30 temmuz 2011 günü nişanlandık. nişanımız olmadan önce kavgalarımız oluyordu ama üstesinden çabucak gelebiliyordum. artık çoğu şey daha zor gelmeye başladı. tamam ben istedim nişanlanmayı ama herşeyi tek başıma üstleneceğimi bilemezdim. size olayı anlatayım nişandan sonra nişanlımda bi rahatlık bi vurdumduymazlık oluştu. sanki ilgisi azaldı. bana artık çok yoruldum kimseyi istemiyorum olacaksa olur olmuyacaksa olmaz sevsekte yoruldum filan demeye başladı tek sebep ailemin çok fazla müdahale etmesi aşırı alışveriş tutkum olarak gösteriyor. sanki kendisi sütten çıkma ak kaşık ama hep arayan ben oluyorum. 1 gün çok iyiyken ertesi gün en ufak bi tartışma sebebi bulup ben aramassam günlerce aramayabiliyor. sizce napmalıyım. ailemde üzülyor bu halime çünkü kafama çok takıyorum. hayır ortada bi sorunda yokki şu olay var deseem gün içindeki en ufak bişeyi söylemiyor ertesi günkü olayla beraber birleştrip koca bi sorunmuş gibi önüme bütün küçük sorunları sıralıyor. kendimi suçlu gibi hissettiriyor napmalıyım die düşünen hep benim. şimdi böyleyse evlenince neolacak halim diyede düşünüyorum hiç birşey bilmiorum artık lütfen yardımmmm edin