• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yeni nişanlandım ama kafam çok karışık. lütfen yardım edin :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım bnm teşekkürler cevap attığın için. biliyorum daha 1 ay oldu nişanlanalı ama sorunlar devasal boyuta ulaştı bak 2 gündür aramıyor. çünkü ben aramadım ben arasam hemen konuşcak ama ilk adımı ben atmaktan yoruldum ailemde istemiyorsan yapamıycağını düşünüyorsan yol yakınken vazgeç diyor ama çok da seviyorum malesef ki sevmesem bunaada katlanamazdım. geçen gün geçmiş bana işte keşke seni hiç tanımasaydım ozaman evlilik fikrini bile düşünmez rahatça yaşardım diyo sonrada beni sana bağlayan ve vazgeçirmeyen ne anlamıyorum diyor bunlar normal şeyler mi bi söyler misin? senin eşin ne güsel üstesinden gelimş ilişkiniz için çabalamış. kız evi naz evidir ama bizde oğlanın kaprislerinden bana sıra gelmiyo ki. birde annesi var babası ölmüş annesinin de psikolojik sorunları var bende annesiyle yaşamak istemiorum kapımız bacamız ayrı olsun dedim ona tepki gösterdi olmaz dedi. sonrada bari aynı apartman yada yakın binalarda bulalım da ama yinede 2+1 bile olsa beraber yaşayalım dedim bu fikri biraz düşüncem dedi. bunlar yüzünden aslında bnm kafam karışıyor çok yorulduğumu hissediyorum ama yorulduğunu dillendiren hep o napmalıyım?
inanamiyorum ya aynisi iste aynisi...benim ailem de bir cok duruma sinir olmus durumda...onlarda erkek evi artik naz evi olmus diyorlar. bizde dünden beri kavgaliyiz

öyle umuyorum ama akşam o ayrılık laı ağzından çıksın bi ağlamayacağım çünkü ben bu ilişki için çok çabaladım yapacağım bişeyde yok bu saatten sonra. sigarayıda yeni bırktı ondandır diyorum ama bi insan bukadarda saçmalamaz yaaaa::(

benimki de demişti bi kez, çok üzmüştü beni. ama şimdi seni asla bırakmam diyo. ya arada gelebiliyo heyheyler. üzülme :)

beraberken sadece benimleyken hayatımız o kadar güzeldi ki ama artık çok kirlenmişti herşey
en basiti dün sabah şakalaşarak uyandık beraber kahvaltı yaptık..ve aynı gün ben artık dayanamayıp ailemin yanındayım..
umarım umarım düzelir ama kandırmak bana göre değil %90 böle oluyor canım malesef..olurum canım tabi görüşürüz..
haa bu arada sana tavsiye ltfn dik ol sakin aciz olma konuşurken karşısında..

canım özel mesaj atmışsın ama daha yeni olduğum için özel mesaja yetkim yok benim cevap atamadım o yüzden.. öncelikle başın sağolsun. dediğin gibi kimse ailenin yerini tutamaz.. bu akşam dik durcam karşısında ağlamayacağım desemde her kavgamızda ağlıyorum sonrada kendimden nefret ediyorum. nasıl bi aciz hale düştüm böyle. 3 yıldır kendimden okadar taviz verdim ve okadar değiştim ki:( eğer ayrılırsak bi daha evlenme fikrini bile düşünmeyeceğim üniversite okuyacağım derslerle uğraşmak beni rahatlatan tek meşgale olacak..

bence herşeyi göze al ve onunla konuş. ayrılmak gibi bir niyeti varsa da kabul et. başın dik dursun sakın aciz duruma düşme. evlenince düzelir tantanasına ben inanmayanlardanım. bir şey ya vardır ya yoktur. seni bu kadar şüpheye düşüren bir insanda birşeyler muhakkak vardır. bencede ailenin tavsiyelerine uy. yol daha yakın evlendikten sonra ömrünün sonuna kadar ağlıcana belki 1 sene sonra normal hayatına dönersin. acı bunlar ama hayatn gerçekleri :50:

sağol canım. dediğin gibi bişey seni tereddüte düşürüyorsa ya vardır yada yoktur. bu akşam netleşecek herşey. gelişmelerden haberdar ederim nede olsa ayrılırsak bana gecelerde uyku yok:(

tamm canım dediğim gibi dik dur eğer olumsuz bişi olursa da herşeyin hayırlısı de allah hakkında hayırlısı neyse onu eylesin. hayırlısı için dua et ayrılsan bile üzülme senin kaderinde o varsa döner dolaşır yine gelir ama hayırlı değilse zaten ayrılın hiç olmazsa ilerde daha büyük dertlerle üzülmemiş olursun. burda konuştukça rahatlarsın canını sıkma sakın allah yardımcın olsun...

sağol tatlım burada yazara içimi biraz olsun hafifletmek iyi geldi dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim .iyiki üye olmuşum

inanamiyorum ya! sanki beni anlatmissin! ayni seyleri bende yasiyorum. ben aramadigim zaman haftlaarca aramiyor! seninde dedigin gibi cok ilgisiz ve sanki nisanli degiliz de senelerdir evliymisiz gibi davraniyor. ben anlamadim ama senin kafan da karisik benimkide karisik karmancorman. insan gelecekle ilgili güzel seyler konusmak isterken durmadan tartismak ve sürekli özür dileyen taraf olmak bi zaman sonra alttan almaktan cok enayilik oluyor gibime geliyor

haklısın canım anlattıkların bana aynı ben dedirtti.. benim durum bu akşam netleşcek. sen ne yapmayı düşünüyorsun?

inanamiyorum ya aynisi iste aynisi...benim ailem de bir cok duruma sinir olmus durumda...onlarda erkek evi artik naz evi olmus diyorlar. bizde dünden beri kavgaliyiz

:D yoksa biz aynı adamla mı birlikteyiz canım ya :D artık şüphe duymaya başladım:D şaka bi yana çok zor durum seni en iyi anlayan benim:(

benimki de demişti bi kez, çok üzmüştü beni. ama şimdi seni asla bırakmam diyo. ya arada gelebiliyo heyheyler. üzülme :)

valla sizde bi kez olmuş bizde bu ilk deiğil 7-8 kez tartıştık ve ben aramasam umrunda deil barışıncada el bebek gül bebek küsüncede dünyayı bana dar ediyo:(

canim bu aksam eger senden ayrilmak istedigini söylerse tek bi söz söyleme ve sakin aglama! arkani dön ve git. görsün ki hic kimse vazgecilmez degil. seni en iyi ben anlayabilirim ayni seyleri yasiyoruz. benim ne beyinsizligim kaldi, ne geri kafaliligim, ne gevezeligim kaldi nede calismayan kafam...söylebilecegi her türlü seyi söyledi inan. kolumu bile cimdikledi hala izi duruyor.
bense kendimi taniyamiyorum bile..artik bende pes etmekten yoruldum. gecende ona cok üzgün oldugumu mutsuz oldugumu söyledim aglayarak, bana mutsuzsan bu iliskiyi neden sürdüyorsun dedi. agladigim zaman da asiri sinirli oluyor diyor ki ne var aglayacak bu kadar madem ben seni bu kadar aglatiyorum benden ayril benim gibi bi adamla napacaksin diyor.
ben ayrilmak istedigimi söylesem direk kabul eder ve pesimden kosmaz. bunu biliyorum kendisi de söylemisti zaten.
size soruyorum bu durumda gercekten devam etmeli miyim.tabi sorunun cevabi siz de degil ama ben yasadigim ülkeyi birakip gidicem oraya ailemi birakicam bu yuzden cok kararsizim

canım benim ben nişanlı filan değilim büyük laflarda etmek istemem ama senin gibi düşünüyorum nişanlılık en tatlı süreç diye düşünüyoorum bi erkeğin tavırları o zamandan değişmeye başlarsa ilerde ne olur:26: babanı kaybetmişsin Allah sabırlar versin arkadaşımız içinde hayırlısı olsun

Allah razı olsun RABBİM hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim hemfikir olmamızada sevindim:)

valla sizde bi kez olmuş bizde bu ilk deiğil 7-8 kez tartıştık ve ben aramasam umrunda deil barışıncada el bebek gül bebek küsüncede dünyayı bana dar ediyo:(

sen de huyunu öğren artık kıs :) demek kü küsüp küsüp geri geliyo. o yüzden kahretme boşuna kendini

yok canım ya üstüne düştüğüm doğru ama bi kaç gün aramadım kafamızı dinledik ikimizde diyor by normal mi sence

oyleyse canım ayrılmak ıstıyor bırakan taraf o olmamak ıcın boyle davranıyor bunun baska acıklaması yok bence ayrılık mevzusunu ac bakalım ne dıcek.uzuldum vallahı.ve nısanlına cok sınır oldum.ya acaba soylemı oldu nısanlandı artık rahatlık geldı oylemı dersın hanı evlenıncede olur ya erkekler rahatlar artık nede olsa benım falan der oylemı dsunuyor kı

sağol tatlım benim çok güzel bi cevp yazmışsın çok içten geldi yazdıkların. okurken haklı olduğunu dahada anladım. çünkü geçenlerde konuşurken tatile gidelimmi filan diodu nişanlım bana annemde hopp noluyo sadece bi nişan bu dediğinde ise nişanlım artık nişanımı kalmış yakında evlencez demeye başladı kafasından düğün tarihleri uyduruyo. ben yaz düğünü istiyorum uzattıkça ne gerek var kışın yapalım gitsin diyo annem de diyo ki nu çocuk seni elinde tutmaya çalışıyo. kaybetmekten korkuyo. ama şöyle bi düşünüyorum bu nasıl kaybetmekten korkmak anlamadım. demin aradım demin dedim ki kaç gündür konuşmuyoruz dayanamadım aradım dedim. onun bana dediği cevap kaç gündür kafamızı dinledik fenamı oldu diyo bu nedemek şimdi dedim zaten sesi uykuluydu dedim ki git sen uyu nedediğini bilmiosun dedim kapattım ya bilmiyorumda yoruldummm artık

inşallah azda olsa sana yol göstermiş olurum yani bir erkekte nişanlıyken heyecan bitmişse geri gelmez çok üzgünüm ama böyle bana dışardan herkes diyordu bu çocuk sana soğuk diye zaten hiç yüzüm gülmüyordu sevgiyse evet bende sevmiştim hatta bazen hala aklıma geliyor ama huzurluyum çok şükür sana hemen at nişanı demiyorum ama duygularını it bir kenara sonra ah kafam deme arkadaşım mantığını ayırma düşün ben bunla evlenicem diye daha şimdiden kafa dinlemekten bahsediyor bu ne büyük terbiyesizlik seni el üstünde tutması gerekmezmi? ben bunu bilir bunu söylerim erkek kadından daha çok sevmeli etrafında pervane olmalı kadın yıpranmamalı sevgisizliği ilgisizliği hiçbirimiz kendimize layık görmeyelim evlenip mutsuz olmaktansa nişan attı olmak inanki çok daha güzel yüzük bu 30kerede atarım dul değilim sonuçta işime gelmez yollarım bohçalarını ama evlendiğinde o adama katlanacaksın iyi düşün

canim bu aksam eger senden ayrilmak istedigini söylerse tek bi söz söyleme ve sakin aglama! arkani dön ve git. görsün ki hic kimse vazgecilmez degil. seni en iyi ben anlayabilirim ayni seyleri yasiyoruz. benim ne beyinsizligim kaldi, ne geri kafaliligim, ne gevezeligim kaldi nede calismayan kafam...söylebilecegi her türlü seyi söyledi inan. kolumu bile cimdikledi hala izi duruyor.
bense kendimi taniyamiyorum bile..artik bende pes etmekten yoruldum. gecende ona cok üzgün oldugumu mutsuz oldugumu söyledim aglayarak, bana mutsuzsan bu iliskiyi neden sürdüyorsun dedi. agladigim zaman da asiri sinirli oluyor diyor ki ne var aglayacak bu kadar madem ben seni bu kadar aglatiyorum benden ayril benim gibi bi adamla napacaksin diyor.
ben ayrilmak istedigimi söylesem direk kabul eder ve pesimden kosmaz. bunu biliyorum kendisi de söylemisti zaten.
size soruyorum bu durumda gercekten devam etmeli miyim.tabi sorunun cevabi siz de degil ama ben yasadigim ülkeyi birakip gidicem oraya ailemi birakicam bu yuzden cok kararsizim

anlattığın gib benimde ne cahilliğim kaldı ne saflığım küfür etmedi belki ama arada sırada hakaretleri oldu. geçen günde dediki kimse vazgeçilmez değildir. sen senden vazgeçemediği sanıyorsun tamam ben senin neyine bağlıyım onuda bilmiyorum ama gayette vazgeçmek istesem geçerim demişti.. o yüzden çok iyi düşün. ben şuan bu satırları ağlayarak yazıyorum . çünkü biz konuşamayız o konuşcak ben dinliycem beni aşağılayacak sonra ben savunmaya geçeceğim sonrası malum kavga edeceğiz o küsüp gidecek konu yine çözülmeyecek ama bu akşamla ilgili net konuştu herşey bu akşam kesin hal alacak bu böyle yürümez dedi muhtamel hatta kesin bişey ayrılalım demesi. ben şuan ağlıorum ama inşallah karşısında dik durabilirim 3 yılım heba oldu :( :( sevdiğim adam o değil benim ömrüm deyip ağzımın içine bakan o değil :( herşey elde edene kadarmış demek yazık çok yazıkkk :'(

oyleyse canım ayrılmak ıstıyor bırakan taraf o olmamak ıcın boyle davranıyor bunun baska acıklaması yok bence ayrılık mevzusunu ac bakalım ne dıcek.uzuldum vallahı.ve nısanlına cok sınır oldum.ya acaba soylemı oldu nısanlandı artık rahatlık geldı oylemı dersın hanı evlenıncede olur ya erkekler rahatlar artık nede olsa benım falan der oylemı dsunuyor kı

tatlım böyle bi rahatlık şekli ben hiç görmedim ozaman öyle şeymi olur. nişanlandık die ayrılalım demeye getirmek ne demek. ben onun isteklerine cevap vermiyomuşum. hayatımıza 3. kişileri sokuyormuşum. nişanlıymışız ama ailemin yanında yanına oturamıyomuşum onu evden geçirirken öpemiyomuşum bu böyle yürümeze getirdi olayı ve artık eminim %100 ayrılmak istiycek

anlattığın gib benimde ne cahilliğim kaldı ne saflığım küfür etmedi belki ama arada sırada hakaretleri oldu. geçen günde dediki kimse vazgeçilmez değildir. sen senden vazgeçemediği sanıyorsun tamam ben senin neyine bağlıyım onuda bilmiyorum ama gayette vazgeçmek istesem geçerim demişti.. o yüzden çok iyi düşün. ben şuan bu satırları ağlayarak yazıyorum . çünkü biz konuşamayız o konuşcak ben dinliycem beni aşağılayacak sonra ben savunmaya geçeceğim sonrası malum kavga edeceğiz o küsüp gidecek konu yine çözülmeyecek ama bu akşamla ilgili net konuştu herşey bu akşam kesin hal alacak bu böyle yürümez dedi muhtamel hatta kesin bişey ayrılalım demesi. ben şuan ağlıorum ama inşallah karşısında dik durabilirim 3 yılım heba oldu :( :( sevdiğim adam o değil benim ömrüm deyip ağzımın içine bakan o değil :( herşey elde edene kadarmış demek yazık çok yazıkkk :'(

ve sen hala bu adamla nişanlısın:50: aç gözünü ALLAH AŞKINA evlendikten sonrada mutsuzum yeni evlendim ama yürümüyor diye konu açacaksın yavrum

inşallah azda olsa sana yol göstermiş olurum yani bir erkekte nişanlıyken heyecan bitmişse geri gelmez çok üzgünüm ama böyle bana dışardan herkes diyordu bu çocuk sana soğuk diye zaten hiç yüzüm gülmüyordu sevgiyse evet bende sevmiştim hatta bazen hala aklıma geliyor ama huzurluyum çok şükür sana hemen at nişanı demiyorum ama duygularını it bir kenara sonra ah kafam deme arkadaşım mantığını ayırma düşün ben bunla evlenicem diye daha şimdiden kafa dinlemekten bahsediyor bu ne büyük terbiyesizlik seni el üstünde tutması gerekmezmi? ben bunu bilir bunu söylerim erkek kadından daha çok sevmeli etrafında pervane olmalı kadın yıpranmamalı sevgisizliği ilgisizliği hiçbirimiz kendimize layık görmeyelim evlenip mutsuz olmaktansa nişan attı olmak inanki çok daha güzel yüzük bu 30kerede atarım dul değilim sonuçta işime gelmez yollarım bohçalarını ama evlendiğinde o adama katlanacaksın iyi düşün

biliyorum benim iyiliğim için üşenmeyip okadar güzel sözler yazıyorsun ki canım benm sağol ama işte insan toz konduramıyor sevdiğine. mutlaka bi amacı vardır diyosun ama şuan amacı ayrılık doğrultusunda gidiyor. ne umdum ne buldum diyorum. evlenip mutlu yaşayacağım dediğim adam bana bunları söyleyecek ayrılalım diyecek diye ödüm kopuyor ve diyeceğini biliyorum. bile bile gidiyorum .aptallık bende niye duymak istiyorum ki:( yaaaaaaaaaaaa nefret ediyorum bu dünyadannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

aman birakiyosa biraksin bee acayip sinirimi bozdu suan ayni benim nisanlim gibi! bak canim bende suan kafam cok karisik sana nisani at demiyor kimse ama iyi düsün. annen en azindan analiz ediyor sana fikrini söyleis onu da ciddiye al. insan baskasini da sever leyla mecnun falan yalan bunlar canim ne yani ömür boyu onun yasini tutacak degilsin ya

aman birakiyosa biraksin bee acayip sinirimi bozdu suan ayni benim nisanlim gibi! bak canim bende suan kafam cok karisik sana nisani at demiyor kimse ama iyi düsün. annen en azindan analiz ediyor sana fikrini söyleis onu da ciddiye al. insan baskasini da sever leyla mecnun falan yalan bunlar canim ne yani ömür boyu onun yasini tutacak degilsin ya

ya bide ben onun biz ayrılırsak başkasıyla olacağı fikrini hazmedemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi düşünsene o yüzden de bırakmak istemiyorum ben ondan ayrılırsam bidaha evlenme fikrine hiç sıcak bakmam artık ama o bakrsa ve evlenşrsede dayanamam

biliyorum benim iyiliğim için üşenmeyip okadar güzel sözler yazıyorsun ki canım benm sağol ama işte insan toz konduramıyor sevdiğine. mutlaka bi amacı vardır diyosun ama şuan amacı ayrılık doğrultusunda gidiyor. ne umdum ne buldum diyorum. evlenip mutlu yaşayacağım dediğim adam bana bunları söyleyecek ayrılalım diyecek diye ödüm kopuyor ve diyeceğini biliyorum. bile bile gidiyorum .aptallık bende niye duymak istiyorum ki:( yaaaaaaaaaaaa nefret ediyorum bu dünyadannnnnnnnnnnnnnnnnnnn :(

ah canım benim anlıyorum için yanıyor ama biraz sakin ol hayırlısını iste

Back