• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni mutfak masa takımım konusunda yardımm...(resimli)...

canım kesinlikle harika bu değiştirme bence... ben yeni yaptırdığımız evin mutfağına beğendim buna benze bi model renk aynı...yeşil konusunda da şunu söleyim 3 yıl önce bayıla bayıla almıştım masa takımımı fıstık yeşili ve turuncu...herşeyimi de onlara uygun yapmıştım ama inan şu an acaip sıkılmış durumdayım..hatta yeni eve geçince hepsini başkasına veriem..artık balkonda bile görmeye tahammülüm yok!!! am kremin modası asla geçmez ve herzaman beğenilir..aksesuarlarla renklendir bence mutfağını...kahverengide mutfağı küçük gösteriyo ve koyu kalıyor...kullanan arkadaşlarım hiç emmnun deil..ama krem alanların hepsi yıllar bile geçse pişman olmadılar...

çok kararsız kaldım ya.. ilk defa renk konusunda sen olumlu bişey yazdın:) söylediklerin doğru aslında ama çok sönük kaldı gibi geldi bana sonradan:( canm zaten yeni bir ev, yeni yeni tamamlanıor eşyalar zamanla uygun objeler alcam..

evet baya bi uygun güle güle kullan.. sen en iyisi üzerini renklendir alma yeşil zamanla bıkarsın o renkten bence.. her zaman pastel tonlar iyidir bunu unutma :):64:

valla ben aylardır tüm arkadaşlarımın evlerini inceliyorum nettende mutfak dekorasyonlarına bakıyorum..artık hep beyaz krem ağırlıklı hem ferah olsun hem şık olsun diye...ama sen sanırım yeşille kahve arasında kaldın..bana sorarsın kesinlikle değiştirme bbunu derim ama..illaki değiştirceksen sakın yeşil olmasın inan yeşilden hemen bayıyo insan...ben hamileyken özellikle tiksinmiştim mutfapımın renginden sandalyelerimi balkondan atasım gelmişti...şimdide aynı duygu devam ediyo...yine de sen bilirsin canım ama kahveninde mutfağını dar gösterme ihtimalini göz önünde bulundur

evet baya bi uygun güle güle kullan.. sen en iyisi üzerini renklendir alma yeşil zamanla bıkarsın o renkten bence.. her zaman pastel tonlar iyidir bunu unutma :):64:

allahım ne kadar kararsız bir insanım ben:) vazgeçiyorum sanırım yeşilden evet sıkabilir beni zamanla...

valla ben aylardır tüm arkadaşlarımın evlerini inceliyorum nettende mutfak dekorasyonlarına bakıyorum..artık hep beyaz krem ağırlıklı hem ferah olsun hem şık olsun diye...ama sen sanırım yeşille kahve arasında kaldın..bana sorarsın kesinlikle değiştirme bbunu derim ama..illaki değiştirceksen sakın yeşil olmasın inan yeşilden hemen bayıyo insan...ben hamileyken özellikle tiksinmiştim mutfapımın renginden sandalyelerimi balkondan atasım gelmişti...şimdide aynı duygu devam ediyo...yine de sen bilirsin canım ama kahveninde mutfağını dar gösterme ihtimalini göz önünde bulundur

ya aslında ben de ilk olarak bunu beğenip bunu aldığıma göre bende bu rengi beğendim ama sonradan neden fikrim değişti anlamadım. mutfağım çok açık renkli oldu ondan sanırım. yeşilden vazgececeğim bu gidişle:) kahve neden dar gösteriri canm?

sanırım mutfağın dar uzun bi mutfak yani fotodan öle gibi görünüyor..kahverengi gibi koyu renkler geniş mekanlarda hoş duruyor ama uzun dar mekanlarda boğuyor...yani netten bikaç örnek bak istersen ona göre kararver..bende çok kararsız bi insanım alıp geldiğim bişeyi mutlaka gider değiştiririm sonrada hep keşke ilki kalsaydı derim :)) sadelik herzaman güzeldir canım ya asil durur ...evlenirken annem bana kızım herşeyini kahve krem tonlarında alalım demişti inat edip her odamı başka canlı renklerde aldım evleneli 3 sene oldu ve ben yeni evde hepsini değiştircem:(( çünkü renkler belli bi zaman sonra basit görünüyo...

açık renk her zaman ferahlıktır canım.. sen değiştirme bence.. üzerine yeşilli kahveli tas gibi birşey al üzerine renkli cam meyveler var onlardan al çok şık olur...

sanırım mutfağın dar uzun bi mutfak yani fotodan öle gibi görünüyor..kahverengi gibi koyu renkler geniş mekanlarda hoş duruyor ama uzun dar mekanlarda boğuyor...yani netten bikaç örnek bak istersen ona göre kararver..bende çok kararsız bi insanım alıp geldiğim bişeyi mutlaka gider değiştiririm sonrada hep keşke ilki kalsaydı derim :)) sadelik herzaman güzeldir canım ya asil durur ...evlenirken annem bana kızım herşeyini kahve krem tonlarında alalım demişti inat edip her odamı başka canlı renklerde aldım evleneli 3 sene oldu ve ben yeni evde hepsini değiştircem:(( çünkü renkler belli bi zaman sonra basit görünüyo...

evet uzun ve dar.. her konuda kararsızım ben yaa mutlaka aldığım herşeyi değiştiririm:)annen haklı aslında yaşımız gereği biz farklı düşünüyoruz sanırım ben de 7 ayık evliyim benim de hep renkli diğer odalarım şimdi bu açık bi renk olunca tuhaf geldi heralde:) eşim de bu kalsın dio bakalım napcam:)

açık renk her zaman ferahlıktır canım.. sen değiştirme bence.. üzerine yeşilli kahveli tas gibi birşey al üzerine renkli cam meyveler var onlardan al çok şık olur...

haklısın üzerini renklendirmek lazım..yeşilden vazgeçtim yarına kadar fikrim değişmez umarım. kahveyi düşünmekteyim ama hala:)

benim kadar kararsız olamazsın canım hiç merak etme.. 1 aydır mutfak duvarına duvar kağıdı bakıyordum düşün artık o mu bu mu diye.. eşim başka işin yokmu düşündüğün şeye bak yaptıralım bi tanesini diyodu, en sonunda karar verdim ve dün yapıldı çokta şık ve sade durdu duvarda.. şimdi diyorum amaaan dünyalık şeyler ha o olmuş ha bu, sende boşver içine ne siniyorsa onu yap:)) insanoğlu asla tatmin olmaz sürekli ister sürekli sürekli.. o yüzden içine ne siniyorsa onu yap kullanacak olan sensin :)) :3:

şahsen çok beğendim rengini.
herşeyi aynı renkte uyduracaz diye bir kayda yok.
hem herşey aynı olunca zamanla bayıyor.
ne yeşil ne kahve
yeşil çok sırıtır
kahve çok ağır mutfakta içaçıcı olmaz
bence hiç düşünme bu masa takımı gayet güzel.

şahsen çok beğendim rengini.
herşeyi aynı renkte uyduracaz diye bir kayda yok.
hem herşey aynı olunca zamanla bayıyor.
ne yeşil ne kahve
yeşil çok sırıtır
kahve çok ağır mutfakta içaçıcı olmaz
bence hiç düşünme bu masa takımı gayet güzel.

haklısın kalacak heralde bu değiştirmiycem...

Back
X