Yeni Mutfak RESIM

sevindim begendiyine....!!! Kullanisi HARIKA....temizlik olsun...elektrik olsun...Hizli Pisiriyor...

ama sunu söylemek istiyorumki...bizimki indüksiyon Ocak...daha bi Farkli!!!
Bilmem duydunmu??

Ama Kesinlikle indüksiyon Ocanklardan tavsiye ederim...
Bi Su kaynatalim dedik, ilk aldigimizda....inanmassiniz...10 sn. Fokur Fokur oldu Su...Süper bir sey...
Elini koydugunda hic sicaklik yok...halbuki en son derecede...yani sadece Tencere Ayarini aldiginda gösteriyor kendini...öyle bir sey yani...

Benii yüreklendirrdinn cnm, bende bu ocaklardan alıcam yanlnızz indüksiyon ocak duydum ben elektriklilerin hepsi öyle sanıyodum yanlışmı biliyorum. Onu gidince özellikle sorayım bu hafta alıyoruz çünkü cevabın tam zamanında olduu teşekürr ederimm,
bide fatura durumundan bahsetmemişsinn çok fark oldumu faturalarında bide son olarak ocağa tencere felan koyarken çok dikkat istiyomu kırılma çizilme açısındann :)))tekrar güle gülee kullann, çok soru sordumm :)).:16:

Son düzenleme:
benim hayalimdeki mutfak bayıldım resmen ne olur kullandıkça bana özelden bir mesaj atarmısın bende beyaz çok istiyorum ama kullanışlı değil diyorlar yorumlarını bekliyorum

Alamanyadan Selamlar kizlar....

Bu Carsamba yeni Mutfagimiz geldi...COK SÜKÜR...sizinle paylasmak istedim..umarim begenirsiniz...

Eki Görüntüle 257776 Eki Görüntüle 257777 Eki Görüntüle 257778 Eki Görüntüle 257779

Selam canim mutfagini gule gule kullan sanirim nolte yada alno mutfak sormak istedigim yikama lavabonuz sararma yaptimi ? birde markasini ogrenebilirmiyim beniki franke coook kullanisli tas oldugu icin hafif sararma yapti ozon kullaniyorum sureklide ozon kullanamamki siz neyle temizliyorsunuz?
cevaplarsaniz sevinirim sevgiler

Çok güzel olmuş bereketli bir mutfak olması dileğiyle....
Yeni olan herseye bayılıyorum zaten:nazar: :)

Back
X