tv'de seyirci mesajları okunuyor. Oralara bir gün kararlaştırıp topluca mesaj atabiliriz.
Zeynep hanım siz de onlara ulaşıp bir telefon bağlantısı olabilir canlı yayında diye düşünüyorum.
Merhabalar,Zeynep Hanım merhabalar, birkaç gündür MPS ile, MPS hastaları için ülkemizde yapılan son düzenleme ile ilgili bilgi toplamaya çalıştım, daha sonra oturup ülkede işe yarayabileceğini düşündüğüm yazarların, habercilerin çeşitli örgütlerin hatta gündüz kuşağı programcılarının iletişim adreslerinin bir listesini çıkarttım, yarından itibaren de mail ya da telefon yoluyla ulaşmak ve dikkatlerini bu konuya çekmek için uğraşacağım. Ne kadar yararlı olur ya da duyarlı ve toplum üzerinde etkili birilerine ulaşabilir miyim bilmiyorum, ama olur da birilerine ulaşabilirsem sizin e-mail adresinizin elimde bulunması, size ulaşabilmek açısından çok iyi olur. Çünkü biz empati kurmaya çalışsak, giden canlar için üzüntü duysakta, gerçek acıyı çeken, gerçek endişeyi duyan sizsiniz. Yarkın'ı ve onun gibi çocukların yaşama hakkını en iyi anlatabilecek olan da sizsiniz.