• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni mutfak masa takımım konusunda yardımm...(resimli)...

benim kadar kararsız olamazsın canım hiç merak etme.. 1 aydır mutfak duvarına duvar kağıdı bakıyordum düşün artık o mu bu mu diye.. eşim başka işin yokmu düşündüğün şeye bak yaptıralım bi tanesini diyodu, en sonunda karar verdim ve dün yapıldı çokta şık ve sade durdu duvarda.. şimdi diyorum amaaan dünyalık şeyler ha o olmuş ha bu, sende boşver içine ne siniyorsa onu yap:)) insanoğlu asla tatmin olmaz sürekli ister sürekli sürekli.. o yüzden içine ne siniyorsa onu yap kullanacak olan sensin :)) :3:

evet canm biz kadınlar böyleyiz ben böyle karasız kaldıkça eşim hayretler içinde kalıyor:)))

gördüğüm kadarıyla halıda ve lambada yeşilli.bencede yeşil çok güzel olur.bu beyaz gibi duruyor mutfak için çok cafcaflı geldi bana:S böyle daha renkli enerjik bişeyler senin için daha iyi olur.çünkü cidden bu renkler insanın psikolojisini ve hayatını etkiliyor.kahve desem uyum olsada boğar.e aksesuarlarada uyurken yeşil en mantıklısı:)bu arad güle güle kullan canım.

canım bencede inanılmaz sönük kalmış.ama kahverengi çok yakışır.beyazda çok güzel.öff biz bayanlar hep kararsız kalıyoruz canım :1: ama kahverengi çok yakışır. :71:

Son düzenleme:
cnm bende bu tarz şeyleri çok kafama takarım:27: mutfagına baktım yeşill benceçok güzel olur senn mutfagında tabi karar senin:44:

sanırım fotoğraf makinasının flaşından beyaz gibi duruyor

sen yakından daha iyi gözlemlersin şöyle kapıdan mutfağına bakınca gözüne güzel geliyorsa olmuştur bana kalırsa açık renkleri özellikle beyaz krem filan çok severim ama zevkler farklıdır işte

güle güle kullan

gördüğüm kadarıyla halıda ve lambada yeşilli.bencede yeşil çok güzel olur.bu beyaz gibi duruyor mutfak için çok cafcaflı geldi bana:S böyle daha renkli enerjik bişeyler senin için daha iyi olur.çünkü cidden bu renkler insanın psikolojisini ve hayatını etkiliyor.kahve desem uyum olsada boğar.e aksesuarlarada uyurken yeşil en mantıklısı:)bu arad güle güle kullan canım.
değiştirmiycem canm üzerine yeşilli aksesuar aldım çok güzel oldu:) renk beyaz değil açık çıkmış krem rengi.
canım bencede inanılmaz sönük kalmış.ama kahverengi çok yakışır.beyazda çok güzel.öff biz bayanlar hep kararsız kalıyoruz canım :1: ama kahverengi çok yakışır. :71:
beyaz deil rengi canm krem.
cnm bende bu tarz şeyleri çok kafama takarım:27: mutfagına baktım yeşill benceçok güzel olur senn mutfagında tabi karar senin:44:
değiştirmiycem canm ya ilk bunu aldıysam bunu beğenmişimdir değiştirirsem pişman olcam sonra:)
sanırım fotoğraf makinasının flaşından beyaz gibi duruyor

sen yakından daha iyi gözlemlersin şöyle kapıdan mutfağına bakınca gözüne güzel geliyorsa olmuştur bana kalırsa açık renkleri özellikle beyaz krem filan çok severim ama zevkler farklıdır işte
güle güle kullan

evet canm flaşdan açık çıkmış..
krem rengi.değiştirmiycem zaten,güzel geliyo bana...

Son düzenleme:
canım bence masan çok hoş durmuş, mutfağına tam uymuş.üst dolaplar krem renginde, masada, dolaplarına uymuş bence.iyi günlerde huzurla kullanın inşallah.:16:

bende cam masa kullanıyorum uzun süredir ama hiç memnun değilim.
yemek sonrası masayı silseniz dahi kalan izler rahatsız ediyor.
masamı değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar...

canım kremin modası asla geçmez iyiki değiştirmedin yeşil rengi ben mutfakta nedense sevmiyorum çok olursa boğar ve zamanla diğer arkadaşların dediği gibi bıkarsın sıkılırsın. cam masanın üzerine şeffaf kalın muşamba gibi örtüler satılıyor genelde pazarda oluyor ben pazardan almıştım. metreyle satıyorlar. onlardan al tam masanın boyutunda kestir. silince iz falanda kalmıyor.

cnm krem kalsın bence, dolapların da krem rengi.. Hem ilerde mutfak halı ve perdeni değiştirmek istediğinde krem her şeye gider. Yeşilin ve turuncunun fazlası boğuyo bence.

masa takımın tek kelimeyle süper ve çokk ucuz...bende almak istiyorum...hangi şehirdesin ve nerden aldın çook merak ettim..ben sakaryadayım ve çok pahalı masa takımları...

Back
X