Yeni Mutlu Hayatim

Onuncu gun. Bekledigim guzel haber olmadi :KK43: yikildim tabiki ama elden birsey gelmiyor hayirlisi artik... Ama soyle birsey oldu 200 gr vermisim :KK49: hemde sadece duzenli beslenmeyle iste bu hafta saglikliydi menuler.. 60.3 kiloyum iki kilo versem cok guzel olacak gecen alisveriste bisey bulamadim cunki mediumlar buyuk smallar kucuk geldi oyle olursa tam small olur :KK66: birde yeni bir spor hedefi evet disarisi soguk ama evde Leslie home walk yapabilirim onu kesfettim :KK66:

Onbirinci gun... Bugun bi uyandim hava nasil guzel gunluk guneslik:KK37: esimle burda cok guzel bir park var gol kenari yesillik ordekler sincaplar falan orda elele yuruyus yaptik cok iyi geldi hava aldim:KK68:.. sonra facebookta bi arkadasla yil donumumuzmus bahane ile onunla mesajlastik :KK3:bide ben kendim ilk defa lahana tursusu yapmistim evde bence guzel oldu :KK28:ama esim yemeyince masaya gidip geliyordu dur dedim karadenizliler hep tusru kavurmasi yapiyor bende bunu kavusayim sogan ve biraz salcayla bence gayet guzel oldu arada degisiklik olarak dusunulebilir :KK66: birazdanda dersime calisacagim al sana verimli mukemmel bir gun:KK71:

Onikinci gun..aslinda bugun hakkinda yazacak pek birseyim yok :KK43: cuma gunu ne yapacagimiza karar verdim :KK66: bide aralik ayinda ufak bir tatile cikmayi dusunuyoruz onun icin bakiniyorum cok ihtiyacamiz var cok bunaldik :KK43:

On ucuncu gun... Hani boyle karanlik kasvetli gunler vardirya bir uyanirsiniz sanki daha gun aymamis gibi iste bugun oyle bir gundu.. oyle basladi ve bitti.. dersime calistim bide en onemlisi yanliz araba surdum :KK66: aslinda araba surme konusunda bi sikintim yok ama yanliz trafige ciktigim nadirdir o yuzden yanliz olunca guvensiz hissediyorum.. park konusunu soylememe gerek yok sanirim en zoru :KK43: bide otobanlari sevmiyorum :KK66:

Ondorduncu gun... Bugun cuma en sevdigim gun:KK36: bugun icin Kore restoranina gitmeyi planlamistik ama hava gunesli olunca dedik yuruyus yapalim donustede elimize birseyler aldik evde yedik bugunluk fast food oldu ama arada olur okadar:kk77:. Bugun bi basvuruda bulundum hic umudum yok ama olsun ben elimden gelenin eniyisini yaptigim icin icim rahat :KK16:. Bazen cok cabaliyorum ama elimde hicbirsey yok gibi hissediyorum insallah ilerde mukafatini alirim :KK66: buarada yarini temizlik gunu ilan ettim:temizlik:

On besinci gun... Bugun hic birsey yapamadim biraz rahatsizdim gun boyu yattim temizlik falan yalan oldu tabi :KK43: aksam yemeginde bile kahvalti yaptik Yani oyle bir gundu bosa giden ama yarin insallah cok verimli gececek ve ben bugun kaybettigim zamani yerine koyabilecegim :KK66: yarin ola hayrola :KK66:

On altinci gun... Bugun biraz toparladim islerin ucundan birazcik tuttum ama bitmedi tabiki bir gunde bitcek gibi de degil :KK43: birkac gune yaymaya karar verdim kendimi cok yormadan... Dun bi anda aklima elveda rumeli dizisi geldi cok severdim baktim YouTube da bolumleri var basladim dun alti bolum izledim cok guzel dizi ya :KK36:izledikce izleyesim geliyor:KK73:iyiki buldum onu cok iyi geliyor bana muzukleri asklari sicacik bi sevinip bi uzuluyorum bi bakiyorum aksam olmus bu beni bir hafta gorur artik:KK37:

On yedinci gun.. bugun bi arkadasa mesaj attim haftalik sosyallesme kotam olsun :) ama bi gariptik boyle konusacak bisey kalmams gibi hissettim kopmusuz cok samimiydik aslinda ama araya zaman ve uzaklik girdi :KK43: bugun camasir gunu deli gibi birikti nerdeyse hersey sudan gececek bugun:super: bir kilo fazla ciktim tartida :skandal:azicik ona moralim bozuldu ama toparlarim bu hafta... Iki gundur ders calismadim:sinirli: bugun biraz bakinacam oyle iste.. yeni bir hafta yeni umutlar ve mutluluklar getirsin :21:

Ya ben gene eskiye donuyorum :KK43: hic birsey yapasim yok ve yapmiyorumda :KK43: hic istemiyorum boyle biri olmak ama istedigim kiside olamiyorum :KK43:

On dokuzuncu gun... Ne olacak benim bu halim bilmem :KK43: hep bi mutsuz, enerjisi dusuk, soguk buz gibi, suratsiz biri :KK43: esim en buyuk destekcim bazen dusunuyorum beni niye seviyor diye iyiki o var :KK37: oda olmasa kendimi cok daha kotu hissederdim.. neyse dunki cokusten sonra toparlamaya calisiyorum evi supurdum ama silmesi yarin:temizlik: aksama karnibaharla bulgur pilavi var:super:bugun birazcikta kendimle ugrastim :süslü: maske falan yaptimki hic huyum degildir oglan cocugu gibiyim hic anlamam sac makyaj :oops: becerememde zaten ama daha bakimli olmayada karar verdim guzel hissedince insan daha mutlu oluyor sanki:21: yemekten sonra bugun icin sinema planimiz var :KK68:hatirlamiyorum en son ne zaman gittik ama bu tarz aktiviteleri arttirmamiz lazim arada degisiklik iyidir:KK33:

Yirminci gun.. dunki sinema tam bir fiyaskoydu cok kotu bir film secmisiz :KK43: ama genede degisiklik iyidir :super: aslinda bugun icinde bir plan yapmistim ama cok sevgili kocam tarafindan ekildim :sopa: dun markete ugramistik malum Thanksgiving Hindi gordum alalim dedik :sinirli:kendileri on kilodan fazla dedim parcalayim dolaba koyayim:KK47: nekadar zor bir ismis canim cikti bir saat ugrastim:silah: bulasikti mutfagi temizlemeseydi derken iki saatim gitti bunu bugunki ev isi kotama sayiyorum :KK45:yarin kara cuma indirimler falan var ama bisey yapcazmi bilmiyorum bu ara esim biraz yogun calisiyor... Dun kendimi olmadigim bir kadin gibi hayal ettim. Spor sik giyinen cok bakimli, yogun calisan, isi geregi sik seyahat eden, hizli dolu dolu yasayan biri kisacasi benim tam tersim okadar cok bos vaktim varki yogun olmak kosusturmak cok cekici geliyor:KK15: keske oyle bir hayatim olsaydi hayali bile guzel:rapci::rapci:ne yapabilirim diye dusundum biraz ne seviyorum ben ne yapmak mutlu eder beni diye ve bulamadim biliyormusunuz :KK43: yok yani dusundum en sevdigim yemek veya renk bile yok sanki bi karakterim kendime ozgu ozelliklerim guclu bir kisiligim yetenegim sevdigim ilgilendigim yapmaktan keyif aldigim seyler yok gibi..:ruh: galiba kendimi tanimiyorum ben icim gecmis:skandal:kendimi yeniden kesfetmem lazim:olamaz:

Yirmibirinci gun... Calismayan bir ogretmen olarak 24 kasimlar beni huzunlendirir... Sosyal medya hesaplarim ogretmenler gunu kutlamalari ve iyiki ogretmen olmusumlarla doluydu :KK43: birkac kiside beni hatirladi ve hernekadar ogretmenlik yapmasamda birkac kisi beni hatirlayip ogretmenler gunumu kutladi buda beni mutlu etmeye yetti :)))... Malum bugun Kara cuma ve cumalari bizim ozel vakit gecirme gunumuz.. bu haftayi tabiki alisverisle gecirdik herzamanki gibi esim benden kismetliydi hep ona bulduk bana gene yok:KK43: hayalimdeki gibi spor sik seyler baktim ama bulamadim :KK43:bunlarin haricinde deli gibi elveda rumeli izliyorum :) 40. bolume geldim bile :KK66:

Yirmi ikinci gun.. bir gun daha boylelikle bos bos ic cekismeleriyle biter gider :KK43: bugun gecmisi icimden atamadigim seyleri dusunup dusunup huzunlenip sinirlendim gene :KK43: icimden atamadigim seyleri unutup onume bakmak istiyorum artik tertemiz yeni bir sayfa acmak... Bugun hava bu mevsime gore cok guzeldi kisa bir yuruyuse ciktik.. bugunun tek guzel yani yemek yemekti sanirim :KK66: Sabah ve aksam masayi donattik ipin ucu kacti ama zaten pazartesiler diyete baslamak icin degil midir?????

Bu kadar sosyal arkadaş çevresi arkadaş ortamı dersleri ihmal etmez mi

Bu kadar sosyal arkadaş çevresi arkadaş ortamı dersleri ihmal etmez mi
Arkadas cevrem yokki canim evde tekbasimayim :KK43: onun icin istiyorum haftabir en azindan birileriyle iletisim icinde olmayi.. dersleride bi duzene oturtamadim :KK43: cok zor ders calismak insanin icinden gelmeyince bi calisiyorum birkac gun kapak acmiyorum:KK43:

Yirmidorduncu gun... Dun tum gunu bos gecirdim.. gecmisi icimde kalan seyleri niye boyle oldulari ben nerde hata yaptimlari kim suclulari dusunup dusunup durdum.. sonrasinda esimle uzun uzun konustuk arada sesler yukseldi, arada gozler doldu sarildik falan ama su varki bu bana cok iyi geldi hafiflemis yeniden dogmus gibi hissediyorum daha mutluyum terapi gibiydi :KK15: su son gunlerde gercekten cok buyuk yol aldigimi hissediyorum mutlulukla ilgili:KK54: temizlik ve EV duzeniyle ilgili burdada bir suru konu aciliyor insanlar iclerinden gelmediginden islerin bitmediginden yetisemediklerinden falan yakiniyorlar bende oyleyim evimin bi duzeni yok ama kararliyim artik daha tertipli duzenli olcam.. bugunki isim mutfak dolaplarini silmek mesela :KK66: sonrasinda uc saat ders calisacagim ve kendime bir hobi bulacagim severek yapacagim ve belki parada kazanabilecegim aklima cocuk kitaplari yazmak gibi bi fikir geldi:KK45: bide kurs gordum onunla ilgili online biraz pahali birde dil sorunu ama neden olmasin dedim.. birde makine alip fotograf cekmek falan geldi ama bilemiyorum biraz daha arastiracagim :KK66: bugunluk bu kadar:lülülü:

X