Yeni Mutfak RESIM

cebrail_19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
6
1
36
Almanya
Alamanyadan Selamlar kizlar....

Bu Carsamba yeni Mutfagimiz geldi...COK SÜKÜR...sizinle paylasmak istedim..umarim begenirsiniz...

$IMG062.webp$IMG063.webp$IMG065.webp$IMG068.webp

Çok guzel olmuş güle güle kullan,
bız de yaptırıcaz ama hala rengıne karar veremedım.Senınkı gıbı altı ustu acık renk ıstıyordum ama cok renksız olur dıye korktum.Altı koyu renge karar vermıştım ama boyle ıyı oluyormuş.:70:

Ay çok güzel bayıldım bayıldım mis gibi tertemiz hayırlı uğurlu olsun canım ya:):):güle güle otur

çok şık gönünüyo canım güle güle kullan.ayıp olmazsa bişey sorucam.ne kadara yaptırdınız böyle bi mutfagı.bende yaptırmayı düşünüyorumda bi fiyat almak istedim

çok şık gönünüyo canım güle güle kullan.ayıp olmazsa bişey sorucam.ne kadara yaptırdınız böyle bi mutfagı.bende yaptırmayı düşünüyorumda bi fiyat almak istedim

Vallah Fiyat söylesemde, sizin icin yardimci olmaz, cünkü Almanyada Mutfak Fiyatlari Pahali
Yani eger Türk Parasina cevirir isek....12 Milyar ediyor.... 6.300 € yapdirdik biz Mutfagi...

Begendiniz icin cok tsk ederim....

birde, fotoları nasıl eklediniz, mesaj sayınız bayağı az. yardımcı olursanız ben de eklemek istiyorum..hoşçakalın.

Alamanyadan Selamlar kizlar....

Bu Carsamba yeni Mutfagimiz geldi...COK SÜKÜR...sizinle paylasmak istedim..umarim begenirsiniz...

Eki Görüntüle 257776 Eki Görüntüle 257777 Eki Görüntüle 257778 Eki Görüntüle 257779

harika görnüyor yalnız keşke tezgahı lamine yaptırmasaydın çok hoş duruyor ama kullanımı sıfır ..tencere koyamıyorsun sıcak soğuk farketmez çaydanlık cezve zamanla çiziyor rengini attırıyor ne kdr kaliteli olursa olsun komşumuz da vardı bayağı da paraya kıymışlardı mutfak dolapları yapılırken mutfakçı satarken hiçbirşey olmaz kefili benim diyor rengi attı deyince de ee bu laminat mutfak bilmeniz lazım bunlar böyle oluyor dıyor. çok çekersin biraz o mutfaktan ... şahsen ben fitil olurum tencere çaydanlık cezve bu tarz şeyleri sürkli lavabonun içine koymak mecburiyetınde kalmak çk can sıkıcı bir durum... :59:

Back
X