Yeni Mutlu Hayatim

Artik gun saymayi biraktim :KK66: iki gundur pek kk ya giremedim cunku cok yogundum baya ders calistim baska biseyle ilgilenmedim zamanin nasil gectigini anlamadim:KK66: cok sevdim yogun olmayi keske hep yogun olsam birseylere biyerlere yetismek icin kosustursam hep yapilacak zorunluluklar olsa.. zorunlu olmadikca hic bisey yapmiyorum cunku hep erteliyorum. :KK43:..

Huylu huyundan tembelde tembelliginden vazgecmezmis bunu birkere daha anladim benden bi cacik olmaz:KK43: karar alip alip uygulamayinca ayni tas ayni hamam :KK43: Hersey bizim elimizde insan isterse herseyi basarir ama benim gibi oturdugun yerden birseylerin degismesini beklersende bir arpa boyu yol alamazsin :KK43:

yazdıklarınızın hepsini okudum
öncelikle bir öğretmen olduğunuzdan değişim ve gelişime açık olduğunuzu ya da olmanız gerektiğini düşünüyorum.

hangi ülkedesiniz bilmiyorum
ama avrupa ya da amerikadaysanız çok şey yapabilirsiniz bence.
önce dil öğrenin çok eğlencelidir eminim dil öğrenirken kültür de öğrenirsiniz zaten.
mesela o gün öğrendiklerinizi dışarı çıkıp markette mağazada kullanma imkanınız var
uygun bir şehirse bisikletle gezintiye çıkabilirsiniz
bir sürü hobi de var değişik kurslara gidebilirsiniz.
ya da evde kendiniz yapabilirsiniz.
bir de iş bakabilirsiniz?
ufak tefek part time işler de olur

ben de bir anlık gafletle hayatımdaki bütün arkadaşlarımı sildim... pişman da değilim aslında ama bazen de yokluklarını aradıklarım oluyor... ama gün gelip de kotu olan olmaktansa emek verip de tepemize çıkmalarındansa boylesi daha iyi oldu sanki... çok çabuk güveniyorum ve en sonunda kazık yiyorum...
aynısını bende yaptım varlar ama yoklar ozaman hiç olmasınlar nankörler:sinirli:

bende zamanında tüm ark sildim.
pişman değilim tabikide.
beni dibe çekmelerindense olmasınlar daha iyi...

X