Yeni Mutfak RESIM

çok gzl görünüyor. güle güle kullan... tezgahın laminant olması riskli ama sonuçta ucuz ve dolaplar kadar zor değil değişimi bildiğim kadarıyla. ilerde sıkıntı çekersen değiştirebilirsin yani. çekmecenin bol olması çok iyi bence. fiyat da bence çok olmamış tabii ülkeyi gözönüne alınca... çekmecenin bol olması özellikle çok kullanışlı olmuş.

Çok guzel olmuş güle güle kullan,
bız de yaptırıcaz ama hala rengıne karar veremedım.Senınkı gıbı altı ustu acık renk ıstıyordum ama cok renksız olur dıye korktum.Altı koyu renge karar vermıştım ama boyle ıyı oluyormuş.:70:

ben de beyazı çok düşündüm ama cesaret edemedim açıkcası. beyazda aksesuarları çok iyi seçmek gerekiyor diye düşünüyorum. yoksa çok soğuk duruyor. yani tabiiki zevk meselesi ama ben renk katsın diye altını bordo üstünü beyaz yaptırdım. aslında mürdüm istedim ama bulamadım. bakalım nasıl olucak bizimki de...

çokk güzelmiş:nazar::nazar: canım mutfağınız,iyi günlerde,güzel yemekler yapman dileğiyle:71::90:

çok güzel olmuş mutfağınız güle güle kullanın
bende ilerde kendi evim olursa mutfağımı kendim yaptırmak istiyorum
bu renkler hoşuma gidiyor ama temizliği zor şimdiki mutfağımda lake ve beyaz :(

Güzel olmuş.Dolaplardaki camın kullanım şekli çok hoşuma gitti..Vitrinlerde de bu tarz kullanım şeklini zaten çok beğeniyorum.Güle güle kullanın.:nazar::nazar:

Canımm mutfağınn harikaa baıldımm, gülee gülee kullan. Bişey dikkatimi çıktı seramik elektrikli ocak kullanıyosun bende düşünüyorum kullanımı konusunda tecrüben nedirr. Çok dikkat istiyormu ?? ve elektrikk tüketimii nedirr. Faturalarındaki farkk barizmi merak ediyorum

Canımm mutfağınn harikaa baıldımm, gülee gülee kullan. Bişey dikkatimi çıktı seramik elektrikli ocak kullanıyosun bende düşünüyorum kullanımı konusunda tecrüben nedirr. Çok dikkat istiyormu ?? ve elektrikk tüketimii nedirr. Faturalarındaki farkk barizmi merak ediyorum

sevindim begendiyine....!!! Kullanisi HARIKA....temizlik olsun...elektrik olsun...Hizli Pisiriyor...

ama sunu söylemek istiyorumki...bizimki indüksiyon Ocak...daha bi Farkli!!!
Bilmem duydunmu??

Ama Kesinlikle indüksiyon Ocanklardan tavsiye ederim...
Bi Su kaynatalim dedik, ilk aldigimizda....inanmassiniz...10 sn. Fokur Fokur oldu Su...Süper bir sey...
Elini koydugunda hic sicaklik yok...halbuki en son derecede...yani sadece Tencere Ayarini aldiginda gösteriyor kendini...öyle bir sey yani...

Allah huzurla sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah çok hoş duruyor :71:
Darısı benim başıma inşallah bende bugünlerde mutfak tadilatıyla uğraşıyorum da bugün yarın biter sanırsam :79:

Back
X