ben de bir anlık gafletle hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim... pişman da değilim aslında ama bazen de yokluklarını aradıklarım oluyor... ama gün gelip de kotu olan olmaktansa emek verip de tepemize çıkmalarındansa boylesi daha iyi oldu sanki... çok çabuk güveniyorum ve en sonunda kazık yiyorum...Oncelikle kendime kucuk hedefler koyacagim haftada bir esim ve ailemden baska biriyle gorusmek gibi cunku gercekten onlardan baska kimse yok hayatimda. Bu yuzyuze gorusmek olabilecegi gibi telefon veya mesajlada olabilir bu bile sosyallesme acisindan benim icin bir devrim sayilabilir :)
Aslinda ben kimseyi silmedim veya kimseden kazik yemedim zaten hep az ve oz arkadaslarim oldu ama onlarlada hayat sartlari falan ayri dustuk cok kendihalinde biri oldugum icin kimseylede tanisamiyorum komsuluk falanda yok burda ben o yuzden boyle kaldim bir basima. Aslinda ben tam olarak bilmiyorum boyle iyimiyim yoksa duzenli gorustugum birileri olsa mi iyi....ben de bir anlık gafletle hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim... pişman da değilim aslında ama bazen de yokluklarını aradıklarım oluyor... ama gün gelip de kotu olan olmaktansa emek verip de tepemize çıkmalarındansa boylesi daha iyi oldu sanki... çok çabuk güveniyorum ve en sonunda kazık yiyorum...
erken kalkarsan gün daha uzun gelirDorduncu gun esimle olan gereksiz tartismalarla basladi ama olur okadar, sonrasinda hemen tatliya bagladikbugun iki gundur gene yemek yapmayi sallamistim ama bugun menude tarhana corbasi, kiymali makarna ve yogurtlu brokoli var oh miss su ders olayina da alisiyorum bugun dunki kadar zor gelmedi hatta keyif bile aldim .. bide yeni bir hedef koydum erken kalkmak.. iki gundur basari ile uyguluyorum. Dokuzdan once kalmaya karar verdim benim gibi 11 12 lere kadar miskin miskin yatan biri icin super hem gunlerde kisaldi boylelikle zaman bana kaliyor
2 lt su çok iyi de 5 porsiyon sebze meyve çok değil mi :))Besinci gun ne yazsam bilemedimpek birsey yapmadim aslinda evdeydim esimle market alisverisine gittik o kadar sanirim ama saglikli beslenmeyle ilgili madde cook genel biraz daha ayrintiya inmem lazim. Gunde 2 litre su icmek, bes porsiyon sebze meyve yemek gibi pek uyguladigim soylenemez ama son birkac gundur kendimi daha iyi hissediyorum
Gercekten oyle artik erken kalkcam bide gunlerde kisaldi zatenerken kalkarsan gün daha uzun gelir
öğlene kadar yatınca hemen akşam oluveriyor
Canim 5 porsiyon oneriyor uzmanlar cook degil aslinda onlarin porsiyonlar malum bir Elma bir porsiyon, iki kase yesillik veya bir kase sebze yemegi bir porsiyon gibi2 lt su çok iyi de 5 porsiyon sebze meyve çok değil mi :))
Tesekkurler tavsiyeler icinFarklı yemekler tatmak ve evde denemek kitap edinmek. Farklı müzikleri dinlemek de iyi gelebilir size. Bir de bebekler masraflı ama kasmayın kendinizi. Zaten ilk zamanlar zorlu geçiyor evde. Dışarı çıkıp gezin. Parka gidip takın kulaklıklarınızı birde sevdiğiniz bir kitap ya da bir çay bahçesi. Kahve keyfi.